најсериозноаууу па ти многу штедеш добар економист си станал
Крвта се штеди зошто многу вреди
е добро де знам и јас си ја цицам мојата крв и јас си штедамнајсериозно
овој нов филм бил не го знам како и да е благодарам што ми го кажа, сега ќе си го гледам, обозавам хорормислел на SCREAM 4 филмот
Добро бе доктори мора ли се да правите толку големо и огромно и страшно како фобии и манипулации? Тоа може е фобија по стручен термин ама не е толку страшна како шо звучи и посебно не како шо вие ги праитеТука се работи за фобија како и секој друга фобија, инаку не гледам друга пручина за гадење или било какви други манипулации...
Зашо си утепал желка? -.-Мене не ми се гади од крв,но познавам некој што им се гади од крв таков пример е мојот другар, еднаш отидовме кај мене на вилата и јас здогледав желка и ја утепав целата беше со крв и на мојот другар поварна
истотака уживам да гледам операции на youtube и тоа на FULL SCREAM
онака од рекреација забавно ми е обожавам да гледам што има во неаЗашо си утепал желка? -.-
Јас па мислам дека такви се раѓаат .Јас мислам дека некои луѓе (што се гадат од крв) лошо ја имаат асоцирано крвта, не се раѓаат луѓето гадливи од крв. Многу се ретки тие шо се "плашат" од крв
Епа токму тоа е фобија од крв и јас исто не можам да поднесувам .Кога ми ставаат или ваѓаат игли при вадење крв не ми се гади, можам слободно да гледам.Ама ако видам поголемо количество на крв тогаш чуствувам топлина како ме облева и ми се лоши.
Не правиме муабет за мала количина крв туку за голема количина .Не верувам дека има некој кој се пресекол и дека одма му се врте умот .е добро де знам и јас си ја цицам мојата крв и јас си штедам
--- надополнето: Jul 16, 2011 9:15 AM ---
овој нов филм бил не го знам како и да е благодарам што ми го кажа, сега ќе си го гледам, обозавам хорор
Да точно дека не правиме муабет за мала количина крв и точно е дека такви се раѓаат, а за операции ти не можеш ама јас со душа ги гледам на јутуб, се сеќавам кога бев четврто оделение си игравме со другарите од маалото покрај кафаната и се пресеков на десната нога, раната беше голема и до дека дојдов дома по патот многу истече крв и до ден денес ми стои, кога ме однесоа на операција таму ме прашуваа имаш ли симпатија, како се викаш(знаеш за да не се плашам, да ми го одвлечат вниманието) ама јас не чуствував никаков страв, не ми се врте умот.Не правиме муабет за мала количина крв туку за голема количина .Не верувам дека има некој кој се пресекол и дека одма му се врте умот .
Коњ да те клоцне .Да точно дека не правиме муабет за мала количина крв и точно е дека такви се раѓаат, а за операции ти не можеш ама јас со душа ги гледам на јутуб, се сеќавам кога бев четврто оделение си игравме со другарите од маалото покрај кафаната и се пресеков на десната нога, раната беше голема и до дека дојдов дома по патот многу истече крв и до ден денес ми стои, кога ме однесоа на операција таму ме прашуваа имаш ли симпатија, како се викаш(знаеш за да не се плашам, да ми го одвлечат вниманието) ама јас не чуствував никаков страв, не ми се врте умот.
КЛИКНИ ТУКА ИЗНЕНАДУВАЊЕ Е.