Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

H

^HITMAN^

Гостин
Get lost. I never loved you anyway. You were just another high-end slut, expensive sex partner and a stupid blonde. Your beauty means nothing to me cause I realized that only the money are important to you. You ain't gonna get a single penny from me.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Oh how I wish, how I wish you were here... or that I was there... However, it doesn't matter. I just miss you... Не е повеќе битно. Само знам дека Марфи пак ме зезна. Се жалев, барав некој со кој ќе се осеќам сигурно, убаво, мирно, спокојно, барав некој со кој ќе се осетев дека ме свиѓа и дека сака да биде со мене, заради самата јас. И се жалев дека нема таков човек. И го најдов. И нооормално, како што секогаш бива во моите Бриџит Џонс ситуации, тој човек е на 900 километри од мене и едноставно никогаш нема да бидеме заедно. Само се надевам дека ќе те видам. Макар на 5 минути, само уште еднаш да се изгубам во твојата прегратка. Само што е жалосно што немаме шанса да ја продолжиме нашата приказна, жалосно е што нашата приказна започна и заврши на истото место, со последниот бакнеж за збогум.
 
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ти си најтешката лекција во мојот живот.Секогаш паѓам на испит.Секогаш мислам дека конечно добро сум ја научила и дека овој пат ќе поминам, а се случува најлошото.Не само што паѓам, туку освојувам се помалку и помалку поени.Апсурдно стана се!
И токму кога треба да бидам најхрабра, јас се чувствувам послаба од кога и да било.Но ни на крај памет не ми доаѓа да се предадам.Зарем има нешто што е невозможно да се совлада и научи? Па макар да се работи за тоа како да престанам да сонувам за тебе, како да не те посакувам покрај мене, како да те гледаат моиве очи поинаку...како да дишам, а да не те чувствувам тебе длабоко во душата...
Ќе се борам, зарем ми останува некој друг избор.

 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Охоо поминало 5 попладне. Сум се успал шо да праам. Но не сум заборавил де, дека го поминуваме 11-от месец заедно. Највеќе што мрзам е да звучам на некоја попалена тинејџерка што врти мастика околу прст, и да се лигавам со вакви текстови , и тоа нема да се случи ни сега :) .Секогаш сметам дека најубаво е чуството да се покаже преку непсореден контакт а не преку пишување во јавност. Но... мило ми е што оздраве денеска, и што ти е подобро за разлика од предходните 2 дена. Уште помило ми е што вчера бев дел од твоето...лекување и сатисфакција е ако навистина сум допринел во тоа. Најбитно од се...Keep going forward, и заборави на нервозите и напнатостите. Биди девојче какво што навистина си, без правење некои необјасниво чудни и отстрана смешни работи, кои немаат место меѓу нас. А јас сум тука да те поддржам и да се обидам да ти помогнам околу промените.:back:
 
Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Вечер сакам да те видам, биди некаде во близина:):pipi:
 
Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Лесно е да ја имаш и заведиш онаа што те сака, ама тешко е да ја имаш и заведиш онаа што ти ја сакаш... (посебно кога е затрескана во некој сељак)
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Коркач си, ама убав и мој си.
Сонувај ме, каде и да спиеш.

Те чекам за 2 недели, здебелен и со полни раце љубов.
:back:
 
Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
ако ти горко заплаче око, ако те неко повреди дубоко
ако ти некад задрхти душа, ако нема ко да те слуша
ако ти икад вриснеш у сну, назовиме ја бичу ту...
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.710
Поени од реакции
4.909
Змија си ..,а не признаваш :back:
 

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
...ti rekov da ne jades luk ebate belja, sega i dundurlajkata ti smrdi na luk, ne te sakam so lukojna na oralka...
 

Misha

шмизлеТО
Член од
28 март 2010
Мислења
44
Поени од реакции
1
да си знајш ќе те заборавам ќе ми помине како на кутре :helou:, со среќа со новата.:star:
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ти ако знаеш што сакаш Фросина да не се викам. Кажи си слободно што и да е, не јадам луѓе, а и богами цврста личност сум, какви работи имам поднесено во животов, па за љубов... :tapp:
 
Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека се испосеравме :icon_neut
 

Kajgana Shop

На врв Bottom