Гафови на "коментатори"

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Златко Калински (меч Италија - Гана)
Срцето на Кингстон (голман на Гана) чука со 200 на сат при помислата дека ќе шутира Тоти (то значит дека кутриот Кингстон е смрзнат, срцето му чукат 3 пати во минута! нормално чукат 82 пати во минута...)

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
незнам точно за кој фудбалер,нити пак за кој коментатор стануваше збор,ама знам дека играчов се утепа од играње и у одбрана и у напад и коментаторов вика:****** (името на играчот) е женска за се :pos::pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
го свитка зглобниот скоч (наместо скочниот зглоб)

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
јас се сеќавам пред околу 2-3 години , на струмичката телевизија даваа некој пренос од третолигашки екипи , исток запад , слично , и игра Тиверија од Струмица против Зубово /Робово , не сум сигурен , исто така струмичка екипа. Најголем гаф досеа што го имам слушнато.
Напаѓачот започнува спринт од околу 30 метри и е сам пред голот , нема кој да го сопре . и коментаторот зборува набрзина " oва ке биде гол , гол , гол , гол , гоол! , КУ*АЦ СТАТИВА! " и одма реклами пуштија и технички проблеми се појавија :D

Член од
6 февруари 2006
Мислења
94
Поени од реакции
1
436053 напиша:
незнам точно за кој фудбалер,нити пак за кој коментатор стануваше збор,ама знам дека играчов се утепа од играње и у одбрана и у напад и коментаторов вика:****** (името на играчот) е женска за се :pos::pos:
така рече и јас го чув:pos:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Франција - Швајцарија ова е 13 натпревар на Свестското првенство 2006 и единствен што заврши нерешено.

Пред некој ден Шведска играше нерешено.

Коментаторот на МТВ

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
436053 напиша:
Мислам беше за Бразил - Хрватска. Женската е Кака :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

T

trilobite

Гостин
Fantom_oh напиша:
a, mi tekna... na svetskoto 2002, na poluvreme: na sred reklami se dobiva slika od stadionot i go slusam komentatorot vo pozadina (ne znam koj bese):
NE MOZAM DA RABOTAM!!!
:smeshko:Се сеќавам на ова!(и тоа дерење беше)- Калински
А ептен одамна беше се сеќавам ракомет коментираше ваљда Зоран Михајлов и вика"судијата означи почеток и топката може да тргне од центарот на плоштадот"?! ц ц ц

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Neznam dali bese Mihajlov ili Kalinski:Kako samo ja smesti mrezata vo topkata na golot.:pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
gerard напиша:
Ова е старо али јако.

Аце Русевски.

- со какви амбиции пристигнавте во Германија?
- па видете.. јас пристигнав со воз
Надупунување....
-Што мислите за противникот?
-Што има јас да мислам нека му ја мисли он...:pos:

Од светсково...
На првиот натпревар на Гана голманов Кингсон напрај неколку глупости и коментаторов:
Како брани опасност е за својот гол...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
pred 7-8 godini, ne znam so emisija bese, ne bese sport... imase voditelov gostin vo programa... i go prasvit:
-so so se zanimavate Vie?
-pa, pravam oluci...
-od lamarina?
-ne, od hobi...

joveski1984

Re Born ...
Член од
9 ноември 2005
Мислења
27
Поени од реакции
10
Ej i jas sakam da pisama za eden gav ama ovoj odese poinaku i se sluci vaka... jas na gracki stadion ga sledam natprevarot pobeda - belasica a isto taka i si nosam Djebno radivce i go slusam komentatorov kako komentira... na utakmicata imase nikakva igra ocajna a toj go slusam i veli eve sega fudbaleritr na pobeda igraaat samo pred golot na protivnikot kako sprin eve eden grup prekrsok aj jas sledam dirkno naprevarot aba nisto ne se slucuvase mi dojde kako ovaj da komentira druk naprevar ovoj kazuvase nastani koi ne se slucuvaa na naprevarot aba se utepav od smeenje Pozdrav ........

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Исто од годинешново првенство:
Полска прв пат на Светско првенство беше 1938 година. Ова го кажувам за помладите љубители на фудбалот.

Kajgana Shop

На врв Bottom