Гадење од крв?

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Тука се работи за фобија како и секој друга фобија, инаку не гледам друга пручина за гадење или било какви други манипулации...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Не ми се гади, можам да гледам како ми ставаат и вадат игла, и најнормално ми е. Татко ми пак, еднаш се зашемети кутриот кога виде на една жена како и прсна од вена додека и земаа :ROFLMAO:, али тоа е.
Е сега, операции и крв насекаде, такви делкања, не можам да гледам :sick:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
најсериозно :D
е добро де знам и јас си ја цицам мојата крв и јас си штедам:)
--- надополнето: Jul 16, 2011 9:15 AM ---
мислел на SCREAM 4 филмот :)
овој нов филм бил не го знам како и да е благодарам што ми го кажа, сега ќе си го гледам, обозавам хорор:)

P

Peaceful Anger

Гостин
Тука се работи за фобија како и секој друга фобија, инаку не гледам друга пручина за гадење или било какви други манипулации...
Добро бе доктори мора ли се да правите толку големо и огромно и страшно како фобии и манипулации? Тоа може е фобија по стручен термин ама не е толку страшна како шо звучи и посебно не како шо вие ги праите

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мене не ми се гади од крв,но познавам некој што им се гади од крв таков пример е мојот другар, еднаш отидовме кај мене на вилата и јас здогледав желка и ја утепав целата беше со крв и на мојот другар поварна:)
истотака уживам да гледам операции на youtube и тоа на FULL SCREAM:)
Зашо си утепал желка? -.-

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Кога ми ставаат или ваѓаат игли при вадење крв не ми се гади, можам слободно да гледам.Ама ако видам поголемо количество на крв тогаш чуствувам топлина како ме облева и ми се лоши.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Јас мислам дека некои луѓе (што се гадат од крв) лошо ја имаат асоцирано крвта, не се раѓаат луѓето гадливи од крв. Многу се ретки тие шо се "плашат" од крв
Јас па мислам дека такви се раѓаат .
Јас не мпжам да гледам операци на ју туб ,одма ми се врте умот .
Има луге кој имаат фобија од високо .
Има луге кој имаатт фобија од тесен простор (мислам дека леандра имаше таква фобија )
Сакам да кажам дека е вродено ,дедо ми ,мајка ми и еве јас не можеме тавки работи да гледаме .
Имаше едно девојче медицина учеше и кога го внеле во операциона сала одма паднало во несвест .
Јас тврдам дека е вродено .
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:16 PM ---
Кога ми ставаат или ваѓаат игли при вадење крв не ми се гади, можам слободно да гледам.Ама ако видам поголемо количество на крв тогаш чуствувам топлина како ме облева и ми се лоши.
Епа токму тоа е фобија од крв и јас исто не можам да поднесувам .
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:18 PM ---
е добро де знам и јас си ја цицам мојата крв и јас си штедам:)
--- надополнето: Jul 16, 2011 9:15 AM ---

овој нов филм бил не го знам како и да е благодарам што ми го кажа, сега ќе си го гледам, обозавам хорор:)
Не правиме муабет за мала количина крв туку за голема количина .Не верувам дека има некој кој се пресекол и дека одма му се врте умот .

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Не правиме муабет за мала количина крв туку за голема количина .Не верувам дека има некој кој се пресекол и дека одма му се врте умот .
Да точно дека не правиме муабет за мала количина крв и точно е дека такви се раѓаат, а за операции ти не можеш ама јас со душа ги гледам на јутуб, се сеќавам кога бев четврто оделение си игравме со другарите од маалото покрај кафаната и се пресеков на десната нога, раната беше голема и до дека дојдов дома по патот многу истече крв и до ден денес ми стои, кога ме однесоа на операција таму ме прашуваа имаш ли симпатија, како се викаш(знаеш за да не се плашам, да ми го одвлечат вниманието) ама јас не чуствував никаков страв, не ми се врте умот.
КЛИКНИ ТУКА ИЗНЕНАДУВАЊЕ Е.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Да точно дека не правиме муабет за мала количина крв и точно е дека такви се раѓаат, а за операции ти не можеш ама јас со душа ги гледам на јутуб, се сеќавам кога бев четврто оделение си игравме со другарите од маалото покрај кафаната и се пресеков на десната нога, раната беше голема и до дека дојдов дома по патот многу истече крв и до ден денес ми стои, кога ме однесоа на операција таму ме прашуваа имаш ли симпатија, како се викаш(знаеш за да не се плашам, да ми го одвлечат вниманието) ама јас не чуствував никаков страв, не ми се врте умот.
КЛИКНИ ТУКА ИЗНЕНАДУВАЊЕ Е.
Коњ да те клоцне .
Ме потсети за еден човек кој сакал да ја снима како се пораѓа жената ,и таман влегол почнал да снима и од самта крв паднал во несвест .
Не ми ја мешај храброста со фобијата од крв .

Kajgana Shop

На врв Bottom