Врска со "лесна" девојка?

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Смири се дејко ја не те тепам, само си прашав...:smir:

Прво не те критикувам-твое мислење.
Второ го прочитав насловот и тоа лесна шо си ми го пишала со големи букви... ама драга си ги изоставила наводниците... така што ЛЕСНА и "ЛЕСНА" секако дека не е исто.

Што во животот има смисла па тоа нема смисла... :back:
pa i samiot kaza deka niso nema smisla pa ni ova...A i samata na krajot kazav deka sepak se zavisi od devojkata, od samata situacija, od nejziniot karakter.A vie maski so sakate prajte so devojkite na kraj kraeva vas e zivotot i ako neso ne e ok sami ste si krivi normalno.Jas si go kazav svoeto mislenje pa vas ako niso ne vi ima smisla od ova napisanovo togas preskoknete go delot i produzete si so drug:pipi:

A

Anck-Su-Namun

Гостин
pa i samiot kaza deka niso nema smisla pa ni ova...A i samata na krajot kazav deka sepak se zavisi od devojkata, od samata situacija, od nejziniot karakter.A vie maski so sakate prajte so devojkite na kraj kraeva vas e zivotot i ako neso ne e ok sami ste si krivi normalno.Jas si go kazav svoeto mislenje pa vas ako niso ne vi ima smisla od ova napisanovo togas preskoknete go delot i produzete si so drug:pipi:
Не знам колку си запозната со англискиот јазик, ама ај нема врска, The Goddess е женско, женски ник и у превод значи Божицата.

А на темава...се согласувам со БејбиГрл

Мене прво не ми е јасно кој кому нешто дава???
Ако двајца имаат секс тоа е по нивна желба, и двајцата добиваат,уживаат

Зборувате за некои си предрасуди во општеството кои треба да се отстранат,а и вие со зборот ДАЛА самите го правите тоа.

Јас не би имала секс со никого уште на прва вечер.А ако некому не му смета да има врска со "лесна" девојка-ок. Ама споре мене овие врски тешко успеваат, барем според она што го гледам околку мене
Ако им е убаво и ако сакаат ќе си продолжат, нема врска дали таа претходно била лесна или тој бил женкар и сл.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Не знам колку си запозната со англискиот јазик, ама ај нема врска, The Goddess е женско, женски ник и у превод значи Божицата.

А на темава...се согласувам со БејбиГрл

Ако им е убаво и ако сакаат ќе си продолжат, нема врска дали таа претходно била лесна или тој бил женкар и сл.

Абе и ние истото го викаме дека двајцата уживаат, арно ама темава беше на друг начин зачната, демек ако ти дае од прв пат била Лесна Девојка и дали со истата таа девојка која ти дала од прва би започнал врска, а со тоа писателот или потписникот на темата не под размислил баш на вашата констатација, така да се се сведува кој и кога ќе ти дадел... пуффф

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Значи.. решен проблем :)
Ајде на пиво сеа :) Сите што пишувавте до сега, имате тура од ДимчеЈ :)

:nenene: грешка си. Дефинициите се вака:

Курва: Се ебе со сите!
Кучка: Се ебе со сите освен со тебе!
:||:
ГРЕШКА И ТИ СИ:nenene:
Девојка-се ебе само со децко и
Жена-се ебе со мажот и швалерот
Курва-се ебе со сите
ПРОКЛЕТА КУРВА-СЕ ЕБЕ СО СИТЕ ОСВЕН СО ТЕБЕ
Инаце за темава-незнаЧи ако била лесна,ако тргнете вие дека ке те изневерува на секој Чекор,можеби ти си и правата љубов????

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Еве едно сценарио:

А и Б се наоѓаат. Си прават муабет. Си се „палат“ еден со друг. Се муваат. Имаат секс. Ова е првата вечер.

Се наоѓаат пак, на друго/исто место. Пак си муабетат. Пак се „палат“ еден со друг. Пак се муваат пак имаат секс. Ова е друга вечер, не нужно веднаш после првата (може да измине уште некој ден, недела, месец, година...)

Се наоѓаат по трет пат. Пак си муабетат, пак се „палат“, пак се муваат, пак имаат секс.

И тоа се повторува додека се повторува.

Прашање: кој е тука „лесниот“?

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Еве едно сценарио:

А и Б се наоѓаат. Си прават муабет. Си се „палат“ еден со друг. Се муваат. Имаат секс. Ова е првата вечер.

Се наоѓаат пак, на друго/исто место. Пак си муабетат. Пак се „палат“ еден со друг. Пак се муваат пак имаат секс. Ова е друга вечер, не нужно веднаш после првата (може да измине уште некој ден, недела, месец, година...)

Се наоѓаат по трет пат. Пак си муабетат, пак се „палат“, пак се муваат, пак имаат секс.

И тоа се повторува додека се повторува.

Прашање: кој е тука „лесниот“?
Никој.
Двата уживаат во сексот без никакви предрасуди.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Никој.
Двата уживаат во сексот без никакви предрасуди.
Натаму...

Двајцата тераат дури тераат, но потоа се разотидуваат еден од друг (кавга, недоразбирање... не е битно).

