R
RAYTHEON23
Гостин
јас не сум знаел дека во шолја кафе имало зајции остали животиње
оние што имале некое искуство со гатачи кои стварно им помогнале,нека кажат нивно име бидејки има луге кои сакаат да посетат нешто такво но не се доволно информирани.како се вика таа зена и како да ја најдеме.поздравАј и јас да го споделам моето т.е искуството на моите со вас
Порано коа работела мајка ми во некоја фирма и колешката нејзина мислам и рекла на мајка ми дека имала некоја роднина гледала на кафе погодувала ова она и мајка ми се заинтересирала и дошла таа гледачката и почнала да им гледа (и татко ми бил ) и им погодила доста работи и сеа ок нели може таа колешката и кажала па нели...али за иднина рекла ке живеете во град на В.И сеа тоа било во 2002 год. а јас во јуни оваа година се селам во Винипег во Канада.И сеа од кај она знаела дека баш во град на В е.Ок ајде можеби коенциденција некоја.Друго исто рекла на татко ми некои работи од минатото што само он,мајка ми и најблиска фамилија ги знае што сигурно таа колешката не знаела па да и каже.
Исто јас,не дека верувам туку дека сум у тие години па шо знам интересно ми е да слушам за вакви ствари и лани бев да ми глеат на тарот
И ми погоди нешо и ми вика се спремате за долг пат надвор од Мк,ке ви биде успешен,Св.Петка ке ви биде на помош.И точно лани чекавме одговор за виза иселеничка за Канада.И сеа таа кај што бев е од Кочани а ја од Скопје и не е можно да ме знаела па да каеш ај знаела за тоа.
После тоа бев кај една баба на кафе што гледа леле едвај се воздржавме со другарките да не се смееме :pos2:Што се глупости ни испотреска,па коа почна да раскажува за некој девојчиња што и дошле...:pos2::pos2::pos2:
Вака јас не верувам во вакви работа ама женска ми гледа на кафе и ко за беља се ми има погодено, а не само мене туку и на други другарки и т.н. Значи незема пари, има 17 год, гледа од задоволство и како погодува јас појма немам. Таа ми вика дека до четири филџани едно подруго се убаво гледа после тоа неможе да види се изморувала и слабо погодува, па требала да се одмори.оние што имале некое искуство со гатачи кои стварно им помогнале,нека кажат нивно име бидејки има луге кои сакаат да посетат нешто такво но не се доволно информирани.како се вика таа зена и како да ја најдеме.поздрав
Мислам дека се вика Ружа жената али нз каде може да се најде у Сконие што имале некое искуство со гатачи кои стварно им помогнале,нека кажат нивно име бидејки има луге кои сакаат да посетат нешто такво но не се доволно информирани.како се вика таа зена и како да ја најдеме.поздрав