Втора шанса

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Mandrak напиша:
Ако е само секс заради секс или љубопитство како тоа ќе изгледа со некоја друга личност, тогаш јас воопшто тоа не го сметам за изневерување. Најпосле, живи луѓе сме, секој понекогаш може да посака да спие со некого со кого не е во врска и тоа е сосема нормално. Замеруваат и за давање некаква „втора шанса” зборуваат оние што не се подготвени истото сами себеси да си го признаат!
Изневерување е ако таквото однесување е во континуитет со иста личност, покрај некоја да ја наречеме примарна врска, заправо двојна врска, или ако сакате „седење на две столчиња” едновремено.
Samo da te potsetam na sam sebe,odnosno na tebe,na istava tema.:)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Mislam ne.Ama i da mu dadam vtora sansa(toa edinstveno bi se slucilo ako nenormalno go sakam) znam deka nema se da bide isto kako porano i ne bi se macela ni sebesi ni nego.Bi se trgnala ednostavno dvajcata da odime po svojot pat. Sepak mislam ne...

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
`AnGe|4E` напиша:
Mislam ne.Ama i da mu dadam vtora sansa(toa edinstveno bi se slucilo ako nenormalno go sakam) znam deka nema se da bide isto kako porano i ne bi se macela ni sebesi ni nego.Bi se trgnala ednostavno dvajcata da odime po svojot pat. Sepak mislam ne...
А прва шанса?:coffee:

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
Opasno e da bi dal vtora sansa, za toa sto ke napravi pogolema greska

Член од
6 март 2006
Мислења
13
Поени од реакции
0
Aj ama treta da ne bara

Vredi PONEKOGAS vtora sansa, ama da ne mu prejde vo navika...ama i taa retko se dobiva. Bi dobil kaj mene vtora sansa ako priznae deka zgresil

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
vtora sansa...hm...
pa vaka. dosea na site bivsi im imam dadeno vtora sansa.

osven na Petar. Na nego 87598275 :)

П

Петар-МКД

Гостин
Samara напиша:
vtora sansa...hm...
pa vaka. dosea na site bivsi im imam dadeno vtora sansa.

osven na Petar. Na nego 87598275 :)
а јас на тебе повеќе ти имам дадено отколку ти на мене, и после кажи не сум те сакал, е сакам те. Е, неее...!

Член од
13 март 2006
Мислења
11
Поени од реакции
0
NEMA DA MU PROSTAM NITI KE MU RASKINAM I JA KE GO VARAM NEGO.NEKA SI MISLI DEKA ME POVREDUVA AMA JA KE GO POVREDUVAM NEGO.MASKO SAKA DA VARA NEJKE DA GO VARASH!!!!!

[Напомена од FortunE: во иднина не пишувај со големи букви, читаме и мали. И намали со извичниците, премногу нервозно делуваш:)]

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
barbie_17 напиша:
NEMA DA MU PROSTAM NITI KE MU RASKINAM I JA KE GO VARAM NEGO.NEKA SI MISLI DEKA ME POVREDUVA AMA JA KE GO POVREDUVAM NEGO.MASKO SAKA DA VARA NEJKE DA GO VARASH!!!!!
And...?
Sto ke postignes so toa?
Samo ti se ponizuvas tuka:icon_lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Иако не верувам во втори шанси давам ... последната беше неодамна, онака некако кулирачки го доживеав тоа, беше почеток и оставив на времето да си покаже дали ќе се исплати шансата. Се исплати и повеќе од што очекував ... сега ми е мило што го направив тоа, со тоа што, бидејќи сум давала на повеќе луѓе шанси, морам да кажам ептен ретко кој ќе ја искористи:star: :kez:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Давам втора шанса, ако тој самиот признае и ми ја повери информацијата, а не слушнам за тоа од друго место...но трета никако не давам што сака нека биде...значи еден џокер е доволно и само во одредена ситуација ако не го терам у :bip:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
divine напиша:
Иако не верувам во втори шанси давам ... последната беше неодамна, онака некако кулирачки го доживеав тоа, беше почеток и оставив на времето да си покаже дали ќе се исплати шансата. Се исплати и повеќе од што очекував ... сега ми е мило што го направив тоа, со тоа што, бидејќи сум давала на повеќе луѓе шанси, морам да кажам ептен ретко кој ќе ја искористи:star: :kez:
Исто и јас. Кога ја отворив темава кажав дека не давам втори шанси и кажав зошто. Пред некое време се деси нешто неочекувано, случајно, ненадејно, збунувачко.. не размислував два пати и дадов втора шанса. Не знаев дали ќе се исплати и мислев дека може таа втора шанса да е една голема грешка. Се исплати и мило ми е што ја дадов.:kajg::wub:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Мило ти е кога даваш втора шанса се` додека не дојде до слична ситуација или крај и кога ќе почнеш да се прашуваш како си можел да дадеш (општо зборувам, не мислев на никој конкретно).

С

Сатори

Гостин
не ...

:wub: Jас најмалку би требало да зборувам на оваа тема , затоа што си имав шанса и си ја испуштив , ми дадоа втора ја заебав , така да , колку и да ви изгледа чудно , ако сте пробале со некој , а тој не знаел тоа да го цени , нема да научи сигурно и да му дадете 100000 шанси после тоа , верувајте ми зборам од искуство!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Бидејќи имаш искуство со ова, т.е. ти била дадена втора шанса, а ти не си ја искористила, сакам да те прашам нешто (ако сакаш ќе ми одговориш, се разбира). Која била причината да ја „прокоцкаш” шансата? Дали затоа што си немала чувства за личноста како порано? Не си имала воопшто чувства кон партнерот?
Која била причината да не го цениш тоа што ти била дадена втора шанса?

Kajgana Shop

На врв Bottom