Греота што го тепале, а уште погреота што се претставува како новинар.
Crazy in Love напиша:
Ок, не оправдувам насилство, без разлика на тоа каков е човекот, ама изјавава : ...Обид да се замолчи јавно кажаниот збор и вистината и напад врз слободата на говорот????
Новинарка има 6 пара црвени прслуци. И јас сум новинар, само не ме тепајте, вистината ја кажувам, ја видел другар на другарка шо му е 22 братучетка на дечко и. :helou:
Crazy in love, вчера била на кафе со мистериозен Господин. Од блиски извори дознавам дека тој бил голем бизнисмен во Антананариве на Мадагаскар и имал палата со три шупи у кои чувал 122 кила ајвар. Сега сум фенси новинар. :smir:
Инаку, никој не го тепал, зар не е очигледно? Односно, како што некој спомна, сам си има платено да опнат по глава еднаш за да добие на популарност. Проверени финти. Чоеков е дебил ама не е толку мутав да не знае како се стекнува популарност најбрзо. Да го тепале немаше да има едно завојче на тиква позади. Сеа гарант и со чалма ќе иде у “69“. Каков идиот, ради вакви скопјани се официјално педери. Али добро, све шо го праи него среќен а не ми го праи мене тоа дома, океј е.
Само морам да покренам иницијатива да се појавуе оноа знакче од +18 коа ќе има емисија, децата може да се угледаат погрешно на него а богами и трауми да навлечат. :kesa: