Вратари

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Тоа вратарите се најголеми гомнари на свет .. до вчера копал у нива и сеа го стаиле на врата па ке изиграва мангуп .. колку ми се сере коа само ке помислам на вратарите порано пред колосеум .. цело време држи едно посрано пиво у рука и го пие 6-7 саати, ги пцуе сите шо стојат пред него и едвај чека некој да му пререче нешто за да настане тепачка, ги пуштаа само женските да влезат (дури и тие шо немаа лична карта), имаа некое одвратно понашање - као знаеш "ја сум мангупот ВРАТАР а ти кој кур си за мене сељачиште ни едно" .. абе катастрофа .. еден ден ке ги тепам сите пизда ли им материна:maf:

B

black angel

Гостин
mn me nerviraat ednas cekam pred diskoteka ne e vazno ovoj pocna da pusta prvo zenski aj stignuvam ja da vlezam ovoj mi vika cekaj sea maskite neka vlezat pa ti a nadvor i pingvinite se smrznuvaa.cekav edno 20 min i si otidov
seriozno im treba domasno vospitanje

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
мене само еднаш ми направиле проблем, излегувам на исто место секоја втора сабота, ме знаат сите од таму, и еден лигав еднаш не ме пушти, го испцув во фаца, не смее да ме чепне и си заминав, и сеа ако го видам него на врата, не ни се мачам да пробам да влезам

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Nema ni so da se ocekuva od vratarite najcesto na vrata sedat nekoj maloumni nisko intelegentni luge koj se najcesto isfustritani. I nema so da prat osven da gi maltretirat lueto na vrata.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Gi mrazam vratarite se pravat kako da ne sme vo Makedonija tuku nekoja diskoteka vo Los Angeles pa sea ke pusta koi saka pa za "poznatite faci" poseben vlez ova ona! Posebno mrazam koga gi pustaat zenskite onie sto se najrazgoleni a drugite cekaat vo red a posebno se nerviram za maskite koga ne gi pustaat auuu mi doaga da gi obesam na plostad:tapp:

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Pravoto na izbacuvacite?! DA NE PUSTAAT NIKOJ POD 18 GODINI (ako vekje ne se pustaat pomali) a ne zaso nekoj e pomal (fizicki) da se izzivuva so nego :nerv: :nerv: :nerv: Izbacuvacite u Strumica se mn poinakvi od ovie kaj nas :) u Strumica se fini, se zaebavaat, se smeat...a ne kaj nas...gi staile na vrata i mislis kojznae kaj se :nerv: epten si krevaat akcii :nerv:

Каменко Ненормалниот

dexter-форумџија
Член од
3 јуни 2007
Мислења
48
Поени од реакции
3
леле кога ќе слушнам вратари ми се грева косата какви мајмуни се стојат и праат гужви пред дускотека демек има некој внатре .
после влагаш после пола саат чекање и гледаш нема живо пиле .
:back:

Член од
30 октомври 2007
Мислења
18
Поени од реакции
1
Selekcija vo noknite klubovi e potrebna,no samo dokolku gostite ne se pridrzuvaat kon postoeckite standardi na klubot,vo smisla na zacuvuvanje na reputacijata na klubot. No,ona sto ne mi e jasno vo nasevo Skopje,e kriteriumot spored koj dejstvuvaat vratarive. Golem del od od nasava intelektualna, ili produhovena mladina, sto ima sto da ti kaze i da ti ja razubavi vecerta, potenciram od mashki pol,(za zenskite zivotot e lesen,ha ha),se otkaza od stoenje vo redovi pred vlez,vo polza na sosedite na vratarite,bratucedite sto se vtor pat u skopje u zivotot,i ostanati cudni faci,so somnitelen moral,sto voopsto ne bi mi precele dokolku:prestanat napadno da im priogaat na devojkite,prvata recenica im e "sto ke pies zenska",i ako se obides da ostanes kulturna i pristojna,vo sledniot moment ti disat vo lice ili rakata e nekade okolu strukot,odvratno. A najvazno,tesko e da napravis ubav muabet,osven so tvoeto drustvo,a site ponekogas sakame osvezuvanje i novi luge.. Vo princip sum protiv sekakov vid na diskriminacija,tuka ke gi spomenam napisite vo nasite dnevni vesnici za nekoi nacionalnosti za koi e zabranet vlez vo klubovite.

M

**MEMORY**

Гостин
Се нервирам од тие батки... девојка сум и сум немала проблеми досега ама искрено мразам кога ќе речат дека не пуштаат фаци под 18 години а кога ќе влезам у клубот гледам луѓе што треба да јадат многу муви за да стасаат таму кај што мислат дека се. А уште повеќе ме нервира што пуштаат батки што имаат ланци ово оно, па за другите "Извини дечко нема место..." Селска работа ама таа е....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кога ќе видам вратар не влегувам таму, за мои пари не молам никого. Има премногу локали па не мора баш таму.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Вратарите се у принцип исти како и луѓето што идат у тие места. Зашо у вега, маракана никад на никој не напраиле проблем? Зашо луѓето се изрелаксирани, никад немало тепачка тамо и тако то.

У колосеум, левел и останатите сите фаци кои идат се ја идам у колосеум, ја идам у хард рок, ја сум мангуп, сеа тука сите пички ги вртам кој смее да ми каже нешто, се дешаваат миљон тепачки, вратарите имаат миљон интервенции и мораат да бидат такви. Едноставно ВРАТАР е стаен тамо за да биде вратар и да не те пушти ако не му се свиѓаш. И крај. Негово право е дали ќе влезеш или не.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Вратари=клошари, дебили, демек газди а уствари уличари.
Имаше еден КЛОШАР од вратар во една дискотека и секогаш ми праеше проблеми на врата, и еднаш му кажав на еден другар(кој се дружи со газдата на дискотеката) и одтогаш кога ќе одев ваков беше муабетот:
Вратарот: Имаш лична карта?
Јас: НЕМАМ.
Вратарот: Ај влези.:toe:

Член од
25 ноември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
haha vratari.... stvarno se lugje simnati od planina c c c u stranstvo kolku se samo kulturni i se e okay onaka so red i mir a kaj nas em ke ti se iskurci em moze i kotek da izedes em moze nema ni da vlezes..... c c c zavisi ne sum imal problem nikad... samo mi teknue na eden vratar porano stoese u elemt i vo proces... Pepi eden taka so mengjushi zlatni so debel glas i samo se kurcese po narod ajde be sho e ova zivotni edni ajde nazad nazad prai mesto eee ajde be sho e ti sakash da vlezes??-Da! epa ajde vlagaj c c c seljaco so tapia... :)

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Hiih moram da vi kazam:)
U B2 na vrata vlaga nafuran kopilj i mu baraat karta.... pazi ja replikava:)
K:-Mene facata mi e gratis!
Vratar: -Decko aj marsh od tuka da ne ti go zguzvam gratisot!
Bravo za muabetot! :):):)
Ne se furam mnogu od vratarite, ne sum bil vrakjan, a jes da se goveda!
Komandantot na vremeto u koloseum ne zamarase, ama posle stanavme mengeri i nemavme problem, pa duri imavme i onakvi menadzerski kartici so slika od koloseum lelele :) tapa fraeri :) jebiga, SHEMATA :) :lol:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Вратарите се у принцип исти како и луѓето што идат у тие места. Зашо у вега, маракана никад на никој не напраиле проблем? Зашо луѓето се изрелаксирани, никад немало тепачка тамо и тако то.

У колосеум, левел и останатите сите фаци кои идат се ја идам у колосеум, ја идам у хард рок, ја сум мангуп, сеа тука сите пички ги вртам кој смее да ми каже нешто, се дешаваат миљон тепачки, вратарите имаат миљон интервенции и мораат да бидат такви. Едноставно ВРАТАР е стаен тамо за да биде вратар и да не те пушти ако не му се свиѓаш. И крај. Негово право е дали ќе влезеш или не.

Абе дај не зезај, сегде во странство (во покултурниве држави) има дискотеки како тие "мангупските" што ги спомна, па вратарите се најучтиви, културни и дотерани и ако не ти е местото таму ќе ти објаснат со убаво така да со задоволство ќе си заминеш, а не кај нас сељачиштава се облекол во тренерки и изиграва шериф.

И те молам немој да генерализираш!

Kajgana Shop

На врв Bottom