Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

T

TaMчЕ

Гостин
Во врска со љубовта сакам да кажам дека...љубав је кад се вооолиме и кад се љууубиме ииии кад нам срце дррнда..овако овако овако :срцетоправидрндрндрнкогаќетевидам:
епа пошо ова ми се дешава знам дека те сакам највише на цел свет :pipi: :back:
И затоа што легнувам,мислам на тебе..заспивам,те сонувам...се будам,мислам на тебе...се мијам,мислам на тебе...јадам,мислам на тебе...одам во продавница,мислам на тебе...излегувам со друштво,мислам на тебе...и така натакаа :pipi:
Иииии затоа штооо се ме потсеќа на тебе и затоа што мирисот на тебе ме гуши и го чуствувам на секаде и затоа што...ма едноставно знам дека те сакам и ќе те сакам до старост xP :pos:

Ајде одам јас !:salut:

♥Т♥Е♥♥♥♥С♥А♥К♥А♥М♥!♥

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Сакам да ти се извинам за прееска што се испонашав така грдо:kesa: незнам што ми се деси, само знам дека многу гадно изреагирав...ама јбг се дешава на секој тоа:) знам дека ти идеше да ме акнеш од земја и знам дека те извадив од патики и знам дека знам да бидам тешка будала, ама мило ми е што се среди се и сакам само да ти кажам дека ТЕ САКАМ!!!:wub::back:
П.С. Забораив да ти кажам да не ме голицкаш веќе зашо прстите ќе ти ги искршам:back:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Кој би рекол ,нели ?! Среќна,тажна,исполнета,со празнина ,секаква сум била но никогаш не сум помислила на најболното за нас. Тоа значи нешто .Значи дека си нешто што ретко се случува ,а кога ќе се случи ретко може некој или нешто да го замени или наруши. Малку би било да ти кажам колку сум ти благодарна што постоиш и што си секогаш тука за мене. Бесценето е времето поминато со тебе! Вчера ме погоди сцената во `Сексот и градот 2`... и навистина е така. Среќна сум што те имам и што ме имаш .

Me and you. Just as two .:pipi:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Беше грешка уште од самиот почеток.. Извини што чекав до денес да ти го кажам ова :icon_conf

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
..Нема друг како тебе на светов.
Нема друг кој што го сакам повеќе и кој што ми треба повеќе од тебе.
Нема друг кој што умее да ме направи посреќна од тебе.
Нема друг кој што ме тера да ја гледам само убавината во животот.
Нема друг кој што ми дава сила за да се изборам,за да одам до крај,за да истраам.
Нема друг со кој што дури и самата тишина ми е слатка.
Нема друг на кој што можам да му ги читам мислите така добро како што можам на тебе.
Нема друг кој што може да ме насмее повеќе од тебе,но и да ме налути повеќе од тебе.
Нема друг со кој што сакам да ги поминам овие години,а и наредните 100! (Додуша нема да живеам толку ама 100 нека се!)
Едноставно НЕМА друг! Разбираш ли? :)
Тебе те сакам највеќе и не би те менувала ни за 1000 Вилиам Левовци ни за 1000 Киванг Татлитунци (добро,би размислила ама пак не би те менувала :)) Еден си за мене,највреден од милијардата други.:back:
Сеа читајќи го ова сфаќам дека не сум се истрипала многу,земајќи во предвид каква дремка ме има фатено.
Сето ова е најискрено,од срце кажано.:pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Те сакам најмногу кога доаѓаш како зајак кај мене со точак. Иако ова нема смисла сакам да ти кажам дека си срце невидено и дека некад си ко тие мачките Титаник. Те сакам и многу сакам твојата кола да оди на плин. Пријатно!

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Те сакам!
Секое излегување со тебе е се поубаво и поубаво. :) И не .. не можам да си го замислам денот без тебе, а не па животот!
Никогаш не сум сакала .. и нема ни да сакам како сега! Ништо не сакам и не ми значи повеќе од тебе ... те сакам само за мене .. засекогаш!
И не ми е гајле колку далеку ќе бидеш од мене и колку време .. секогаш те чувствувам блиску до мене и нема нешто што би застанало помеѓу!
Те сакам ѕвездич хихи :)

p.s: i'll marry you one day :toe:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Знаеш времето поминато со тебе ми беше најубаво и се уште ми е.Не може да те замени никој.Па дури ни Бред Пит.Но сепак кога го стори тоа дело размислив убаво до кого е...и го добив одговорот.Штета...
Ти кој постојано зборуваше за добрината испадна сосема друг тип на човек и веке чуствата полека почнуват да оладуваат иако се уште чуствувам нешто.
Оди си од моите мисли,од моето срце.Да,го сакам тоа.За да можам пак да сакам ко порано.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Што и да кажам веќе е излишно, ти добро знаеш што ми значиш и дека те сакам, ако понекогаш го правам спротивното од тоа и знам да се однесувам како глупачка.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Летото си тропка на врата... Идат летни авантури... Дали ќе бидат поминати со тебе или со друга останува на времето да си покаже:)
Како и да е... Онаа фразана од два збора шо на сите им е тешко да ја кажат, ќе ти ја посветам на тебе... Знаеш сама која е :salut:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.526
Ептен ме воодушеви од твојата убавина, баш си девојка по мој мерак, само уште да те ќарам и супер ќе биде.Али кога тогаш ќе биде:)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ова е време после Шекспир па се е изџвакано и преџвакано од фрази и компарации во врска со љубовта.

Чинам беше 2002 ра зимата.
Ја запознав во кафана
Јас пијан со пиво во рака, со багаж на адиктивус во конверзација за делата на Френк Запа со стонет пријател кој го немав видено 2 години.
Таа полупијана со пиво во рака ја чекаше другарката да се врати од мочање.
Имаше плаво бледа маичка по кратки ракави со мотиви од Дизни и црна кратка бунда оставена на звучникот. Меланхоличениот поглед кој се одбиваше од кафеното стакло на Златен Даб беше доволна инспирација за мене да и пријдам.
Разменивме неколку збора за Таксират 2 ката и нејзинините планови за факултет, јас бев празен како карма на новороденче, без планови, со незавршен факултет и предрасуди.
Се јави наредниот ден кога не бев дома, вечерта дури ја видов случајно и разменивме одново само два три збора зошто не се јавила. Ја видов пред неколку месеци на еден концерт, сеуште е прекрасна само јас сум здебелен и сеуште со предрасуди.
Дефанзивниот механизам не можам да го скршам, тое е од проклетите гени, се исплашив да не ме повреди и не ја пуштив во моето срце поплочено со одблесокот на нејзините очи.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
сакам да ти кажам дека ич не те бива

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Мирисам на тебе..и убаво ми е.
Знам дека така и ќе заспијам, мислејќи на тебе и на денот што го поминавме заедно...
Би сакала да можам да ти покажам како се чувствувам после ваков ден, ама не можам...
Би сакала да можам да ти покажам колку ми е убаво кога сум со тебе, ама не знам како...
Сакам да ги зачувам сите ситни детали од денешниот ден во долготрајна меморија, секогаш да биде со мене чувството на исполнетост дур се смеам ко зелена, а ти ме гушкаш.. Да те слушам како се смееш дур ти се закачувам...
Сакам уште многу вакви денови, денес те чувствувам близок повеќе од било кога и знаеш дека ме правиш среќна...
..особено кога поминуваш пола ден кај мене и ја ти правам јадење дур глеаш фудбал...:)
А јас се трудам да те направам среќен барем малце :)
Како и да е.. Те сакам, ооооооооооооооооооооооооооооооолку...
Твоето тинејџерско ми го наполни срцето и ми даде инспирација за постов..
И знам дека ќе имаме уште вакви денови во скора иднина, и се прашувам што се ќе ни истекне :icon_lol:
-"A cea?!" :D

Kajgana Shop

На врв Bottom