Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

С

стерео мц

Гостин
ако некогаш ти се врати желбата работите да бидат како некогаш јави се нема да те одбијам....и незнам на што се должи ова твое недефинирано понашање ако има нешто што незнам подобор кажи ми.....call me!!!! :smir:
 
Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Трета шанса - такво нешто не постои. ЗБОГУМ
 
Д

ДаркхарТ

Гостин
Знам дека сум на моменти најголем идиот што постои. Знам дека те вадам од такт. Знам дека претерувам за некои работи. Сето тоа ми е јасно. Но зошто на некои прашања неможам да си добијам одговор, колку и да ми објаснуваш неможам да разберам. Што е толку тешко тоа? Заедно сме, се сакаме... Но ете, страв од совршенство, најверојатно тоа е!
Толку е совршено и прекрасно што ми е страв дека постои таа сенка меѓу нас и не разделува.
Свесна сум дека се нервирам и напињам за глупости, но неможам. Свесно станувам болно-љубоморна и со тоа ми е страв да не те изгубам. Не сакам да те загушувам, несакам да биде така затоа што така никаде нема да стигнеме.
Каде сум сега јас?
Дали сум на пат кон мојата најголема дилема?
Зошто?
Нема потреба од тоа...
Да, знам... Пак ќе речеш со тебе сум и те сакам. Го знам тоа многу добро, но мојата самодоверба и его неможат да го поднесат фактот дека пред мене имало друга.
И додека ова го пишувам си ја доведувам самодовербата на најниско ниво. Затоа што сум љубоморна на личност која е многу подолу од мене.
Гордоста не ми дава да пишувам повеќе...
Како и да е, мислам дека ме разбираш.
Те сакам само за мене и засекогаш!!!
 
Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Сакам да ти кажам дека од кога замина ти патот мој во пустина се претвори, водата со вино ја заменив, спиењето сам во мојот кревет во ноќна мора се престори од кога замина ти среќата и радоста ме напуштија а веќе постепено чуствувам како и душата ми гори за тие усни твои...за тие црни коси за тие црни очи кои светаат во ноќта како ѕвезди во темното небо. Не знам зошто тие зборови ти ги напишав јас не знам зошто сакав да се уништам јас кога ти беше таа што ме правеше СЕ ШТО БЕВ ЈАС а сега сум како санта мраз на која и нема спас! :smir:
 
I

InF3cTeD

Гостин
♥Твоите бакнежи од последната вечер помината со тебе се сеуште на моите усни,твоето тело сеуште го чувствувам на рацеве,твојот поглед е сеуште во моиве очи,единствено шо ми недостига во моментов си ти ♥Нестрплив сум да го дочекам времето кога пак ќе те видам,ќе те гушнам силно,ќе те бакнам,нека мине времето побрзо за да дојде моментот и да ми се исполни сето овоа што го посакувам.

ТЕ САКАМ СО СЕТА СИЛА :back:
 
T

TaMчЕ

Гостин
Ќе бидам кратка во темава затоа што немам оддамна пишано ништо ..а толку работи ни се случија...Едноставно како што и сам кажа си станавме навика еден на друг!
Денес се караме се правиме партали...два дена подоцна не можеме еден без друг.
Едноставно имам потреба од тебе..да ме гушкаш,да ме бакнуваш,да ме топлиш кога е ладно да ми даваш сила за моите одлуки... Денес кога дојде за да збориме и кога ми кажа дека ме сакаш најмногу на цел свет...срцето ми отиде во петици како прв пат да го слушам тоа од тебе!
Те обожавам лепото ко никој до сега и ќе те сакам уште долго долго.И иако ќе зезнам пак нешто и нема да збориме уште милион паати пак ќе бидеме заедно и тоа ми дава надеж :wub: Не е дека си давам лажни надежи но за овие неколку месеци поминати заедно и толку караници ќе се баталевме нели?доколку не си се обожавкавме толку најмногу :back:

Ќе ми фалиш најмногу во Турска лепото и ќе бидам избедирана поради моето отсуство на твојот роденден но ќе надокнадиме после моето враќање :pipi::back:


Те сака најмногу, твојот Ментиш :back::wub:



сега приметив дека не сум била баш кратка :pos:
 

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
I was afraid that I'll lose you, I was afraid That I'd bruise you, the distance took its toll on us and now you're running away from me and crying... I reached my last resort, I suffocate, no more breathing, now you dont give a hell if I cut my arm bleeding, you dont even care if I die bleeding, would it be wrong would it be right? If I took my life tonight chances are that I might get everything out of my sight and I'm contemplating suicide! "I loved you before, I never cheated on you, turned your back on me and now read me tonight as the morning said leave a shutter upon you, marking the moment displaying in my ghost of a night, get away from me demon, away exercite.Now I cant stay behind, save me from wreaking my vengance upon you to killing more than I can tell, Im burning now I bring you hell"
 
Д

ДаркхарТ

Гостин
Мирисот на пролетта уште повеќе го разубавува времето кое го поминуваме заедно. Сакам да ни биде незаборавно убаво како што ни е секогаш. Се колнам дека повеќе никогаш нема да те изнервирам. Наречи ме со најгадниот збор што постои ако се случи тоа!
Премногу те сакам за да ти нанесам било каква болка. Не го зборувам ова ради реда, навистина го мислам. Сакам покрај мене да се чувствуваш како што не си се почувствувал никогаш пред тоа со никоја друга. Несебично ти ја давам мојата љубов која од ден на ден расте повеќе и повеќе. Ти си најдоброто и најубавото нешто што било кога ми се случило. Пресреќна сум затоа што покрај себе имам личност каква што си ти! Не сакам нашата љубов да згасне. Затоа никогаш повеќе нема да те повредам или било на кој начин да ти предизвикам чувство на лутина. Повеќе не мислам на лошо... Мислам само на убавите времиња, на оваа пролет и свежиот мирис од дожд околу нас. На расцутените дрвја под кои јас и ти заљубени чекориме.
Те сакам и ти се колнам во најдрагото нешто дека ќе се трудам секогаш да бидеш се позадоволен од нашата врска. Ќе се потрудам ништо да не ти фали покрај мене да бидеш задоволен и среќен секогаш во животот кој ќе го живееме заедно засекогаш...
:love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2:
 
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.023
Зашто никогаш не си се обидел да ме направиш среќна?
 

Штрудл

од раѓање ме викат злоба
Член од
6 април 2010
Мислења
40
Поени од реакции
4
Зашто ме викаш, па ме игнорираш? И утре па исто. Одлучи се. Или да ти го набијам стапот у уста до крајници?
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И? Се смени ли нешто? Ебате мозокот што го имаш,оскар да не чекаш сега да ти дадат.Ајде нека бидат среќни сега,на хамер напиши им.Еве ти од мене аплауз...
 
S

StereoLove

Гостин
Сакам да ти кажам дека копнеам за моментот кога ке те видам пак.
Да ти кажам дека ми недостигаш,дека те обожавам:back:
Ајде бе доагај,толку многу планови имаме само да ги оствариме.:pipi:

Те обожавам:back:
 
Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Budalce moe malo dozdov pocna da mi predizvikuva nostalgicni cuvstva sakam da ti kazam deka mi falis! Mi falat tvoite guskajna baknezi i da me turkas a posle da vikas poleka ke mi naprajs lom po doma :pos2: da se smeam na seto ova koga ke go vratam filmof nanazat no veke nisto ot toa nema.Nikogas ne ti kazaf TE SAKAM iako toa go cuvstvuvaf i seuste go cuvstvuvam .Vo moevo srce odamna postois samo ti i tvoeto ime .sakam da ti kazam deka sekoe tvoe zaminuvane od drzavava mi predizvikuvase bolka koja nemozef da ja izdrzam sega si tuka no poftorno kako da si daleku me povredi so nekoi raboti no se ti prostif. Te sakam ovaa gordost koja postoi vo mene ne mi dava da ti go kazam ova zosto :uvo:
 
Член од
20 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Never take the one you love for granted,
because you don't know what you have got until it's gone
and then it's too late!
:smir:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom