Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Фино е како си разменивме еден бенд пред тргање, а сега тргам од цигарава додека го слушам твојов и си размислувам колку пати случајно се сретнавме месецов, Скопје е ебано мал кога не треба и ебано голем кога треба, и те молам престани да ми пишуваш, само престани, се правам ебано силна а не сум, уопште не сум, ма само види ме звучам како 15-годишна, а полошо од тоа не може, така? Знам дека имаш некоја си таму, посвети и` се нејзе, знаеш да љубиш, откривајте нови светови и цветови, а јас ќе се обидам да се сконцентрирам на моите нешта и ќе се сретнеме можеби во Монтаук.

А ова секогаш ќе бидеме јас и ти со по една слушалка во 22ка

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Фала ти многу шо ми го расипа денов, роденденов со коментари од типот на тоа дека сум била ``ладнокрвна``. Јас ладнокрвна? Па, добро од кај го ископа тоа жити се? Јас која вријам од емоции сум била ладнокрвна бе... Уште еднаш го речи тоа и дури тогаш ќе видиш колку ладнокрвно знам да те одјебам...глупчо..:mad:

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
До последната бивша: Те видов пред неколку дена со новиот дечко. Се надевам дека тој ќе те направи посреќна. Јас ете не успеав, толку ми беа можностите ♡

Член од
7 јуни 2011
Мислења
144
Поени од реакции
56
Не декa не грешaм, зoштo секoгaш тaкa зa глупoст дa се кaрaме, прoбaј рaзбери ме

Sent from my LG-D390n using Tapatalk

Член од
30 јануари 2015
Мислења
247
Поени од реакции
647
Ubavo e koga nekoj sakas...zasto ljubovta e najgolemiot poklon koj go davame .
ljubovta e skolo na nesebicnosta i vernosta♥

Kajgana Shop

На врв Bottom