Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ми се спиеше но нема шанси да заспијам пред да го напишам ова.

Ти благодарам што се појави во мојот живот кога највеке беше потребно.
На почеток мислев дека нашето е само еден вид на тепање време и заебанции,но подоцна се фатив како го изговарам твоето име.Како мислите ми се насочени кон тебе.
Сега ми е срам дури и да зборувам со тебе.
Срам ми е зошто она што го чуствувам кон тебе е нешто неописливо.
Ти си главниот виновник за оној батерфлај ефект во мојот стомак.Ти си виновен зошто пак се смеам.Главниот виновник за мојата срека.
И да ти кажам:Убаво ми е со тебе.Зошто ти знаеш како да ме расположиш и да ме насмееш.
Ти мое мало гаволче кое ми го заплени срцето уште нашиот прв разговор.
Сега се смеам кога го пишувам ова но очите ми се полни со сјај.
Сакам да те видам и да те прегрнам и да ти кажам:Ти си она кое одамна го барав.
Но за тоа немам храброст зошто имам страв.Страв дека се ке се измени.
Подобро и ке си кутам,ти самиот ке го сфатиш тоа.

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
Искрено, не можам да сфатам... Како толку набрзина? И зошто преку скапаниов нет? Зарем неможеше да бидиш фер и да ми кажиш в лице??? Зарем тебе ти е лесно? Ако е така секоја чест, што имаш срце во една секунда да уништиш толку време наеднаш, да погазиш се што искрено си кажавме и ветивме. Како кула од карти да ги срушиш сите планови... Проклет да си. Не ми е скршено срцето. Сеуште те сакам. Само ме боли празнинава што ја чувствувам и не знам како да ја пополнам. Ама ќе најдам начин. Биди сигурен! Старите рекле ОНА ШТО НЕМА ДА МЕ УБИЕ, ЌЕ МЕ НАПРАВИ ПОСИЛЕН...Сакам да верувам дека е навистина така. Ти посакувам се најдобро во иднина. Се надевам нема да се видиме повторно, барем не за брзо време.ЗБОГУМ!

T

TaMчЕ

Гостин
WOW ти призна дека си крив за сето ова? и за тоа што се распадна врската? и што не уживавме во најубавите моменти?
дефинитивно треба да се запише во гинисова книга! :wink:
И не очекувај дека нешто ќе се смени од моето понашање,само јас ќе бидам полошата во врската (ако уопште продолжиме,ќе видам како ќе бидам расположена до после!)
ај :salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.242
Ќе го напишам постов ден порано, пошто наскоро ќе добијам малку поголем бан па нема да стигнам да напишам во вистинското време. Ќе го дочекаме и тој ден, денот кога направивме 9 месеци заедно. Ти текнува ли кога се заебававме дека јас и ти нема да издржиме заедно нити 4 месеци, дека кога ќе си го урнам рекордот за најдолга врска од 8 месеци, сигурно ќе ти раскинам и слично?:pos: Знам дека сме детинести, ама најубаво ни е така. Сите тие предвидувања паѓаат во вода, пошто и двајцата сме заљубени до уши. Те сакам од тука до Плутон, месечината, сонцето, ѕвездите и назад, како што би кажала ти :icon_mrgr
Девет месеци кои беа поминати прекрасно, на кои кога и да се навратам уживам во секој миг, во секоја секунда. Конечно поминавме уште една етапа, и тоа најтешката и тоа многу успешно :icon_mrgr Знам дека родителите не сакаат кога нивната ќерка има дечко Комита, ама мило ми е што сватија дека сум дфин дечко, и дека давам се за да ти биде најубаво:wub:
Нема уште многу пречки пред нас, слободни сме да ткаеме нови моменти во иднината, и знам дека нема да не фати монотонија, пошто едноставно некои парови се створни да бидат заедно. и некогаш да се скараме, едноставно знам дека после пак ќе бидеме заедно.
Те сакам највеќе, затоа што ти секогаш ќе бидеш мое, а јас твое душано. ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАМ, ТЕ САКАММ... :wub:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Хахахаха ... не знам како заборавив на тоа дека после се што правев за тебе, ти на крај ми викаше "Те сакам не се кажува, те сакам се докажува". АЛооо луд, што требаше да направам бе??????
Престанав да се замарам, и за тебе и за било кој друг и поубаво ми е.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Целото ова беше злобно, ништо повеќе...чиста злоба.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
После се што поминавме ни на крај памет не ми доаѓа па поминам минута без тебе, а не подолг период! И да, можеби сум себична ама те сакам само за себе и точка. И обожавам кога се галиш и мазиш,и кога овие црвени денови ги правиш сосема подносливи и кога по 100 пати ми повторуваш дека ме сакаш и кога ќе ми дојдеш од позади и силно ќе ме гушнеш и кога ќе си легнеш до мене така мирен и безпомошен од кога ќе те победам по милионити пат ( :Р туруруру ) и кога си играш со мојата коса. Бесконечно многу работи сакам ... се што е поврзано со тебе го сакам. Тебе те сакам! Повеќе од СЕ! Што и да се случи, нема да го промени тоа. Може и нема да бидеме заедно за година - две, али ќе те памтам засекогаш. Сега не сакам да те изгубам, не би знаела што без тебе. Не сум сакала никого, нема ни да сакам вака некого.

* и ти попуштив денес, да знаеш!
* и ако има поголем малер од тебе еве на, али ако како беше оноа и во добро и во зло нели?

ТЕ САКАМ! ПОВЕЌЕ ОД СЕ!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

..џабе трудот.

Љубовта ти е како ноќ, се преокупираш со адаптација, да си навикнеш очите и прогледнеш. Гледаш, се разденило. Just let it be.
Кога бараш статичност, добиваш тикет for a roller coaster oд мене. Drop the act bitch, ме знаеш подобро.

И префрли ми 100 кредити од претплатата. Неам за титка. :(

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
КОГА ЌЕ ТЕ ПРЕБОЛАМ
ЌЕ ТИ КАЖАМ
ЌЕ ТИ СЕ ИЗВИНАМ ЗА ТОА ШТО ПОВРЕМЕНО СУМ ТИ ПРАЌАЛА ПОРАКИ ЗА ДОБРО УТРО, ЗА СРЕЌА, ЗА ДОБРА НОЌ, ЗА НОВА ГОДИНА, ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ...
ЌЕ ТИ ЗАБЛАГОДАРАМ ЗА СИТЕ МИГОВИ КОИ МИ ГИ ПОДАРИ ...
И ДЕКА СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕШ ДА СМЕТАШ НА МЕНЕ ..

ЧИТАШ ЛИ/ МЕ СЛУШАШ ЛИ ???

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Многу ќе ти кажат дека те сакаат , но само еден вистински го мисли тоа :back:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
I almost wish we were butterflies and liv'd but three summer days - three such days with you I could fill with more delight than fifty common years could ever contain .......

T

TaMчЕ

Гостин
Те сакам најмногу на целиов свет, но тоа веќе не е важно ..:toe:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Те сакав премногу, ама од шо си толку многу љубоморен, почнав да те мразам!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Неко меџу нама није наш. Ништо нема да излезе од ова... Уште си дете, уште... и ќе бидеш уште долго. А мене не ми треба дете... Ти си во еден филм, јас во друг. Нема тука средина очигледно. Знам како ќе заврши се, ама ајде... да оставиме времето да покаже. Се додека е вака, нема да има проблеми... ваљда.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Wrapped in your arms where it's peaceful
Back in your arms where I'm happy

I would do anything gladly
Only to see you again

Wrapped in your arms I can wander
Up to the heaven's above me
Hearing you say that you love me
Back in your arms where I'm free

....
When I'm with you
I'm already
Everything I can become

Порано се прашував зашто не можеш да ме направиш среќна..
Денес бев среќна повеќе од кога и да е со тебе..
Оние мали работи што ги кажуваш и правиш...
Само кога седиме и ме гушкаш...
Кога праиме муабети за се што ни доаѓа на памет..
Кога сум запознаена со сите игри иако никогаш не ги гледам па морам да ги визуализирам...
Коа ќе се запнеш за една работа ко прле :)
Koга сум на најбезбедното место на светот - in your arms...
Најмногу..кога те гледам како се смееш со очиња како маслинки и јадеш колачиња кои ги праев за тебе....
Ќе направам се за да те гледам среќен зашто тоа ми го полни срцето..
афју.

8моодделенци...here we come... ;D

Kajgana Shop

На врв Bottom