Вратете го Зоран кај Клингонците

J

JOEY JORDISON

Гостин
Вест која го потресе светот ......Сите се растажтија поради 6 конци на главата на Зоки посакува да беа 29.......но тој и покрај тие 6 конци на главата ќе продолжи понатаму ...како и да е ....Зоки е најдобриот папарацо у македонија и неговиот живот е изложен на ризик ....и тој еден папарацо го уништуват ебате тоа -.-

M

Mario Gómez

Гостин
Ја озбилно, прв пат слушам за типот, оти има месеци како што не сум гледал некоја македонска телевизија, и да ми објасните убо шо прајт овој што го мрзите толку, или само неговата ванземјанска фаца ја мрзите.:pos2:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Ако идеме по филозофијате дека во шоубизнисот пари прават скандали зашто не и овоа за да рипне читаноста на неговото списание?Сега секој ќе го интересира што тоа пишува таму и ќе го купи.

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Остајте го човекот на мира легенда е.:icon_lol::icon_lol:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Греота е бе немојте така.
Плус ако е паметен ова ќе му биде алиби за пластична операција на челото.
хаха хахаха
абе на овој не една 300 пластични операции не го спасуваат
Туку ај остај шо го згрешила мајката природа, туку се занесува дека е најфаца на цел светlll

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Објавувам оглас за прибирање на предлог мислења за именување на аеродромската писта во посед на гореспоменатиот "џет сетер" :pos2:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
ЈАс изгледа сум незапознат со настаните во македонскиот етер .... Али морам да поставам неколку прашања :
1 . Ху Да фак ис ова грдово рецедивстче Зоран Василевски ?
2 . Ват да фак ис а Ексклузив ?
3 . Дали навистина сакате да ми кажете дека човек кој вака изгледа се појавува по телевизии ?

Ова последново ке го раширам ... Луге бе ако вакви се појавуваат по телевизии ... нешто страшно и жално се дешава во државава ...

Е сега јас и понатаму ке продолжам да го игнорирам македонскиот етер поради оние ретардирани , необразовани , партиски итн итн фаци кои ги знам .. А вие дај кажете одговор на прашањава .

Kajgana Shop

На врв Bottom