Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
5 април 2014
Мислења
30
Поени од реакции
25
,,Изживеавме роман, кој денес веќе е спомен на минливата среќа. ,,

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Овие зборови се досадни и празни, па ќе ги скратам.

Веќе нема ниту концепт за мое присуство во твојот живот. И до сега го немало, но вечерва се закопа сè што можеше да предизвика дури и помисла на обратното.

Одговорноста е моја. Ти реагираше. Можев да реагирам и јас, но не го сторив тоа. Последиците се мои. Ти си слободна. Повторно - никогаш не си била врзана.

Секоја чест. Признавам. Сите почести, сите награди и сите добрини се за тебе. Ти честитам од сè срце, колку што останало. Повторно - не си ти виновна.

Ме теши тоа што никогаш нема да ги видиш овие зборови.

А ако ги видиш, знај дека ти посакувам сè најдобро. Ќе најдеш милион фалшливости во таа реченица, а оние коишто не знаат за што се работи ќе помислат дека се работи за контрадикторност. Сите се во право. Затоа ќе завршам тука.

Со лесно.

AntiSpamMaster

Find Beautiful Girls from your town for night
Член од
18 август 2011
Мислења
112
Поени од реакции
83
Еве го се наближува еден месец од ко се видовме последно и само едно имам да ти кажам. Фалиш душо, премногу ми фалиш сево ова време :place::place:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Сакам,сакам да ти кажам едно нешто,едноставно,лесно ко 2 + 2 :)
Соонценце малечко си ти што светка во мене,најсакано.
Те обожавам,те сакам,повеќе од вчера ,помалку од утре,знаеш?
Till infinity љубов :)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Едноставно, го користиш секој момент да ми измамиш насмевка на лицето.. Ме тераш да го имам оној израз на мало детенце кога ке му купат играчка...
Се радувам затоа што те имам, што се имаме.. Се радувам секогаш кога сум покрај тебе. Затоа ти ја нудам сета љубов на светот. Само тоа го можам, засега.
Јас ке продолжам да бидам покрај тебе.. да ти бидам подршка. Да бидам твојата малечка која зборува и најголеми глупости само за да те насмее.
Ги одбројувам деновите до нашата следна средба. До тој ден кога ке посакам времето да сопре, да те прегрнам и така да останам. Да се стопам повторно во твоите прегратки. Да ги допрам твоите усни и лице со моите раце, да те помилувам и да кажам повторно : Среко моја, ти си до мене пак.. и да пуштам солза радосница како секогаш.
Не, не драматизирам туку вака ме тера да се чувствувам далечината која не дели.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Тоа се тие периоди во годината, кога слатката меланхолија потчукнува на врата...Спомените изртуваат како фиданки, насмевката е тука сеприсутна а ти си далеку од дофатот. Ме дотолчува оноа што некогаш си ветив а сеуште никогаш не го исполнив, а тоа е комплетно да заборавам на одразот на твоето лице. Каде сум јас во овој период на слабост, додека ти немилосрдно талкаш низ спомените?
Кој сум па јас да ги присвојувам тие спомени кога веќе се дел од едно минато, туѓо и за нас двајцата?
Која си и ти, толку едноставна и совршена а да не исчезнеш од одразот на девојката што некогаш ја познавав добро?

Твојот прекрасен филм...

Kajgana Shop

На врв Bottom