Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

T

theTinule

Гостин
^Не значи ништо. Поминува со тек на време. Ако не превземеш нешо у врска со тоа, се губи. Е тоа го скужив.

Инаќе он: Сакав и ја некоја поезија да напишам, али превише ми се спие да го праам тоа, а за роденден сакам да ти го купам поклонот шо ти го ветив така да не се опуштај некој друг да ти го купуе. *лигаво нешо*
ај.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
После се заслужив да ми кажеш дека не те сакам?

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.658
Поени од реакции
35.294
Кога ќе почнеш да посакуваш некого,навистина да го сакаш - тоа е како да си зел хирушка игла и си ја зашил својата среќа за кожата на таа личност, така што секое разделување ќе предизвика расекувачка повреда. Се што знаеш е дека мораш да го добиеш предметот на твојата желба по која било цена, а потоа и дека никогаш немат да ве разделат.
Се за што можеш да размислуваш е твојот сакан, Загубен во таква прастара потреба,се губиш себеси. Стануваш документарен слуга на своите сопствени копнежи

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Watch me ride:
I'm a sexual animal, eat you like a cannibal,
Crammed full of energy,
I'm inflammable,
Yeah, I finish my beer
So come here and get nice while I lick your ear,
Put your legs over there and kinda swing on the chair,
I swear you look wicked with your panties in your hair,
Eyes half closed,
Cute little nose,
And like a pound of self-raising I just rose and rose,
Stepped out of my clothes started doing the right thing,
I was pumping and she was biting,
Yeah, lightning flashed and thunder roared,
The girl had her finger on my keyboard,
Oh lord, this is gonna last all night,
If lovin' you is wrong I don't wanna be right.

If I come first well that's the worse scenario,
I push you harder than Sanchez Vicario,
I mean it, 20th Century Fox on the screening,
One take like an earthquake make the bed brake,
We be famous worldwide overnight
And get tired of magazine articles we're forced to write.
I take a delight in making the bed springs sing all night,
If lovin' you is wrong I don't wanna be right.

I give a massage,
Skin supercharge,
Imagination on turbo situation large,
Sometimes you handle me kinda course,
Like a horse, the bed a wrecked
To keep from flying.
I got my teeth in her neck...

If lovin' you is wrong, I don't wanna be right.

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Сакам да му кажам дека ... Е теле , ненормален и во исто време добар , единствен , незаменлив ... Само да го потсетам дека ГО САКАМ !!! ^_^

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.658
Поени од реакции
35.294
,,,,,Можеш да ги затвориш очите за нешто што не сакаш да го видиш, но не можеш да го затвориш срцето за нешто што не сакаш да го чувствуваш,,,,,

П.С..........

B

Borg_Drone

Гостин
Ich bin auf der Jagd..........Hunting.....Само паметно играш и ти, ќе мора претпазливо и тоа многу......

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Зарем длабочината и силината на болката можат да бидат до толку бесконечни .... Да бидат така силни, а се предивикани од само едно чувство - љубов и две личности кои како мали деца не знаеја да излезат на крај со него, зошто и не беа свесни што имаат и не знаеја да го зачуваат тоа ..............
Еве веќе два месеци сум без тебе .... И после 5 години минати заедно во љубов, среќа, но и тага и понекогаш болка не се ни догледува хоризонтот кога таа болка, таа горчина што ми стои длабоко во грлото, ќе изчезне ... или барем ќе се намали .......
Минутите, секундите, часовите се бројат, полека но сепак врват .... И најтешко е кога си заспал секоја вечер со различна мисла а се будиш секое утро само со една ...... И како тоа да не е доволно па морам и да те сонувам, но никогаш кошмари, секогаш само убави сеќавања .........
Знам дека ме сакаше со полно срце ..... Знам дека ме сакаше како што друга нема да ме сака .... Ама сега знам .... Кога е доцна ........ Кога веќе ти е доста да веруваш во мене а илјада пати те разочарав, кога ти е доста да чекаш да ги исполнам моите ветувања иако потсвесно знаеше дека пак ќе ги кршам..............
Ми фалат твоите насмевки, твоите погледи ... твојот допир на моето лице ....... и се прашувам како ли само не успеав да сфатам дека ти си највредното кое некогаш сум го имал , дека ти си таа, една во илјада за која секој сонува ама ретко кој ја пронаоѓа.
И како што ти си ме сакала мене сум те сакал и јас .... Ама будалата не знаеше да покаже, не знаеше што беше повредно дали неговата суета, его, неговиот инат или личноста која за таа иста будала ќе го дадеше своето срце, својот последен здив ако беше потребно ........
И не те обвинувам што не сакаше веќе да чекаш ..... Повеќе не веруваше во мене, иако знам дека ме сакаше кога си отиде и можеби ја насети искреноста во длабочината на моите очи кога ти реков дека се сфатив и дека можам и поинаку ..... Барем да имаше сили за уште едно мое ветување, зарем мораше да се смениш, зарем мораше да ми завртиш грб и да заминеш ..... Зарем мораше да постанеш јас ???
И не ме болат 5 те години поминати заедно ..... Ме боли тоа што ќе бидеме подобри и ќе се трудиме да го направиме животот посреќен на некои други а нашите не сакавме....... Знам дека не заслужив ама можеби требаше да ја дадеш последната шанса ...... а ти ме продаде за да се спасиш себе ........

И за крај ова што не ми излегува од глава веќе некое време ..........................

"Snuff"

Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence, and leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again...

So if you love me, let me go.
And run away before I know.
My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my fate -
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you...
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart...
when you refused to fight

So save your breath, I will not hear.
I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love.
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a saint...
My own was banished long ago
It took the death of hope to let you go

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself

And I won't listen to your shame
You ran away - you're all the same
Angels lie to keep control...
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know
If you still care, don't ever let me know...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
edvaj cekam da dojde narednata sabota mislam deka ke si pominam najubavo do sega.....epten sum zatreskana vo tebe goran a i ti go znaes toa

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Не се категоризираш. Не си својствен, не си едноставен, не си комплициран... Уникат си. Толку проклето добар, колку и одвратно лош.
Чекам 3 месеци, ќе издржам уште три дена.
Или ќе уживам во тебе, или ќе има плачки. Ти веројатно второто нема да го знаеш.
Чудаку, се надевам дека спиеш, а мислите таму некаде ќе ни се сретнат.
Те мразам, fucking faggot.
Исто толку што се занесувам дека те сакам.

Kajgana Shop

На врв Bottom