Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ме правиш да сум 100% повеќе од она што веќе сум.
Моќ, драги мој, ти си ми моќ.

Едвај чекам да си спиеме заедно. Ноџе на ноџе, гушкање и ете. Тоа е тоа.

Те сакам.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Живеам за секој нов викенд кога ке те видам, кога ке те гушнам......Далечината не ни може ништо.Бидејки ти си едноставно прекрасен, едноставен и редок.Фала ти ан преубавата вечер секоја нова вечер е поубава од претходната :back:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
I don't love you - That's why you turn me on
If I fall in love with you - There will be no attraction..

Stay Focus Stay Focus, No Love = Better Life.
Better Life = Happier Face
Happier Face = Longer Life.

So Fuck off, don't make me fall in love. Just turn me on ...

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Mорам да ти признам дека некогаш ти се восхитувам со кое темпо одиш. Прости, јас то не го можам. Не дека сум премногу бавна, едноставно преголемата брзина од секогаш не сум ја поднесувала.
А зошто си Кучка некогаш со мене? Намерно прајш дури и на моменти те мразам. Или..нервно да попуштам? Ветуваш/прекршуваш ветувања. Се расправаш/ме за работи шо не се расправет 3то одделенци. Не си веќе пубертетлија. Зрел си веќе.
Зато, knock it off. Имаме минимум уште една година да се гњавиме вака. Засега, доста е. :back:

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16
Помина долго време,почнувам да те заборавам не ми значиш толку незнам што да правам.Постои друго девојче кое го пропуштив.Ми го однесе ветерот и незнам што да правам.Едноставно чувствувам дека не треба да се мешам не ми е таму местото.Ваљда ќе остане како другарка и нема да ме заборави.Јас нема да ја заборавам никогаш едноставно миговите поминати со нејзе ми беа доста прекрасни и тешко дека ќе ги заборавам.Нејзината насмевка ми влева радост и прекрасно чувство кое неможам да го опишам.Се надевам дека повторно ќе излеземе и ќе направиме муабет за тоа како сме поминале во школо,што има ново кај кого како.Поздрав.:smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
You can knock my sock off, sometimes, thats for sure.

Него, јас бев детето, така? Кој плачеше денес ради губење на ебена табла?
Глупа.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ми фалиш!!!!
Сега, во овој момент ми фалиш!!!
Неам појма зашо, така ми дое сеа..
Изникни од негде-гушни ме-и оди си...цџз.

M

_MACA_

Гостин
Размислувам....ама мислите не можам да ги разберам.. се ми е како во магла и толку многу сум збунета.Не можам да најдам одговор ама баш на ништо уствари не ни постои одговор ..што да очекувам од тебе кога си рамнодушен на било што, а и сеедно ти е за се...барем јас така те чувствувам или таков се правиш само пред мене.. не знам што да мислам веке.. што човек ке беше ти,имаш ли срце? До кога вака .... :(

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16
Денеска се решија многу работи.Покажа до каде можеш да отидеш и покажа дека не ти значат моите другари.Мене воопшто ти не ми значиш,остави трага во моето срце кое со тек на време ќе ја снема,но се појави друго девојче кое мислам дека е далеку подобро од тебе.ТОлку за сеа и можеш само да ме сонуваш.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Помислата на тебе ме тера на блуд.
Ама ти си некоја тотално нова категорија :) Немам пливано во тие води претходно. Ај ваљда нема да се удавам :)
Утре ќе видиме :pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Секој ден успевам да се фокусирам се повеќе и повеќе, но проблемот е што воошто не ми се станува повеќе...

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
..Незнам што би правела без тебе.
Имаш некоја чудна способност да ме расположиш и кога мислам дека цел свет ми е срушен и тоа со само едно,единствено зборче.
Убаво ми е со тебе,убаво ми е кога ме гушкаш,бацуваш,убаво ми е кога ме грееш (мада повеќе те греам јас тебе) и овие моменти што ги имам со тебе сега,знам дека никогаш нема да ги заборавам без разлика на тоа што не чека понатаму и двајцата.
Знам дека ме сакаш,многу пати го имаш докажано тоа и знам дека се ретки момчињата како тебе,затоа и ми е мило што те имам покрај себе..секогаш,за се`.
И..дај опрај се уште малку ти фали.Пцовки - непознат поим,заборави ги,и доста ставаш капачиња на се`,нема потреба.Знам дека ќе се опраиш,можеше толку многу последниов месец можеш и сега,за малку.Верувам во тебе.:pipi:
Како и да е,сепак те сакам.Неописливо многу.
:back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
One life, one love.:pipi:
Многу време помина да се решат мистериите.Важно сега се е добро да не реча подмачкано:))).Тешко кој би можел да не раздели.Ваква љубов еднаш се раѓа во мене, знаеш и самата.:pipi:Оваа прилика ќе ја искористам да ја искажам и мојата љубов преку една многу позната нумера:
И јавно да се извинам за шмизларските нагони, ама ми дојдоа онака од љубов.
И не заборавај, ТЕ САКАМ!:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Љубена моја

Сакам уште еднаш да ти се извинам поради тоа што те изгубив во гужвата, не знам како допуштив да те одзеде толпата безизразни лица. И иако на моменти не изгледа така, јас навистина те љубам и никогаш нема да те заборавам, па колку сака факултети нека не делат.

:vozbud::vozbud::vozbud:
Прекрасна емотивно-сексуална сподобо,
Те сакам!:wub:
Те сакам колку што ти сакаш да собираш ѓубре по мене.
Те сакам колку сите позајмени цигари.
Те сакам колку ти што мрзиш математика.
Те сакам колку што сакам новинарство.
Те сакам и засекогаш ќе те сакам и и и ... Те сакам!

Kajgana Shop

На врв Bottom