Девојката имала секс со (еден веќе бивш) тип првата вечер. Тоа ја прави „лесна“ во очите на сите следни партнери? Ако го направи тоа пак, станува уште „полесна“?

Типот имал секс со (една веќе бивша) девојка првата вечер. Тоа го прави „фраер“ во очите на сите следни партнерки? Ако го направи тоа пак, станува уште „пофраер“?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Шо ви е гајле. Терајте си по кеифот. Дали дала одма дали недала. Пичка е, не е чоек.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Шо ви е гајле. Терајте си по кеифот. Дали дала одма дали недала. Пичка е, не е чоек.
...

Чудно...

Замисли тебе да те гледаат како дилдо; вклучи го и ставај! Ама не кога тебе ти се сака, туку кога нејзе и` се сака.

...

Има ли некаде упатство за меѓучовечка комуникација и разбирање? Мислам дека такво нешто е преку потребно... ;)))

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
...

Чудно...

Замисли тебе да те гледаат како дилдо; вклучи го и ставај! Ама не кога тебе ти се сака, туку кога нејзе и` се сака.

...

Има ли некаде упатство за меѓучовечка комуникација и разбирање? Мислам дека такво нешто е преку потребно... ;)))
Истата компарација и едно пиче ми ја спомна. Вика замисли да си ставен во позиција на дилдо и само да те искористувам, без ич да ми е гајле како размислуваш.
Упатство за меѓу човечка комуникација нема, може на бонтон мислиш, сега најконкретно мислам , за тебе и секој. Има и книги разни како да се однесуваш, ама срцето ќе ти каже, па и секој човек со елементарни чувства и троа памет го има. Инаку има и потфорум за психологија, па обиди се и таму, за пософистицирано разбирање на меѓусебната комуникација.
Мада моеш и тука, со задоволство ќе ти реплицирам, иако не си женско.. или си?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Истата компарација и едно пиче ми ја спомна. Вика замисли да си ставен во позиција на дилдо и само да те искористувам, без ич да ми е гајле како размислуваш.
Упатство за меѓу човечка комуникација нема, може на бонтон мислиш, сега најконкретно мислам , за тебе и секој. Има и книги разни како да се однесуваш, ама срцето ќе ти каже, па и секој човек со елементарни чувства и троа памет го има. Инаку има и потфорум за психологија, па обиди се и таму, за пософистицирано разбирање на меѓусебната комуникација.
Мада моеш и тука, со задоволство ќе ти реплицирам, иако не си женско.. или си?
Не, машко сум... ама сè некако ми се чини дека онаа титула „лесна“ е повеќе наметната од средината, отколку од самата девојка.

Сè некако ми се чини дека главната финта е не што ќе се каже или како ќе се однесува човек, туку што *нема* да се каже и на што човек *нема да реагира*.

Е затоа зборев за меѓучовечки односи... Со кого што треба, а што не треба да се каже. За секого треба „упатство за употреба“, кое е различно.

Пример на женска линија 1: „Мажите лажат“.
Пример на женска линија 2: „Нема поискрени чувства од машките“.
Пример на женска линија 3: „Сите жени се ку*ви“.
Пример на женска линија 4: Жените искрено сакаат само еден човек (не е цитат, но контекстот се наоѓа во повеќе женски списанија, па и на форумов)

Сите женски линии сум ги дознал од различни жени. Затоа сум начелно против генерализирање.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Им се ебе бе и на нив, нормално е тоа. Не сме само ние кои од 11 години сакавме да опнеме некоја, па во недостаток дркавме на порничи. Замисли од тогаш да ни даваа. Колку ќе беа за лесни декларирани.
Добро, ако бевме во САД и во затвор ќе бевме.:)
Мене темава ми е безврска, кој што сака нека си прави, не го осудувај, ќе те поебат еден ден и тебе, ако си до толку ригорозен. А тука нема ни грешка нит ништо. Само чувства и како треба да биде.
Едноставно, работите треба спонтано да се случуваат. Така е најдобро.
Лесна девојка.. Нема такво нешто бе. Радодајка може. Ама лесна за некој кој ќе и се бендиса. Никако.

Член од
14 мај 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Криза

Знам дека секој може јако да се вљуби во некого, ама ајде да подискутираме на оваа теме...
Имате девојка сто мн ја сакате и се ви оди ОК но... ве мачи фактот дека пред вас имала многу дечковци или мувачи. Што би направиле? (Тука дискутираат сите што можат да помогнат) ...

Член од
11 октомври 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Епа баче кај и да искочиш ке те гледаат со неа и ке зборат дека ја имаат сите јадено едино за таа што може да се каже е зборот ............. али пробај бе и ти јади ја ти е гајле па сега живи здрави да сме ако не се жениш за неа ти е гајле:pos2:

Член од
14 мај 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Епа баче кај и да искочиш ке те гледаат со неа и ке зборат дека ја имаат сите јадено едино за таа што може да се каже е зборот ............. али пробај бе и ти јади ја ти е гајле па сега живи здрави да сме ако не се жениш за неа ти е гајле:pos2:
А што викаш 11 вкупно од тие 4 дечковци и 7 мувачи малце се или многу

Kajgana Shop

На врв Bottom