ГРУПА Ф - Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ма не сме нормални бре.... 4 победи во низа - тоа не го можат ни Шпанците :D !!!
Не е лесно и да славиш цела недела по ред, не за друго многу наеднаш ни дојде ова........... Како и да е... мечка страв - нас не.... стегаме заби и одиме до медал - најмалку до директен пласман на ОИ :cool:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Добро е то а што сега во оваа фаза се играат натреварите преку ден така да ќе имаат по 1 ден за одмор нашите ЛАВОВИ! :vozbud: А Игорче како ќе ги кажува имињата на грузијциве..:pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дооооообро бе биваше ли сите во 15:30... Четврток и петок на работа, сабота пак не сум дома преку ден :tapp:

И леле мори мајко ги споредувам групиве и ми доаѓа да се помочам до смеење :pos: Па добро ок, редно беше и ние малку среќа да имаме заслуживме по сите срања мме!

МА-КЕ-ДОНИЈА !!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дооооообро бе биваше ли сите во 15:30... Четврток и петок на работа, сабота пак не сум дома преку ден :tapp:

И леле мори мајко ги споредувам групиве и ми доаѓа да се помочам до смеење :pos: Па добро ок, редно беше и ние малку среќа да имаме заслуживме по сите срања мме!
Не се бе сите од 14.30, лажат комуњариве... :icon_lol:

Грузија 14.30
Словенија 17.00
Русија 21.00

тоа се термините. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kobe Bryant: This Macedonian team will reach beyond the limits of basketball itself

Не знам дали е ова точно, не ме тепајте ако не е, од рандом твитераш го најдов.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не се бе сите од 14.30, лажат комуњариве... :icon_lol:

Грузија 14.30
Словенија 17.00
Русија 21.00

тоа се термините. :)
Holy crap! Да не кажеше немаше ич да проверам и се по список ќе им проколнев на тие што го правеле распоредот :pos:

Стварно прав си така е распоредот, значи петок и сабота ќе може да се гледа а четврток нишо јбг... Па биг дик и така Грузија на леб ќе ја мачкаме не е предизвик :D

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Holy crap! Да не кажеше немаше ич да проверам и се по список ќе им проколнев на тие што го правеле распоредот :pos:

Стварно прав си така е распоредот, значи петок и сабота ќе може да се гледа а четврток нишо јбг... Па биг дик и така Грузија на леб ќе ја мачкаме не е предизвик :D
Мислам дека ќе има реприза со Грузија на Сител 3.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

Четврток, Сабота, Понеделник играме

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983

Четврток, сабота и понеделник ни се утакмиците ако добро рачунам. 8-10-12ти.
^ Добро рачунам значи :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
This morning has just been a big revelation for me :D Ок, мислам дека ми треба кафе :P

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Доста е Грузија да ја тепаме првото коло со една победа ќе поминеме понатаму иако мислам дека со Русија и со Словенија ќе се јадеме и да изгубиме тоа е биде ситно.
Русите се добри оваа година Кириленко им игра имаа смена на генерации на минатото првенство но сега тие се поискусни и добри,Словенија е добра репрезентација имаат одличен центар Лорбек тука е плеј Лакович заедно со Драгич..квалитетни играчи имаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom