S
StormRage
Гостин
Oh well, речиси два месеца и уште изглеам ко камен а? Емоции слабо... Знам. Сакав да те знаев цела вечност претходно, ама тогаш може немаше да сум јас ова, може немаше да си ни ти тоа што си. Можда и ќе бевме странци, чуден поглед на тротоарот и никому ништо. А уствари спиеш зад мене, (тешко дека го читаш ова пошо слабо те служи видот
), ама ќе знам, тие очиња сјаат од далеку...
Немав надеж во ова, ко шо викав, Hope is an illusion... Indeed it is, ама еве не, за чудо дури... Јас немам надеж, али ти ја имаш сета во мене, дури кога сите дигнаа раце од мене, кога немав кај да одам ради моите погрешни калкулации, кога немав што да јадам, пак беше тука. И уште си... се надевам, уште долго. Сепак си најтолерантната личност што ја знам, а јас не сум јас со тебе...
Yeah babe, I'm just holding my shit together when you are around, you glued my pieces of insanity together![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
you complete me
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Немав надеж во ова, ко шо викав, Hope is an illusion... Indeed it is, ама еве не, за чудо дури... Јас немам надеж, али ти ја имаш сета во мене, дури кога сите дигнаа раце од мене, кога немав кај да одам ради моите погрешни калкулации, кога немав што да јадам, пак беше тука. И уште си... се надевам, уште долго. Сепак си најтолерантната личност што ја знам, а јас не сум јас со тебе...
Yeah babe, I'm just holding my shit together when you are around, you glued my pieces of insanity together
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
you complete me