Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Точно, ама пак замисли ваква ситуација...излагаш со детето да го прошеташ и идете во кафиќ,слаткарница,ресторан ,сеедно и на масата до вас седи некој ГЕЈ пар и нормално тие си се гушкаат, се бакнуваат, се држат за раце... како ова ќе му го објасниш на твоето дете?
„Драго дете, луѓето се различни, имаат поинакви погледи, интереси и желби. Ти сакаш камиончиња, Тоше сака авиони, Љупче сака кукли. Значи неможе сите деца исти играчки да посакувате. Бидејќи не сте исти. Ова што го гледаш е љубов запомни го тоа. И оној пар на масата (момче и девојче) и тоа е љубов. Бидејќи љубовта нема граници и никој на никого неможе да му забрани или укаже во кого да се вљуби. Кога ќе пораснеш подобро ќе ја сфатиш љубовта. “

Стар Почетник напиша:
Ми крена его. Фала, малку бев паднат последниов саат. :)
:pos::pos::pos:

S

Sheldon Cooper

Гостин
недај „Боже“ да се отвори геј бар у близина пошто ќе избие граѓанска војна..еве како:
1. се отвара геј бар
2. неандералците им идат и ги убиваат сите хомосексуалци еден до еден (лезбејките ги заробуваат) а објектот се пали
3. лавина реакции од разни внатрешни и надворешни организации како и остри забелешки од ЕУ и САД
4. протести во знак на солидарност од останатите земји
5. ХХХХХ и компанија (инаку познати хомофоби) решаваат да ги затворат неандерталците не по своја волја туку за да покажат дека се стремат кон ЕУ
6. Неандерталската маса се дига на бунт против ХХХХХ
7. ХХХХХ е растргнат и дава оставка
8. Граѓанска војна во Македонја (Македонец (стрејт) против Македонец (геј), Албанец (стрејт) против Албанец (геј), Македонец (стрејт) против Албанец (стрејт), Албанец (геј) против Македонка (лезбејка) итн....
Ми ја сфативте поентата нели?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Оставањето потомство има потреба од два различни полови.
Сакањето и имањето секс имаат потреба само од две индивидуи.
Не гледам како ова е толку тешко да се сфати веќе еднаш!!!
--- надополнето: Sep 19, 2011 8:19 PM ---
недај „Боже“ да се отвори геј бар у близина пошто ќе избие граѓанска војна..еве како:
1. се отвара геј бар
2. неандералците им идат и ги убиваат сите хомосексуалци луѓе еден до еден (лезбејките ги заробуваат) а објектот се пали
3. лавина реакции од разни внатрешни и надворешни организации како и остри забелешки од ЕУ и САД
4. протести во знак на солидарност од останатите земји
5. Грујо и компанија (инаку познати хомофоби) решаваат да ги затворат неандерталците не по своја волја туку за да покажат дека се стремат кон ЕУ
6. Неандерталската маса се дига на бунт против Грујо
7. Грујо е растргнат и дава оставка
8. Граѓанска војна во Македонја (Македонец (стрејт) против Македонец (геј), Албанец (стрејт) против Албанец (геј), Македонец (стрејт) против Албанец (стрејт), Албанец (геј) против Македонка (лезбејка) итн....
Ми ја сфативте поентата нели?
Не. И не мешај политика па било каков пример и да сакаш да употребиш.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Оставањето потомство има потреба од два различни полови.
Сакањето и имањето секс имаат потреба само од две индивидуи.
Не гледам како ова е толку тешко да се сфати веќе еднаш!!!
--- надополнето: Sep 19, 2011 8:19 PM ---

Не. И не мешај политика па било каков пример и да сакаш да употребиш.
океј ќе ги цензурирам...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
тоа хомосексуалноста ти е ко болест младичу....лудило.......
нема за џабе машки и женски пол.......

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
тоа хомосексуалноста ти е ко болест младичу....лудило.......
нема за џабе машки и женски пол.......
Дали онака просто го прескокна мојот пост од погоре?
--- надополнето: Sep 19, 2011 8:24 PM ---
природно е моето уживање и задоволство
За годините што ги имаш, греота е да се понашаш ко да си упола од нив.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мене најинтересен ми е филмот како вие зборувате како геј бар нема и сега ќе се отвори „некаде“ :)
Као сега да нема, гледам запалени се, се е претепано, шинато....

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мене најинтересен ми е филмот како вие зборувате како геј бар нема и сега ќе се отвори „некаде“ :)
Леа битно е дека шипките им се спремни, за на вести ко ќе се каже дека се отвара првиот геј бар да идат се за спотепаат таму.
А тоа, со колку геј луѓе дневно доаѓаат во контакт и за колку од нив појма си немаат дека се геј, не е релевантно.

S

Sagan

Гостин
1. се отвара геј бар...
Колку сум информиран, во Скопје има неколку... (?)
Драго дете, луѓето се различни...
:nene: “Драго дете, има секакви болештини по светот. Ела дома да изгледаме еден филм со пукање, убивање, сечење глави, силување, разбојништва, војни... па продужи да к'цкаш Кантер, за да ти мине траумата од тоа што го виде...“

S

Sheldon Cooper

Гостин
па колку што знам нема..можеби и грешам, ако грешам целиот пост ми паѓа во вода :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
"Маж во венчаница е психички пореметена личност"
се сложувам со Дачо
подобро да се спречи отколку да се лечи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom