Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

S

StormRage

Гостин
Oh well, речиси два месеца и уште изглеам ко камен а? Емоции слабо... Знам. Сакав да те знаев цела вечност претходно, ама тогаш може немаше да сум јас ова, може немаше да си ни ти тоа што си. Можда и ќе бевме странци, чуден поглед на тротоарот и никому ништо. А уствари спиеш зад мене, (тешко дека го читаш ова пошо слабо те служи видот :D ), ама ќе знам, тие очиња сјаат од далеку...
Немав надеж во ова, ко шо викав, Hope is an illusion... Indeed it is, ама еве не, за чудо дури... Јас немам надеж, али ти ја имаш сета во мене, дури кога сите дигнаа раце од мене, кога немав кај да одам ради моите погрешни калкулации, кога немав што да јадам, пак беше тука. И уште си... се надевам, уште долго. Сепак си најтолерантната личност што ја знам, а јас не сум јас со тебе...
Yeah babe, I'm just holding my shit together when you are around, you glued my pieces of insanity together :love:

you complete me

Член од
15 јуни 2013
Мислења
130
Поени од реакции
307
...и пак и пак и по незнам кој пат ПАК, доволно ми е да те видам за да ми испореметеш се живо... буквално! доволно ми беше да те видам на слика и да почнам да го губам подот под нозете. објасни ми зашо така ми правеш? умри во мојата подсвест! те молам умри 100пати и престани да ми бидеш во мислите...

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
mnogu chesto ikam (shtucam )..starite velat pomisli vo toj moment na liceto koe mislish deka te spomnuva ,i dokolku e toa lice ke prestane ikanjeto (shtucanjeto )
jas gi slusham starite ! sekogash pomisluvam na tebe ,go spomnuvam samo tvoeto ime ....i navistina prestanuvam da ikam vo toj moment !!!!! znaci deka i ti mislish na mene i me spomnuvash (spored kazuvanjata na starite ,a oni sekogash zboruvaat tocno i precizno )

verojatno ova moze da go nareceme ljubov (vo mislite ,daleku eden od drug )

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Секогаш кога умираш да го видиш и ,,случајно,, одиш на местата каде што оди во време во кое би можеле онака сосем “случајно“ да се сретнете, е тогаш никогаш неможеш да налеташ на тие очи.
Кога по долго време креваш раце, вееш бело знаменце и си се смируваш самата со себе дека и не ти треба да го сретнеш,нели ништо нема да смени тоа затоа што вие сте тотални странци еден за друг. Излегуваш несредена до породавница и ОПА ете го пред очи!

Л

Лигеја

Гостин
Paul Verlaine: Sometimes he speaks in a kind of tender dialect of the death which causes repentence,of the unhappy men who certainly exist,of painful tasks and heartrending departures.In the hovels where we got drunk he wept looking at those who surrounded us,the cattle of poverty.He lifted up drunks in the black streets.He had the pity a bad mother has for small children.He moved with the grace of a little girl at catechism.He pretended to know about everything,business,art,medicine.I followed him,I had to!

Член од
25 септември 2014
Мислења
264
Поени од реакции
394
Толку многу сакам да знам како изгледаш....како да е воопшто важно или пак нешто ке промени во нашиов "oднос". :)

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
mi nedostasuvash ...fakaj avionot ,i sletaj na ace veliki ....predhodno kazi vo kolku ke sletash da te precekam .......mislam deka beshe dovolno otsaten ......pa i sluzbeno da e , dosta e !!!!!!!!!!!!!

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Те саам мила, кога те гледам очите ми се исполнуваат повеќе и од на маче кога гледа рипче :) Се повеќе и повеќе те осеќам како дел од себе, кога те гледам среќна сум најсреќен :)
Се надевам ќе те видам што е можно побрзо оти полудев :)

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
драги љубави из прошлог брака, уште ти остана од бифшите да се ожениш за да не мислам на тебе дека можи пак да ме побараш, мислев дека никош немаше да се скараш со онаја, ај сега најди си пак друга ко шо ја најде незе и ожени се, да не те мислам дека ке ми напраиш проблеми во понатамошнио љубовен живот со друг, наравно.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Ела да те сакам! Ко шо викал за-малце-силувачот од Струмица. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom