Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.

ZOKiPOKi

Човек од збор!
Член од
25 мај 2006
Мислења
81
Поени од реакции
6
Леееј сеа ми е срам и жал колку убаво сте си поминале... а ја тука болен седам, уфф да му ебам педерското 2 дена пред журчето, а ја у кревет... мамата... :toe: иначе мило ми е сите што биле дека имале топ тиме, и ќе се видиме на следната собиранка.

П.С. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН КАЈГАНА!!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
топ беше собиранката се запознав со многу:D;D

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Сигурен си дека на правилно место си дошол?:icon_lol:

Динамик вриеше од форумџии, со куп од нив се запознав (во друга тема за тоа :)) се отворив од пиење мартини, малку играв, се зезав и така.

Афтер-парти-то во Маракана беше лудила, поубаво амин.
Ееееј, ама кратко сум си го опишала поминооот! *лигл, лигл*

Ајмо детално.:)

Накај Динамик отидов со комшито ми rymz и заедно мрзневме дур ги чекавме жените форумџики да се нацртаат на збирното место. Дур чекав се запознав со куп малечкички форумџичиња.
Кога влеговме веќе беше пуно, се сместивме и мартини баграта веднаш почна со својата дејност. Јас, маца_мк, Крејзи ин лав и Ред хот! се остаивме од пиење мартини, па на крај дури и чаша скршивме (онака симболично, мартини чаша :icon_lol:)
Малку ме мањачеа по слики (поздрав до деколтето ми), се сликав со Теди специјално за Појол (ете, не забораила Џипсито), делев црвени бакнежи (мислам дека Скај Дог си доби највеќе и од мене и од Теди, и на чело имаше :icon_lol:) и се запознавав со кој стигнам. Иначе, тестирав финоќа на форумџии, и ги терав да ме частат (демек на заебанција *винк, винк, смеш, смеш* ама си ќарив пијачки на кило (Водка би рекол 150 денари кило :icon_lol:)

Афтерпартито беше во Маракана, а од паркингот до влезот јас се шетав по фустанчето без јакна без ништо, и сега мааааалку ми е сјебано десното рамо.:)
Скоро сите кајганџии беа поредени во првите борбени редови, се убутавме некако и јас и синдикалците, е таму веќе не се ни сеќавам што се дешаваше.:icon_lol:
Знам дека се убив од рипање и вриштење на одредени песни што ми останале у сеќавање од кога биле актуелни, играв танго со Скај Дог на „Како ли јас да пораснам“ (оооо, Боже колку сум се смеела :pos:) и после нешто ме филмаа на некои други песни кои искено не се сеќавам кои беа.:) Нешто не снимаа од А1 мислам, паднаа добри фотки со мојата нова „Кортни Лав“ кошула подарена (позајмена, де) од Гижо, и да...косата и образите ми претрпеа невидено насиље од одредени форумџии кои нема да бидат именувани.

После на Водно, па на ждерење, и домче. Аух, факинг добра журка!:kewl:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Sobirancus bonus erat:pos: Dobra muzika, prv pat bez boring turbofolk(hate that music), Mnogu zapoznavanja, pienja, skokanja, ah da i slikanja :pos: Vo Dinamique poveketo clenovi gi zapoznav, vo Marakana poveke muzikata deluvase vrz mene (and the juice). I da... da ne bea Joco i Skul naaa marakana sto ke vidov - glavni inicijatori na afterparty-to. Slikite tek od utre, the PC is out of order (god bless the internet cafe:))

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Во 8 и 30 беше тапа отидов со другарот да јадам во 7-мица и отидов у маало, па не се вратив во динамик. :jaj: И дајте сеа слики да видиме хехехе...:kesa:

Едит: изглеа ацид уште спие или уште се нема вратено па ај слики да претпоставиме хмм.. утре :D:D:D

С

Сатори

Гостин
~*~

Конечно се разбудив т.е. освестив.
Битно си поминав прекрасно и буквално се отепав од сликање и од пиење и од денцање и сите луѓе кои ги запознав вечерта, се беше супер.
Да им биде криво на тие што не дојдоа!
Потоа се продолжи во Маракана ... се на се, одлична собиранка!

Среќен 3 роденден Кајгана!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Многу добро организирана собиранка.Ја лично си оминав супер.Убаа музика запознав полно луѓе.

Серпико ме реметеше за Реал:(
Филмчето и банерите беа феноменални.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Слушам тапа било... А можда ми кажаја така за да не ми е мака шо не беф. :(

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Море лежам овде болен, читам и криво ми е шо не можев да дојдам:( Следната собиранка идам сигурно, освен пак ако не се разболам:(. И ај да видиме слики де:)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Тапа беше.

(скролај уште надолу)

Нишо не смував.
Сепак.
Си поминав супер.
Поздрав и благодарница за феноменалниот Серпико и Тигана брадрз, се покажа како одличен домаќин... и затоа една шансона по негов избор. Специјални благодарници заслужија и Димитар, Андроник, кухар првог разреда, даденце домачица првог разреда, ада, бада и комитата(Џиџи де) како и Acid, какви оралки давате, па тоа го нема ни во Битола...

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Топ собиранка супер си поминав и музиката се погоди таман за денцање
СРЕЌЕН 3 РОДЕНДЕН КАЈГАНА!!!!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Епа.... забавата баш не беше нај нај не ми се допаѓаше местото..но ние бевме тие кои го средија тоа да не биде лошо, забавата беше битна... кој како си ја наредил кој како успеал да се снајде...

Ако некој не прошол како што треба јас ќе кажам дека бев целиот со кармин:) така супер пројдов битно беше друштвото:)

Иначе за оние кои продолжија во Маракана..

само за оние во Маракана кои седеја на масата десно од бината,

можам само да им кажам едно големо ЗИГ ХАЈЛ!! (ако ви текнува на што мислам).

Поздрав и се гледаме нареден пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom