Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не дека не те сакам.
Не дека не ми се допагаш
Ама едноставно не сакам да ја играм твојата игра на криење.
Признај веке дека и тебе ти летаат пеперутки :icon_lol:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Знаеш ли зошто постои растојанието меѓу прстите на рацете?
За ти да го пополниш држејки ме мене за рака, засекогаш.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
До пред некое време имав надеж дека барем некоја мала искра уште постои и потајно се надевав дека може све да биде како порано. Но сега конечно сваќам дека овде е дефинитвно крајот, криво ми е што само моите грешки се броеја но и тоа више не е важно, тоа што неможем без тебе се надевам ќе пројде што побрзо затоа што ваке не се издржуе. Како и да е очигледно е дека на моето место сеа е некој друг :( уживај и имај убав живот.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Even when I am not thinking of you I receive your influence and a tenderer nature steeling upon me!

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
Само престани да бидеш перница со две лица и да си играш топло-ладно. Ок? Е така...Порасни, созреј...па ќе разговараме:wink:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
It's not the end of the book... It's just the end of a chapter, followed by a couple of missing pages... After I find them, the story shall go on... Followed by a happy end? Sure, why not? ;)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
I love that you get cold when it's seventy degrees out.
I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich.
I love that you get a little crinkle above your nose when you're looking at me like I'm nuts.
I love that after I spend a day with you I can still smell your perfume on my clothes, and
I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night......

T

TaMчЕ

Гостин
Немаш право да ми го правиш тоа!
Немаш право да се појавуваш кога ќе ти текне
Немаш право да ми ги враќаш лажните надежи кога конечно ќе ги снема!
Нема право толку да боли
И не е фер ова што ми го правиш
сфатииииии или си со мене или не си .!
Или смени се или заборави ме !престани да ме повредуваш!не можам веќе не можам!
Вчера цела вечер секој текст ме враќаше на тебе Секој!
и ти кажав веќе еднаш
Го мразам тоа што те сакам :nerv:

T

TheJester

Гостин
Зошто мораше да ја покажеш твојата совршена насмевка? Зoшто мораше да ги откриеш пред мене твоите 32 заба, совршено нанижани зад твоите совршено полни усни? Зошто мораше да ги ставиш на виделина совршено чоколадните очи? Зошто мораше да го видам совршено извајаното тело? Зошто мораше да ме маѓепсаш со таа твоја совршеност?

Ти си токму како француските средновековни замоци, потестуваш на портите на рајот, никогаш не сум видел нешто толку совршено.
Се заљубив незнам како, незнам кога едноставно се заљубив....

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Moжеби следува ново патување, што знам.
Музичка империја, Нора Џонс и маж и.
Таков некој филм.

Што да мислам?
Ајде, научи ме.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ги знаеш сериине со по 8 сезони?
Епа ние ја тераме последната... Денес посебно ми пролета pilot-от от последната епизода.

Исто ко да бевме на маратон и сега полека се ближиме кон целта... Ама ми изгледа дека јас прв ќе ја поминам линијата...

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
I`m tired of playing games. I give up. Game over. You had your chance but you blew it. GOODBYE!

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
...се ндаевам ќе се сетиш. И ќе направиш да биде посебно. Се надевам ќе дојдеш на време. Ден потоа нема да биде исто.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Прв пат ми се дешава личност шо беше дел од моето секојдневие да ја пуштам да си оди туку така, со помисла дека можда нема и да ја видам веќе. Тотал даун сум, без зборови, нема збор шо ќе го опише тоа шо го осеќам. Извини за се ако некогаш сум згрешил.

А јас ..... Незнам за мене, само знам дека после ова никоја друга нема да ја гледам со исти очи. Ти ми беше се, почеток и крај. И психички и физички сум убиен, и не си ти виновна, се е моја кривица. После ова и радост и тага и живот и смрт ... се ми е исто. Еве ти го крајот на мојот љубовен живот ... никогаш повеќе ......

Член од
20 јули 2010
Мислења
57
Поени од реакции
0
Не знам дали да ти пишам..да ти се јавам...Чувствувам и вина, но и знам дека не е моја кривица и нем потреба за тоа..мразам што еден ден е се совршено, а следниот веќе збориме за крај...зошто е тоа тако, зошто? :(

ps. каква риба тугује, дали видиш шта ми радиш џукело...

Kajgana Shop

На врв Bottom