Вратете го Зоран кај Клингонците

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
iskreno mi e zal sto ne go opicile po faca...pa so pomos na plasticna hirurgija ce mu go opravea odvratniot surat....valjda

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
а од која држава се терористите што го нападнале,ако имаат нафта одма им ги праќаме Американците,они нафта ние чист образ:pos2::pos2::pos2::pos2:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.757
Греота е бе немојте така.
Плус ако е паметен ова ќе му биде алиби за пластична операција на челото.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
профи тепачи...? да биле профи овој немаше да може да стои...ке закрепнуваше 2 недели у болница...него...кај живее фраеров у НЛ?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
профи тепачи...? да биле профи овој немаше да може да стои...ке закрепнуваше 2 недели у болница...него...кај живее фраеров у НЛ?
К1, кај другар ти у влез мислам :)
Srsly.

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Абе не дека го оправдувам како појава, али да го тепаат не иде. Педерастичен си е човекот, секој човек е различен. Него не баш колку и да е лигав барем не како боки 13-ка. Тој човек заслужува ќотек

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Тињар еден, кај Емко!
Растел у НЛ -.- нешо се курчиш на форум сеа? :medar:
ххахахахахахахах затоа пишува(излегле од грмушки) имате таму зеленила ебаве... хахахахах :jadammedsekoesabajleiumlekogostaam:
фала на информацијата медару

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
ЛОЛ, Го убиле овој денес (или кога беше) еј ! :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.512
Сега гледав... Греота стварно.

Али, најбољи момент од целото интервју: "На некој очигледно му пречи тоа што го работам" :pos2::pos2::pos2:

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Сега гледав... Греота стварно.

Али, најбољи момент од целото интервју: "На некој очигледно му пречи тоа што го работам" :pos2::pos2::pos2:
Дали тоа што го работи или самата појава, тоа е загатка која ќе остане нерешена...:uvo:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Греота што го тепале, а уште погреота што се претставува како новинар.
Crazy in Love напиша:
Ок, не оправдувам насилство, без разлика на тоа каков е човекот, ама изјавава : ...Обид да се замолчи јавно кажаниот збор и вистината и напад врз слободата на говорот????
Новинарка има 6 пара црвени прслуци. И јас сум новинар, само не ме тепајте, вистината ја кажувам, ја видел другар на другарка шо му е 22 братучетка на дечко и. :helou:
Crazy in love, вчера била на кафе со мистериозен Господин. Од блиски извори дознавам дека тој бил голем бизнисмен во Антананариве на Мадагаскар и имал палата со три шупи у кои чувал 122 кила ајвар. Сега сум фенси новинар. :smir:

Инаку, никој не го тепал, зар не е очигледно? Односно, како што некој спомна, сам си има платено да опнат по глава еднаш за да добие на популарност. Проверени финти. Чоеков е дебил ама не е толку мутав да не знае како се стекнува популарност најбрзо. Да го тепале немаше да има едно завојче на тиква позади. Сеа гарант и со чалма ќе иде у “69“. Каков идиот, ради вакви скопјани се официјално педери. Али добро, све шо го праи него среќен а не ми го праи мене тоа дома, океј е.
Само морам да покренам иницијатива да се појавуе оноа знакче од +18 коа ќе има емисија, децата може да се угледаат погрешно на него а богами и трауми да навлечат. :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom