Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
*vale* напиша:
епа да добра беше книшката на Пауло
и Flik фала на зеленкото за искреноста
ништо само ти размислувај паметно и убаво :)

Член од
21 февруари 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
poubava

Дивајн напиша:
И јас би сакала да сум полоша, построга кога треба, порешителна секогаш, понечувствителна ... и толку ваљда, овие се карактерните особини што ќе ми го подобрат животот миљарда! Е да, ќе заборавев, сакам да сум и поубава ... или не треба тоа тука? :lol: :lol: :P

I da znaes deka treba da si poresitelna
a za drugoto ne sum siguren:nenene:
a za poubava " vo ocite na toj sto te saka sigurno si:wub:
najubava "

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
Сакам да внесам нешо за да не сум наивен толку колку шо сум сега.па така помогниму на некој и после ке видиш дека едноставно повеќе не те е.. ни 2%.

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
:zlo: da bidam polosa definitivno!mnogu pati prostuvam na luge koi ne zasluzile i posle mi e krivo!sakam da im kazam sve u faca i da idat u k****ama neznam da stavam crta.nesto kao u zadnje vreme probuvam so ova u faca...pa bar i da mu prostam ,neka znae deka zgresil.:toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Многу сум несмасна. Го мразам тоа кај себе. Бутам се, истурам, губам ствари... И многу сум непретпазлива- колку пати сум го јадела ради таа моја особина!
И како и сите останати, и јас сум понекогаш лековерна и наивна. :nesum:

DaSiDe

Born Crazy Lived Insaine
Член од
6 март 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Јас би сменил то шо сум глуп ко труп - шо се замарам за глупости шо секогаш ко ќе сакам некому да му поможам јас излегвам крив. И за то после се нервирам а не требит ама со да прам ко сум глуп

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Во мојот карактер не ми се допаѓа тоа што понекогаш премногу попуштам, премногу избрзувам за некои работи и тоа што устата ми е побрза од паметот. Сум пробала да си ги сменам овие карактеристики но никогаш не сум успеала да го направам тоа. Што да правам таква сум и изгледа таква ќе си останам :toe:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
најмногу сакам кај мене тоа што не се замарам со глупости, а би сакал да променам, што знам, можеби не би сакал да се страмам од некоја што ја сакам, сум приметил тоа, мислам кога сакав едно девој4е, едно од двете што сум ги сакал до сега, тогаш не се фативме оти немав храброст да и се пуштам, сега сум поодобар малце ама сепак понекогаш го осекам тоа и страв ми е пак да не заебам така

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
сакам да си променам шо секогаш викам дека сум осамен (никогаш не сум), да престанам да бидам премногу реален и директен со луѓето, да ги сфаќам девојките како секое машко (а не вака па девојкиве ме рачунаат за премногу добар за да сум нивни дечко (незборам за физички)), да попуштам малку и да си средам тоа малку агресивноста! :nesum:

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
da mislam pred da napravam nesto t.e. da ne bidam brzoplet da ne semesham kaj so ne mi e mesto i dr dr dr. :)

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Да бидам пострплива и посмирена. Некад знам да избувнам и после тоа ми е криво. Не дека е тоа се случува многу често, ама ипак....

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.055
Vo optimizam , epten sum pesimista kon site raboti

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
pa neznam dali imam pishano neshto na temava,ali bi sakala koga kje me cepnat u nerv da ne bidam tolku zlobna i da povreduem bez oset tuku da prekjutam posto mnogu lugje mi se imaat naljuteno radi toa :)

С

Сатори

Гостин
Контрадикцијата

Фактот дека сум премногу опсесивна со перфекција и сум болна педантерија.Со тоа дека не се опуштам и дека секогаш сум сериозна, а притоа тоа ми е животна цел.
Многу сум контрадикторна на сама себе!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom