I kade e sega taa tvoja vecna ljubov?! Kaj sme jas i ti do krajot na zivotot zaedno? Od tebe nauciv da sakam, te macev edna godina da me naucis da sakam za na kraj da dojde do tuka kaj sto sme sega. Od koga te zapoznav ne pomisluvav na druga devojka, ne zasto se cuvav, ne mi davase srcevo. Bese ti dovolna. Te nema vise tebe, gi nema picite sto ti gi pravev so srcinja, nasmevkata koga ke gi videse... Tie nokji vo gradot sto ti stana omileno mesto zaradi mene i sedenjeto na klupite na plaza do sabajle. Samo jas i ti...Sega trgnavme na razlicni strani i poleka se pomiruvam so toa, i iskreno neznam dali sakam da te vratam veke. I pokraj se, koga mislam sega pak bi go napravil istoto, a ne treba. Samo znaes sto mi e krivo, nekogas ke se najde nekoja prava sto ke zasluzuva da ja cuvam kako tebe, da i posvetuvam vreme kako na tebe, da ja galam kako tebe a da nemozam da go napravam toa. Ke se potrudam da ne bide taka. I da, ke produzam bez tebe sega, kako koga ke se razbudis od los son. Ti posakuvam se najubavo![DOUBLEPOST=1398347282][/DOUBLEPOST]I kade e sega taa tvoja vecna ljubov?! Kaj sme jas i ti do krajot na zivotot zaedno? Od tebe nauciv da sakam, te macev edna godina da me naucis da sakam za na kraj da dojde do tuka kaj sto sme sega. Od koga te zapoznav ne pomisluvav na druga devojka, ne zasto se cuvav, ne mi davase srcevo. Bese ti dovolna. Te nema vise tebe, gi nema picite sto ti gi pravev so srcinja, nasmevkata koga ke gi videse... Tie nokji vo gradot sto ti stana omileno mesto zaradi mene i sedenjeto na klupite na plaza do sabajle. Samo jas i ti...Sega trgnavme na razlicni strani i poleka se pomiruvam so toa, i iskreno neznam dali sakam da te vratam veke. I pokraj se, koga mislam sega pak bi go napravil istoto, a ne treba. Samo znaes sto mi e krivo, nekogas ke se najde nekoja prava sto ke zasluzuva da ja cuvam kako tebe, da i posvetuvam vreme kako na tebe, da ja galam kako tebe a da nemozam da go napravam toa. Ke se potrudam da ne bide taka. I da, ke produzam bez tebe sega, kako koga ke se razbudis od los son. Ti posakuvam se najubavo!