Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Абе бе пааа... Се задржав на свадбата подолго од што очекував, (јебешга, добра беше) и во Динамик влегов тек после 1 со братучетка ми. Полно беше, очи ми истекоа барајќи кајганџии ама ни еден не видов. Само жолтите балони даваа Кајгана-шмек, друго јок. :( И не знаев дека афтер-партито у Маракана продолжило. Јебига, нареден пут. :(

Како и да е, мило ми е што убаво сте си поминале. Се надевам дека од оваа собиранка ќе се родат многу нови познанства, пријателства, врски... :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Епа јас додјов,ама дојдов у 1.Нели цела вечер ќе трае???? Да знаев дека е до 12 ќе дојдев порано.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Закон вечер :vozbud:Најубаво си поминав... Се запознав со многу членови, се изнаиграв, се изнасликав, се изнапив... Се на се беше закоооон :vozbud:Не бев на афтер парти ама јбг, неможев... Ај можда нареден пат :) Сигурно и таму супер си поминуваат :)

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Најдобра собиранка до сега....
Ако ова беше најдобрата кајгана собиранка....дефинитивно срамота....
Еуфоријата која владее на форумов преку постовите...едноставно ја немаше вечерва..:nenene:

Некој кажа.... абе педер....Се кладам дека во моментов дека има повеќе луѓе он-лајн , отколку што ги има тука!!!

Член од
24 мај 2007
Мислења
92
Поени од реакции
0
се беше ок ама у 12 ли бе да заврши?? ццц инаку ептен
слабо народ за денсање.Се нешто господа ова она по сепариња
испоседнале бла бла бла.
ај следен пат поарно ке биде.:)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.172
Поени од реакции
25.947
Си поминав лудило а немаше ни Аца Лукас.

Го изгубив мобилниот. Следи чесна награда за чесниот пронаоѓач. Благодариме

I've lost my mobile phone. Please contact me by PP.

Je perdux moi mobile phone. Sil vous plait contact moi.

诶 西 杰 屁 吉吾

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ако ова беше најдобрата кајгана собиранка....дефинитивно срамота....
Еуфоријата која владее на форумов преку постовите...едноставно ја немаше вечерва..:nenene:

Некој кажа.... абе педер....Се кладам дека во моментов дека има повеќе луѓе он-лајн , отколку што ги има тука!!!
Сигурен си дека на правилно место си дошол?:icon_lol:

Динамик вриеше од форумџии, со куп од нив се запознав (во друга тема за тоа :)) се отворив од пиење мартини, малку играв, се зезав и така.

Афтер-парти-то во Маракана беше лудила, поубаво амин.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Па вака.... како прво и прво си дојдов дома.... и си лежам в кревет :pos:

Инаку прво одредена кајганџиска багра се собравме да идеме у Читална, но немајќи место таму се префрливме во Ганза... си пиевме шпирцка, некој пиво, некој ракија (од Гижовската 55-ка). Си мезевме пилечи прсти, а Јоцо кебапчиња со кромид (да не ви мирисаше? :pos: ).
И оттаму отидовме у Dinamique, и се качивме горе, и горе игла нема кај да се фрли, кајганџии на кило (150 денара кило :pos: ). Одлично погодено музиче, разиграна атмосфера, весеље, топ до 12 и нешо.
После тоа договор падна за Маракана (место кое не ми се свиѓа) и поради развеселената кајганџиска багра падна весеље и врз мене, па дури се качив на бината (ако се веселиме да се веселиме до крај, само шо не запеав :pos: ).
Ортаче запна та запна по мојата маичка да му ја даам, но нема давање, Некро падна во депресии бидејќи го имаше на маичка меѓу најреметените, точкест беше радосен, Стево го немаше бидејќи му беше страв, Фантом не ни дојде да се види на маица (резил).
И после Маракана секој на свој пут како шо се снашол.... чао пријатно, за КГН ТВ од Скопје, Водкамикс. :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.102
Ааа убаа собиранка испадна.
Прво у Динамик беше онака фино, пуно форумџики и форумџии... пуно ми се избација како ТОНЧИИИИИ знаеш ли кој/а сум јас?!
И јас така во прашалници :pos:

Запознаф неколку нови деца, се видоф со доста од постарите по стаж форумџии и неколку постари по години :)
Со Трнот грабавме сеири додека НТШ, Алфите и Желките беа во акција пред Динамик.

Сатори изненади со цицкотрес, другите широкогради форумџики поприбрани беа :)

Афтерчето у Мараканата беше WOW, најсупер. Никогаш порано си немаф така добро поминато во Маракана.

И за крај, тешко е да си државен шампион. :pos:

И ептен на крај, за сите што ја бараа мајцата ВИБРИРАМ ПОЗИТИВНО, беше планирана за Тикви4ка да ја носи, ама таа, лезбејка, не дојде.
Јас иста мајца на две собиранки не носам, посебно ако е впечатлива.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Гледам на сите ви се допадна во маракана...еее тоа беше моја идеја и по моја вина бевте сите таму и топ си поминавте:pos:...не бе озбилно да не бев јас немаше таму да биде афтерпартито.

Иначе на собирканката си поминав убаво, со смеење пиење...не се запознав со многу членови ама тоа не ми беше ни целта така да се на се супер вечер.

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Епа сеа е некаде 20 минути пред 6 саат само шо се прибрафме по дома,бевме у инсомниа некаде околу 20 души...Добро беше,имаше доста смеење пуцање итн,инаку ова бесе НАЈЛУДАТА собиранка.Имам многу убави моменти многу нови запознати фаци,играње пеење пиење (малце поише од шо треба)итн... бај д вејНајинтересниот дел беше кога јас заедно со Тонинтер во 5 саат влеговме во динамик,тони мислеше дека има уште кајганџии:) и така како што одев прв ги видов обезбедувањето и со цел да не настрадам како тие на почетокот си се вративме назад.:) тоа е се од мене.Лаку ноч

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Honeeeeey I`m hooooome :)

Солидно, солидно... признавам.

Oпалааааааа Том и Џери на канал пет, јас сум мало момченце, си гледам цртани :baeh:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Повесело, поопуштено, поубаво од претходните собиранки. Гужва, воздух само по ќошеви, закон музика (дека не беше Здравко..), хектолитри алкохол, црно и црвено на сите страни, куп нови фацки за запознавање, униформно облечена редакција, Точкест - д кравата местач :))), преубави девојки (форумџики and otherwise) :)

Топ. Сакам слики.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom