*GOLDEN LORD*
2hot2handle
- Член од
- 2 април 2007
- Мислења
- 388
- Поени од реакции
- 1
ekstra ke bide se gleame na 2ri... ali u Diamond mn e zaguslivo, taka da se gleame u mesto
Уф ова обавезно ... по 3 сати вожња морат, башка то админ си морат сепаре да иматДивајн напиша:
Јајца носам само јас, ама кога се слави роденден, демек да се означи со нешто ... наредната година пак ... извини вака ама тоа е. Може да земам неколку за мене и тебе да си ги каснеме во некој ќош ако е ептен криза ... тоа не е проблем ...:pos2: :pos2: :pos2: :smir:
Туку, јас и мојата машка екипа најверојатно ќе касниме (до автобусот е секогаш де) така да резервирајте едно сепаре или маса да се одмориме од патот!
I ti da bidesh pacer eden, odamna te neam videnoTpH_Bo_OkO напиша:Почеток на збирното место во Дајмонд е од 21:00 - Сега па којзнае кога пак! Бидете таму!
Јас сум еден од организаторите Неможе да не бидам таму Ќе пиеме по едно пиво :cug:rymz напиша:I ti da bidesh pacer eden, odamna te neam videno
Martin$ напиша:Е јас на пример ГеГо го зеам..иако уште не го знам :kesa:
:back: ке биде, само ако не ми се погоди музиката шо праиме?:zlo:kpbKENGUR напиша:договорено е, со нас е и kamiSKaZI -)))
фешчи ќе биде!!! а и ќе фуче!
Нормално, голем е Рамстор.GUSAR-VMRO напиша:IMA LI USTE MESTO?