Kakvi Strumicani be , abe ja sum od Skopje (dobro de od Skopsko ), a dali ce dojdam sam ne znam, najverojatno, ako mozam ce go zemam madmaxx so mene, ako go pustat od domaAcid напиша:Со мотор доаѓаш? Ќе се тркаме до Место? :zlo:
Шала на страна, сам доаѓаш или организирано со струмичани?
Abe brat,a ti da beshe poaktiven na forumov,dobro ke beshe.......abdal напиша:eh cim site idat zaso ne i ja. Planirajte me mene so use 3 ca.
Ti donesija zenskati, pa posle baraj tamu drugo a za zenskati ne se sekiraj nema da i bide dosadno -Bez navreda! Mala salaPlayBoY напиша:A ke moze li ja zenskata da si ja zeam ili ke ima tamu nesto:pos2: se salam...
OK OK,ideme tamu SITE DA SE DRUZIME,ZAPOZNAVAME... neli ?niko_cobra напиша:Ti donesija zenskati, pa posle baraj tamu drugo a za zenskati ne se sekiraj nema da i bide dosadno -Bez navreda! Mala sala
тоа `плус една личност` значи дека таа личност е од страна т.е. што не е член на форумов? И дали смее да се донесе некој од страна?Volkswagen напиша:Мене ме имате во евиденција...со плус една личност... ?
договорено е, со нас е и kamiSKaZI -)))Rodeo напиша:Ја доаѓам 100 %,се договорив со кенгур:salut:
Мислев дека си струмичанецdungeon master напиша:Kakvi Strumicani be , abe ja sum od Skopje (dobro de od Skopsko ), a dali ce dojdam sam ne znam, najverojatno, ako mozam ce go zemam madmaxx so mene, ako go pustat od doma
Си добил греше впечаток бидејќи секогаш дискутираат Струмикс и Данџн, ама тоа е на основа на односот правник - полицаецAcid напиша:Мислев дека си струмичанец
Извинување
Е јас на пример ГеГо го зеам..иако уште не го знам :kesa:vodkamixx напиша:Па може да се донесе некој од страна, пошо знаеш ако дое сам ќе има некој срам, а вака со уште некој негов познаник ќе се опушти.