Гафови на "коментатори"

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
ronaldo - ronaldinjo

igraat milan manchester c ronaldo odi kon golot i sega da vidime ronadinjo ronadinjo ronalldinjo i promasuva steta steta:kesa:

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
Депортиво Ла Коруња – Реал Мадрид
(26.02.2005)

- Како стојат работите по се изгледа Луис Фиго ќе се пресели на
англискиот полуостров
- Онака, фудбалски, нашки кажано “исплива во празно“
- Која беше само идејата на Луке односно Виктор
- Не бадијала старите рекле “нападот е најдобра одбрана“ (?!?!)
- 35 година има Хуан Фран, во Јуни ке полни 37
- Како стојат работите Реал Мадрид ќе за јабележи својата.. четврти пораз

Реал Мадрид – Атлетик Билбао 0-2 (во исто време се игра Барселона – Мајорка)
Недела, 20 Фебруари 2005
- Во оваа минута се десија многу работи и во Мадрид и во Атлетикодносно Барселона..
- …Реал Мадрид и Атлетико (Атлетик-Атлетико исто му е)
- Овој пат има самодоверба во неговите нозе
- Ќе го почекаме крајот на натрпеварот (во 44та минута од прво полувреме на Барселона – Мајорка) …односно на полувремето..
- Сигурно не слуша радио, тоа е повеќе од сигурно (Луксембурго со бубачка во уво)
- Кој ли би бил сега на телефон на Флорентино Перез? Сигурно тоа не е претседателот на Барселона (Перез збори на мобилен)
- Ечеберија и носи предност на екипата на Реал Мадрид односно Атлетик
- Дејвид Бекам…. (тишина) …англичаните едноставно би рекеле „no coment” (лелелелелее...)
- Ако следиме нијанси кој е подобар, е сега колку подобар, мое мислење е дека Фиго е подобар, а има и жолт картон само да видиме за кого... (реченица на Игор)
- Ууууу.... тројна замена на Луксембурго, досега вакво нешто немам видено
- ...со оглед на грешката во првото полувреме, доколку не му ја земеме на душа (се мисли на главниот судија)
- ...ииии Декоо води со два спре... односно Барселона води со два спрема нула.
- Она што не му го важеа во 17тата минута сега мора да му го важат (му поништија гол па истиот фудбалер пак даде)
- Човекот си славеше сент Валентајн во Париз (Роналдо)
- ...вечерва навистина не се знае кој каде игра (анализа на Игор за играта на реал)
stvarno brat imas pravo ovoj e najgolem kikser ever

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
Kometntatorot shto bese na kanal 5 koga igrase Hrvatska na evroptskoto prvenstvo 2000ta...komentatorot Shuker celo prvo poluvreme go vikase Shurjak :)...Pochetok na 2 poluvreme komentatorot vika:Se izvinuvam namesto Shurjak e Shuker...Odma brviot napad na Hrvatska kometantorot i SHURJAK vo sansaaa :)
Da da i jas se sekavam na ova samo milsam deka ovoj natprevar beese na mtv a ne na kanal 5,mislam deka komentatorot sega raboti vo kanal 5 a pred toa bese vo mtv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
A Manchester-Reading: Na mestoto na Brown vlaga O'Shea i ovoj vika na A1: "Eve sega O'Shea vlaga na mestoto na O'Brown" i ni da se popravi ni nisto prodolzuva so komentiranje! Polse zborese nesto za Abramovic i Maluda dobiva topka i ovoj vika: "I eve go Abramovic so topkata, topka do Filips" :pos: :pos:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Од кога е Серџо Рамос, Серхио Родригес :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Aaaa da! Go vikase Ramos Rodrigez! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Posle vika Simao dosol od Porto :pos: :pos: Posle nekolku pati Robinho izlaga sam ovoj zapnal Diarra pa Diarra! :) Guti ka ja pogodi preckata, vika od ovde treba nekoj levak...a Guti e tipicen igrac so desnata noga :pos: :pos: da recam narodski desnjak :pos: Vika: "Schuster na klupata go ima rezervniot golman...(se misli) iskusniot Abiatti! Jas go slusam i kipem, ebago bolniot! :)

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
Tipicni Igor Sitel kiksovi :) A vo nedelata na Raving Santander - Barcelona, gi pretstavuva Racing i vika do krajot na sezonata ke se zapoznaeme podobro so niv i drugite novajlii :)

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
На Виничката Локална Телевизија :
- И каков ден денеска во Виница , Градскиот Стадион е преполн - еве го гледам и на брат ми детето е тука ...

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
A1 komentatori se kako ZONA SUMRAKA!!! Jugoslav Kostovski pojma nema .... epten kiksovi ima sto duri ne gi pametamm.. idinstveno Toni Stojanovski malku znae covekot da komentira i dosega nemam zabelezano nekoja kardinalna greska da napravi .. BTW A1 TV SUCKS!!

F

fantomX

Гостин
Од Сител онај како се вика не знам, кој гледаше Реал - Атлетико пред некоја недела знае. „И Серхио Родригес...
...Можеби Абиати ќе добие шанса да брани за Реал (а тој е голман на Атлетико)...“ :pos::pos::pos::pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
Од Сител онај како се вика не знам, кој гледаше Реал - Атлетико пред некоја недела знае. „И Серхио Родригес...
...Можеби Абиати ќе добие шанса да брани за Реал (а тој е голман на Атлетико)...“ :pos::pos::pos::pos:
знам ја гледав и пукнав од смеа и викаше Симао кој дојде од Порто а сите знаеме од каде дојде Симао-Бенфика :pos:

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
da da i jas ... istoto tipce od sitel Barcelona i Real igraa eto'o dojde u shansa i koga pocnaa Eto'oooooo etoooo etooo ziva dosadna a i oviee na telma ne se neso podobri .... koga gi gledam mi se spieee .....ima pazui u komentiranje po 10 min ... ne zasluzuvaat da komentirat 2 makedonska liga a ne premier ili La liga pa nedaj boze serie a

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Мене убедливо најбољи коментатор е ЗЛАТКО КАЛИНСКИ ....

Имено истиот коментатор на европско првенство во Португалија ... збореше за милан барош и за тоа како дава голови ...

и пази шо истреска : Почитувани гледачи погледнете го милан барош како компјутер е како ХАКЕР за противничката одбрана! :lol:

Почеток на Челзи - Манчестер и еве го

Почитувани гледачи ова е натпревар помеѓу два титана .. гиганти помеѓу два хероја како во компјутерските игри ... :lol: :lol: :lol:
Izlea mn so kompjteri se zanimavat haha dobro bese ova:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom