Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Злато мое Те Сакам:love:Ти Благодарам што постоиш во мојот живот:pipi:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Volim te, djevojcice
dok se nebo zatvara
neka vriste nase ulice
neka krene zabava

Bolja buducnost nije htjela
nas da saceka
pridji blize da vidim tajnu
koju cuvas u ocima

To mi radi, to mi radi
jer ti mozes
da mi radis sve
to mi radi, to mi radi
jer ja zaljubio sam se

Iza ugla cujem muziku
generacija je cugala
a ja sam nocas slican urliku
moje je ime teska panika

Kad me palis, onda idi
lomi do kraja
pridji blize da vidim tajnu
koju cuvas u ocima

Член од
22 ноември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
57
Многу е подруго кога ќе ти го чујам гласот! Јебеш туѓина, уште малце на иста перница ќе спиеме. Ми фалиш мутав еден!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Во душата ти гори кааандилце, со две раце го чувам да не угасне :)

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Јас мисли не знам да читам...Ама ти очигледно знаеш. Чиста случајност или не сеедно. Благодараам. И ич гајле не бери ќе ти пеам пак не ми е проблем мене.:P

М

Мaријa

Гостин
Не сакам ништо поврзано со тебе, ништо што ќе ме потсетува на тебе. Мојата ступидност кулминираше од ден на ден голтајќи ги твоите лаги, безобразност и дрскост да ме ставаш во иста клапа со оние кои наводно ти претставуваа синоним за површност, ароганција и безвредие. Двојни стандарди?
На најгнасен начин ме повреди после се' што вложив за тебе, за нашата иднина понатаму.
Ти благодарам што ми го погази достоинството, и онаа малку гордост која ја имав. Ти посакувам само личност еднакво одвратна како тебе, за барем еднаш да ја почувствуваш истата болка како и јас. Јазикот не ми е доволно поган за да те опишам со други зборови. Губи ми се, засекогаш.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
You are my shooting star, love you the way you are < 333

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... ми фалиш! 2 дена сега без тебе :( Ептен тапа ќе ми биде :/ Ај побрзо да ми се вратиш за да можам пак и пак и пак да те гњавам! И да ти ја гризам косата, милоста ми е таква шо да праам... :eek:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Знам дека не смее само песни на темава ама имам врски у администрација па затоа, шо ве вртам...

R

redhead

Гостин
Дека ме повредува секој збор што ќе ми го кажеш. Покрај тебе станувам таква личност што никогаш не сум сакала да бидам. И искрено многу се разочарав. Затоа сакам само да ме оставиш на мира, да си продолжам понатаму. И да се оладив и тоа многу.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ужасно е чуството кога ќе помине покрај тебе бившата, ќе те погледне и сеуште го има истиот сјај во очите како пред првиот бакнеж.
Ти годи дека има некој кој чуствува нешто за тебе, те умира тоа кога знаеш дека серијата е завршена и нема ништо да излезе од римејк.
Па кој побогу би правел римејк на Монти Пајтон. o_O

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
"Јас сум обичен човек, со обични мисли, што живее обичен живот.
Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе падне во заборав, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно..."

Kajgana Shop

На врв Bottom