Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Има маме да ти е*ам еден ден.
За секоја солза ќе ми платиш!
До срж има да те боли.

До тој ден, ќе трпам.
А после и земјата да ја бакнуваш, ќе ти бидам далечна и непозната како Марс.
 
Член од
23 април 2013
Мислења
45
Поени од реакции
73
Сексуљаво суштество. Сакам да те гушнам , згмечам и да се потсетам колку си посилен од мене. Ми го окупираш светов , дај откачи се. А уствари сакам да те клецнам. :rolleyes:
 

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Се' се враќа, се' се плаќа мил мој.
И сега ќе ти враќам.. полека полека, ќе се претворам во тоа што си ти.. ладно и бесчувствително суштество во еден момент а во друг момент најмило и најдобро..
ете така.. ќе ми те мачам јас тебе, па да видиш како е тоа што го правиш ти да ти го прават и тебе. Заслужуваш ти и многу повеќе... ама верувај ќе зажалиш за сите тие шанси шо ти ги давав од ново и за сите тие патови што ме повреди и разочара, има за секоја солза моја да платиш и да те боли. Ќе зажалиш што ме сретна ти мене!
 
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.464
Поени од реакции
28.744
Ти посакувам се најубаво, во животот да те прати само среќа бидејќи ја заслужуваш повеќе од сите. Да си го најдеш вистинскиот што би ти го подарил цел свет и ќе направи да се чуствуваш прекрасно.

Ај сеа искрено,

камион да ти згази, а внатре да бидат сите дечковци со кој се изеба дур беше со мене, едно добри 30 тона би те згазиле.
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.797
Чотек немам јадено 10 години :icon_lol:, е сега шо има врска тоа пааааааааа ми треба еден добар чотек за да не те следам како кученце кај што пијаш кафе јас по тебе во точно тој термин на тоа место :icon_lol:.

А и да ти се бувнам како шо си тивка нема да правиш скандали, а не е како во други случаеви куро да ме боли, тебе да не ти е незгодно :icon_lol:.
 
Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Не дека не си знаеш ама да те потсетам:
И не се опуштај, не сум и нема да заборавам додека не ми дадеш причина и додека не си го добиеш. Ако излажеш некој, пак ќе ти ја пуштам. :love:
 

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Бејб, знаеш дека песнава е за тебе така?


Baby, tonight's the night I let you know
Baby, tonight's the night we lose control
Baby, tonight you need that, tonight believe that
Tonight I'll be the best you ever had

Се уште сум под импресии од синоќа, се гледа дека сум ти фалела на одмор :icon_lol:
Навистина, навистина ме правиш среќна ко што од одамна не сум била, се јавуваат одново чувства во мене што не сум мислела дека повторно некогаш ќе ги почувствувам за некој..:pipi:
Не знам до каде ќе стигнеме заедно, ама знам што се посакувам да доживееме заедно..само те молам, те молам немој на крај да испаднеш нешто што најмалку очекувам и посакувам, те молам немој да ме разочараш..Ма да ми делуваш на фин дечко, ко од Финска и поштен ко од пошта :D се надевам дека таков ќе бидеш и понатаму, ама само времето ќе покаже :)
Се што сега можам да посакам е повеќе денови и ноќи со тебе како вчера, твоето внимание, љубов и разбирање како и досега..ништо повеќе не ми треба за да бидам среќна, само ти..

мислам дека се заљубив :pipi:
 
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Знаеш што бубу, ме исполнува тоа што сме многу различни од другите парови.
Затоа кога ќе одиме на одмор ќе направиме јака слика.
Ти ќе лежиш на грб во вода. а јас божем ќе те држам во раце и те цункам.
Да ја разбиеме монотонијата :love:
 
M

MIL

Гостин
У врска со љубовта сакам да кажам , кога бифшата моја ке роде мече тогаш ќе се заљубе во друг ... И немора да провокации тука на кајгана "ако ти е убаво" што значи ич не ти е нема да се фалиш тука , ке си го чуваш за себе фолирантке и оствари си ја твојата желба со тој од читална хахха поздраф и премногу посакуваш ама очајно посакуваш како и секогаш ... уште не си пораснала и си под дејство на други се гледа од марс ... бај
 
Член од
9 јануари 2013
Мислења
619
Поени од реакции
466
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека не постојат зборови со кои можам да ти ги опишам моите чувства за тебе, а постојат само моите постапки кои ги правам преку моите чувства но залудно некако моите постаки тешко да влијаат врз тебе
 
Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
Во врска со љубовта, сакам да му кажам дека направи нешто со мене така што не можам да престанам на него да мислам. камо да можев да се вратам назад во времето и не го запознав.
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Логиката пак надвладеа.

И повторно боли.

И повторно ќе помине.

Ова е само уште еден момент, на којшто веројатно нема повеќе да се сеќавам, како што ќе одмине времето. За денеска, барем, ме ничкоса.

Нормално дека не можеш да знаеш. А ако знаеш, ти честитам.


Среќен пат и со успех.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom