Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Mi preci so sum preterano golem perfekcionist,vo se i sesto naogam mani,ama i kaj mene postojano si naogam mani,sekogas po nesto vo se mi fali,epten prebiram,tesko nesto da mi se pogodi.Drugi mani mi se so vo odredeni klucni momenti sum sramezliva,neznam da se prepravam,da pravam lice,sekogas ja pleskam vistinata v lice,a na mnogumina im smeta.Isto taka sum mnogu zatvorena licnost,iako samo vo odredeni momenti mi preci ovaa osobina i ne ja smetam kako mana.:toe:

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Inaetcivka sum golema,mi smeta to,mi smeta so mislam deka sum sekogas vo pravo i gledam samo pred mene a ne i okolu mene.I tvrdolavosta mi smeta ponekogas.I mora vo se i sesto da najdvam mani se nesto da ne cini ,pogotovo na mene,se nesto ne cini ova vakvo ova takvo..

J

Johnny Stulic

Гостин
Сакам да променам многу работи ама една никако не можам која мислев дека е предност ама дојде дека е мана .
По природа сакам да се шегувам и не бирам ни место ни време за тоа па со теков на времето никој не ме сфаќа сериозно некако.
Примери
Дај бе буљо некој динар на заем
Ај бе болно не туку ме заебавај
А бе стварно ми требаат
А бе оди бе не драпај мадина

пример два

Дај утре да излезиме на кафе стварно вакви интелектуалки не продифелирале низ мојов живот(читај дудлање)

Како не пак се заебаваш нема врска какво кафе

пример три

Директоре а бе аман со бодовите шо бидува една година се покачуваат

Че биди остај сега неам време за мајтап

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Не ми се свиѓа тоа што за глупости се нервирам и се опседнувам и понекад све сфаќам за озбилно.Тоа сакам да го сменам и тоа што јазикот ми е побрз од мозокот.И толку сеа за сеа

Член од
18 јули 2006
Мислења
118
Поени од реакции
1
Edino nesto sto bi go smenil e toa sto mnogu prostuvam. Mozda ke bidam ljut den dva ali posle toa kako nisto da ne bilo, osven ako ne e nesto eptem seriozno, kako sto mi se ima deseno dva pati so najbolji drugari i sega sum samo na zdravo, inace stvarno mnogu prostuvam

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Тоа што понекогаш сум ептен затворена, тоа што не слушам никој и се заебувам...има и други само да ми текне...

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
па се нервирам што сум мноооогу искрена и наивна во некои случаи и стварно би сакала да го сменам тоа

Член од
13 јули 2006
Мислења
125
Поени од реакции
3
Па веројатно би сакала да сменам тоа што превише лупам у фаца се што мислам...
да го сменам во малку помалку директно да лупам у фаца :)

п.с. *vale*, I Love the signature!! еден од моите омилени цитати.. ever! :)

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
епа да добра беше книшката на Пауло
и Flik фала на зеленкото за искреноста

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Flik напиша:
me too , супер сум си ваков
treba da se prifatime, site odat kon sovrsenstvo ama znaat deka ne se sovrseni. Jas sum takva kakva sto sum i se prifakam, toa e realnosta, znam deka imam mani aama toa sum jas.

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Сакам да внесам малку повеќе храброст во нмојот карактер.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ништо не сакам во мојот и да можам би се променил од корен.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
mi treba da sum malce poodgovorna i da ne izbrzuvam po nekoi pomalku znacajni raboti zanemaruvajki gi vistinskite!Se trudam ova da go promenam,se nadevam deka sum na dobar pat!
Sakam da sum malce ponecustvitelna i da ne se zamaram tolku so onie koi ne vredat i koi mi go svrtele grbot!
Isto taka sum mnogu iskrena,ama ova im preci na drugite,mene NE!

Kajgana Shop

На врв Bottom