Истата компарација и едно пиче ми ја спомна. Вика замисли да си ставен во позиција на дилдо и само да те искористувам, без ич да ми е гајле како размислуваш.
Упатство за меѓу човечка комуникација нема, може на бонтон мислиш, сега најконкретно мислам , за тебе и секој. Има и книги разни како да се однесуваш, ама срцето ќе ти каже, па и секој човек со елементарни чувства и троа памет го има. Инаку има и потфорум за психологија, па обиди се и таму, за пософистицирано разбирање на меѓусебната комуникација.
Мада моеш и тука, со задоволство ќе ти реплицирам, иако не си женско.. или си?
Не, машко сум... ама сè некако ми се чини дека онаа титула „лесна“ е повеќе наметната од средината, отколку од самата девојка.
Сè некако ми се чини дека главната финта е не што ќе се каже или како ќе се однесува човек, туку што *нема* да се каже и на што човек *нема да реагира*.
Е затоа зборев за меѓучовечки односи... Со кого што треба, а што не треба да се каже. За секого треба „упатство за употреба“, кое е различно.
Пример на женска линија 1: „Мажите лажат“.
Пример на женска линија 2: „Нема поискрени чувства од машките“.
Пример на женска линија 3: „Сите жени се ку*ви“.
Пример на женска линија 4: Жените искрено сакаат само еден човек (не е цитат, но контекстот се наоѓа во повеќе женски списанија, па и на форумов)
Сите женски линии сум ги дознал од различни жени. Затоа сум начелно против генерализирање.