Германија - Шпанија * 1/2 финале на Светското Првенство *

• Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување

Која репрезентација ќе влезе во финалето?

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Им одговараше на форумџиите што навиваат за Германија тоа што до сега Пол ја бираше Германија,сега ја одбра Шпанија и одма нема веза,се второто знаме го бирал,па фотошоп било итн.Помирете се веќе,ѕверот не греши
Апсолутно точно. И редно е Шпанија да покаже зошто е европски шампион.

Н

'Никола'

Гостин
Чиста победа на Шпанија. Германија се прецени и мисли дека лесно ќе помине ама 100% нема да одиграат ни пола од тоа што одиграа со Англија и Аргентина.
Воопшто не се преценија, и самите се свесни со кој играат. И секако дека никој не мисли дека лесно ќе поминат. А зошто да не одиграат ни пола од претходните?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Затоа што Џанки не ја сака Германија и сака да испаднат од Шпанија? :pipi:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Чиста победа на Шпанија. Германија се прецени и мисли дека лесно ќе помине ама 100% нема да одиграат ни пола од тоа што одиграа со Англија и Аргентина.

:pos::pos::pos::pos::pos: germancive imaat mentalitet ne se kako srbendive ... ja pobedija Germanija i izgubija posle od Australia , decava na Germanija koga ja pobedija na Anglija ako se precenija ke izgubea i od Argentina no ja naduvaa so 4 komada :tapp::tapp:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Многу од вас коментираат без потребно и коментарите ви се смешни. Германија па Германија го отапевте веќе. Јас би рекол Турција, Полска и Тунис се во комбинација за со Шпанија.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Многу од вас коментираат без потребно и коментарите ви се смешни. Германија па Германија го отапевте веќе. Јас би рекол Турција, Полска и Тунис се во комбинација за со Шпанија.
А кога славевме сите до зори за Кометал и Македонија Молдавија, Србија, Босна и Црна Гора играа а не Македонија така? :tapp: И после некој како тебе ќе дојде и ќе закачи на навивачите на Германија епитети ко „фашисти“ и „расисти“. Ееееее во кој век живеете...

Тие деца со какво и потекло да се гинат за Германија на терен и ги бранат боите на земјата и резултат на тоа е што цела нација е позади нив:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
:pos::pos::pos::pos::pos: germancive imaat mentalitet ne se kako srbendive ... ja pobedija Germanija i izgubija posle od Australia , decava na Germanija koga ja pobedija na Anglija ako se precenija ke izgubea i od Argentina no ja naduvaa so 4 komada :tapp::tapp:
Ја надуваа Аргентина затоа што веќе беше издишан балон. Искрено, Аргентина играше очајно исто толку колку што изиграа добро Германците.
Германците имаа среќа со изборот на противнивите во нокаут фазата. Имаа доволно звучни противници за да покажат максимум и да не ги преценат и доволно слаби, недисциплинирани тимови како АНглија и Аргентина за да можат лесно да ги поминат.
Со Шпанија ќе биде сосема друга приказна. Останувам на моето мислење, Финале Холандија - Шпанија.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Јас мислев ќе има реприза на финалето 2002 година..Но,за Бразил бев ептен пристрана и никако не мислев дека Холандија може да ја запре.Што се однесува натака,сакам утре Германија да победи а тој октопод нека си зборува што сака...:)И мислам најреално со извинување на др.фанови Германија заслужено треба да си го подигне пехарот оваа година :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Сонував дека ќе биде 1:0 за некој само не ми се виде за кој.
Во секој случај ја мавам сингл 0-2,немам гз за 0-1,не за друго многу се блесави германциве може на овие и да ги крстиме со Петко па ќе ми биде срам во кладилница да влезам.

--- надополнето ---

Јас мислев ќе има реприза на финалето 2002 година..Но,за Бразил бев ептен пристрана и никако не мислев дека Холандија може да ја запре.Што се однесува натака,сакам утре Германија да победи а тој октопод нека си зборува што сака...:)И мислам најреално со извинување на др.фанови Германија заслужено треба да си го подигне пехарот оваа година :)
Да си жива и здрава многу реално кажано.
Ќе биде жално Германија да не освои со вакава прикажана игра.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе џанки и Игор, не шетајте многу по горештиниве, штетно е за мозокот.:tv:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Интересно ова со октоподот...
А и ова е интересно

germany_worldcup2010.jpg

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Многу е чудно како за минатите натпревари форумџиите викаа „еве конечно е време да погреши октоподот“, а сега одеднаш „еве вака и вака рече октоподот и Германија испаѓа“ и што е најинтересно звучат толку уверено. :tv:

Колку што можев да забележам на претходните дуели, германските навивачи тука убаво објаснуваа зошто и како Германија би ги победила противниците, а сега шпанциве се потпираат само на октоподот. Смешки.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Зошто го тупите само за Германија која почна само пред неколку години да игра со натурализирани германци во репрезентација.Што не зборите за Франција која немаат ни 3-4ица французии во први 11,за Англија на чело со Џонсон,Рајт Филипс,Хески,Дефо,Ленон,Волкот или на нив се навикнавте па ај сега Германија ја мразиме па на неа ќе се истураме.Без врска ви се муабетиве ама ајде.

Kajgana Shop

На врв Bottom