Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Сакам да ја дефинирам љубовта како чувство,болест,филозофија,вирус,грешка итн. што и да е, за подоцна да можам да ја изразам.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... поминаа 6 месеци од денот кога не сме заедно. Пребрзо се оправив, за краток период веќе не те ни чувствував, тоа е поради твоја вина. А можеше многу... но за жал касно сфати. Кога веќе се беше решено, кога веќе реков, крај, те оставам.

Многу работи се сменија веќе, нормално, кога имаш слобода... ќе се сменат ;)

@codeblock@

"Prediction is difficult, especially the future."
Член од
9 март 2014
Мислења
61
Поени од реакции
18
Кога замижам те гледам пред мене, кога заспијам те сонувам, кога вдишувам го осеќам твојот мирис....полудев, ја бројам секоја секунда до моментот кога треба да се вратиш и да те видам. Посакувам да немаме никакви други обврски и да сме нон стоп заедно. Се преродив откако те запознав, ми стана најсилната причина за живот.
На моменти гледам дека ти станувам досаден со мојот начин на искажување на љубов малку чуден, но јбг тоа сум јас ситничар и сакам да навлегувам во детали, да ги заштитам сите што ги сакам.Ок! Разбирам помалку кога се лутиш за тоа, но сакам да ме разбереш и ти дека ти мислам се најдобро, дека несакам да ти се случи ништо лошо, ништо што би ти наштетило.....
Те сакам насмеана, тогаш си најубава, ќе се обидам да те смеам почесто бидејќи твојата насмевка ме прави да се осеќам жив, ти ме правиш да се чувстувам како да летам над облаците. Мила, тврдоглава, паметна, внимателна и често доста инаетлива, но една и единствена, единствената покрај која треперам како детенце на првиот училишен час:vozbud:, единствената која ме прифаќа онаков каков што сум комплицирано емотивно иако наизглед грубо човече.
НЕ не сонувам, ова е реалност, ако е сон несакам да се разбудам никогаш бидејќи е преубав, но реалност е мила и несакам да заврши никогаш. Те сакам „глупичка“ <3 <3 <3 :love::P

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Мсн го снема, а јас сеуште ги чувам разговорите, а веќе ги знам напамет. Е тоа е љубов. :pos:
Љубовта прави во очите на другите да изгледаш како будала.
Можно ли е толку да се сака за да не ти остане љубов за некоја друга личност...

Она е иста, а јас поглупав. Може некој ден и ќе го изгубам паметот. :D

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Можеби те нервира начинот на искажување на моите чувства и мојата грубост ама не можам да ти се наситам. Го сакам твојот мирис, вријам од ендофрин, ми влезе под кожа, ме уби.
Плавушо:love:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ај што ме изеде денес речиси па и едвај ме пушти да си одам...Си поминав преубаво...Фала ти...
Ајде да правиме пак "лоши" работи :vozbud:

Член од
5 април 2014
Мислења
30
Поени од реакции
25
Заборавам да се сетам на работите околу мене, но скржаво се сеќавам на тебе и на нас.

M

MIL

Гостин
Uzivatel sum na tvoite palavosti , brzanja , nervozi , slatki kavgivki , ostri facicki , uderavanja ... no celo toa e u 5 minuti, posle 50 saati e toa nasheto mjam mjam hohoho ... Najubavo si za mene mekano mece ! <3

Член од
28 март 2014
Мислења
14
Поени од реакции
14
I kade e sega taa tvoja vecna ljubov?! Kaj sme jas i ti do krajot na zivotot zaedno? Od tebe nauciv da sakam, te macev edna godina da me naucis da sakam za na kraj da dojde do tuka kaj sto sme sega. Od koga te zapoznav ne pomisluvav na druga devojka, ne zasto se cuvav, ne mi davase srcevo. Bese ti dovolna. Te nema vise tebe, gi nema picite sto ti gi pravev so srcinja, nasmevkata koga ke gi videse... Tie nokji vo gradot sto ti stana omileno mesto zaradi mene i sedenjeto na klupite na plaza do sabajle. Samo jas i ti...Sega trgnavme na razlicni strani i poleka se pomiruvam so toa, i iskreno neznam dali sakam da te vratam veke. I pokraj se, koga mislam sega pak bi go napravil istoto, a ne treba. Samo znaes sto mi e krivo, nekogas ke se najde nekoja prava sto ke zasluzuva da ja cuvam kako tebe, da i posvetuvam vreme kako na tebe, da ja galam kako tebe a da nemozam da go napravam toa. Ke se potrudam da ne bide taka. I da, ke produzam bez tebe sega, kako koga ke se razbudis od los son. Ti posakuvam se najubavo![DOUBLEPOST=1398347282][/DOUBLEPOST]I kade e sega taa tvoja vecna ljubov?! Kaj sme jas i ti do krajot na zivotot zaedno? Od tebe nauciv da sakam, te macev edna godina da me naucis da sakam za na kraj da dojde do tuka kaj sto sme sega. Od koga te zapoznav ne pomisluvav na druga devojka, ne zasto se cuvav, ne mi davase srcevo. Bese ti dovolna. Te nema vise tebe, gi nema picite sto ti gi pravev so srcinja, nasmevkata koga ke gi videse... Tie nokji vo gradot sto ti stana omileno mesto zaradi mene i sedenjeto na klupite na plaza do sabajle. Samo jas i ti...Sega trgnavme na razlicni strani i poleka se pomiruvam so toa, i iskreno neznam dali sakam da te vratam veke. I pokraj se, koga mislam sega pak bi go napravil istoto, a ne treba. Samo znaes sto mi e krivo, nekogas ke se najde nekoja prava sto ke zasluzuva da ja cuvam kako tebe, da i posvetuvam vreme kako na tebe, da ja galam kako tebe a da nemozam da go napravam toa. Ke se potrudam da ne bide taka. I da, ke produzam bez tebe sega, kako koga ke se razbudis od los son. Ti posakuvam se najubavo!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
You are the only thing I want to own.
There's sugar on your soul,
You're like no one I know,
You're the life of another world.