Гафови на "коментатори"

Член од
15 март 2006
Мислења
195
Поени од реакции
1
Игор Трпески- а сега драги гледачи вестите од спортот во македонија светот и пошироко

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
Мамето на овој трпески, само што играа барса-кадиз и ето нешо ја пуца без везе и овој на цел глас пфффффффффффффф, (чоеков сигурно се изркал у сител) и на крај си се насмеа убаво. Ебати коментаторот ебати! Па ако не ти се свиѓаат барса барем јавно не го покажувај тоа :nerv:

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
ова не е гаф ама закон е:

има една емисија на Меди(ако ја знај некој:)) таму едно дебилче гледаше

на Тарот карти, меша меша, па му се истурија сите на земја па вика

~Режија! Режија! Ало Режија! по 1 минута гасат, па пак се врака во

програма и вели имавме технички проблеми

абе се стапнав од смеа:pos:

Вели гледачите можат да се јават на смс бројот xxx-552 после 225 абе дебилче невидено

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Neznam dali ova bese, no vredi da se povtori:

Dragi gledaci, da ne bese golmanot ke vlezese gol

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
Драги гледачи, ривалдо го извади својот дрес, на неговата маица пишува АДИОС, тој се збогува од навивачите, АДИОС на шпански значи збогум, на драматичен начин се збогува од навивачите (на маицата пиши АДИДАС) :pos::pos::pos::pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
i pogodok na konecni
a toj e konceski od west hem

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
гафов е на татко ми на времето коа беше спортски новинар. имаше некој фудбалер мислам на интервју и беше време да се јавуваат луѓе со прашања за него. и се јавува некој на телефонот и татко ми на спикер го става, али не се слушаше многу па му сигнализирале у позадина од режија да го ставе неговиот микрофон кој што му беше закачен на вратоврската до телефонот за да може гледачот да се слушне. и татко ми без погледнување вади нешто од вратоврската и го става до телефонот, али пак ништо не се слуша, и се гледа татко ми како со е збунета фаца нешо не му е јасно зошто гледачот не се слуша. и наеднаш се слуша смеја од позадина позади камерите, и се гледа татко ми како погледува надоле, и наместо микрофонот ја извадил шнолката-украс од вратоврската и ја ставил до телефонот.
следува ситуација - камерата се затресува пошто камерманот паѓа од смеа у позадина, татко ми и фудбалерот почнуваат да се смеат и татко ми продолжува со обиди да го продолжи интервјуто али збор неможе да зуцне од смеа, така да веднаш се сече на реклами...

го иам сето ова на касета, да можев некако да го ставам на двд да го видите :) комедии е

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ич не ми текнуе кој коментатор беше...
-Не знам зашто со сила ја силуе :pos:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Ова е старо али јако.

Аце Русевски.

- со какви амбиции пристигнавте во Германија?
- па видете.. јас пристигнав со воз

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Eve nekolku:
-Golmanite se mnogu skapi vo denesno vreme... poevtino bi bilo da go zakovaat golot so stici...
-NBA:Sekil O Nil godinava mnogupati bese udvojuvan od trojca...
-(dali se sekjavate na Betega? Zakon igrac... ova se desi na srpdka televizija: JE LI TO BETEGA? BETEGA.. JEEEEBETEGA...)
-Frizurata na bekam denes e vo stilot CIROKEZI( postojat ciroki i irokezi)
AJ DA MI TEKNAT USTE I KE VI KAZAM

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
a, mi tekna... na svetskoto 2002, na poluvreme: na sred reklami se dobiva slika od stadionot i go slusam komentatorot vo pozadina (ne znam koj bese):
NE MOZAM DA RABOTAM!!!

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Офишали првиот гаф на македонските коментатори на овогодишно светско првенство:
Вкупно триесеттина милјарди луѓе ќе го следат светското првенство во фудбал”-типот шо во моментов ја води програмата во студиото.

Тука се вклучени и земјаните кои пред 2128 години се населија во созвездието Алфа кентаури.заб.нов

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Овој коментаторов не му знам име, што коментираше натпреваров Германија - Коста Рика, за германецов коа се фрли вика: се фрли ко да го држат тројца. :pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
mi tekna uste eden, postar malce... komentira ovoj od sitel barsa - malaga i vika... po toa sto mu go napravi ronaldinjo sigurno ne mu se zivee povekje...

ti se molam... mu naprajl ronaldinjo finta i sega treba igracot da legne da umira...

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
Klose za 28 redenden dade gol ,Klose na 28 rodenden ,Klose deneska mu e rodenden,Klose za 28 rodendne da postigne het-trik ,@8 godini napolni Klose denska, Najsrejken den za Klose deneska ima rodenden i postigna 2 gola, Klose rodenden,Klose rodenden,Klose rodenden,Klose rodenden,Klose rodenden

MTV = Germanija - Kostarika

Kajgana Shop

На врв Bottom