Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

free from your past free of your future too
there's nothing left to rise above but you
show me your ocean red
kiss the tears that stain my neck
drug me with visions untrue
but i won't photograph
you laying naked upon your back
safe in a stone house by the sea
there's nothing true and nothing's real
but i remember one clear feel
warm beneath your gentle company
while i lay dying upon some bed
i hope that you remember this
the only one i want to see is you

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Не,не би можел да живеам без тебе како што денот не може без ноќта!

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ма колку само ме нервираш! Како можев да се заљубам у сениште без душа?
Не можам да се замислам без тебе. Те мразам.Многу. И мислам дека те сакам. А ти нема никогаш да дознаеш. Овој пат нема да ми помине. И да има нов, ќе стојам на закачалката. Колку сум глупа. Скоро колку тебе, идиоту.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
This ain't a love thing..
КУЧКО, ме нарече пес а ? сам ќе бидам ко пес ? Неее кучко, песот никогаш не е сам и сега си се вдоми во својата глутница.
А ти кучко падна на толкаво ниво што сега си едно обично лајно.. И сега кучко кој е сам ? Јас сум со сите, а ти си со таа свиња дебела која ја криеш од сите оти ти е срам да те знаат, оти сите ќе ти се смеат. Ама јас ете дознав и ти го напрајв животот кошмар. Ама чекај ова е само почеток..последно танго со ѓаволот, дупло ќе наплатиш. Ќе бидам се она што не сум за да те уништам. Да, ќе бидам гнаса.
Ти си нелојална,ладна,гнасна,покварена.. чиста дефиниција за како изгледа една КУРВА !
Чао курво, уште малце и ќе оперираш по Скопје, издржи !
:гомце:

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
сакам само да ти кажам дека грешиш. ама ако си решена да одиш во таа насока - среќно
мислев дека си поинаква

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Треба да престанеш да ми се убацуваш во соновите, нема смисла веќе.
После следен ден осеќам грижа на совест што ми е убаво зашто сум те видела макар на сон. Седи си таму кај што си, знам дека ти е убаво.
И мене ми е убаво, се грижат за мене, така да нема потреба да доаѓаш да проверуваш.
Двајцата знаеме дека така требало да биде, ти таму, јас тука, и двајцата среќни...значи нема потреба да се сретнуваме во сон ;)
Остави ме вечерва мирно да спијам.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Невидено говедо си но те сакам повеќе од се, се би дала за тебе и би умрела за тебе, се надевам дека знаеш дека ми значиш се' на овој свет!

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Се ќе помине принцезо но љубовта моја останува за навека, и ќе дојдат денови кога ке заплачеш колку си била сакана и пак ке сум тука за да ти подадам рака .Затоа секогаш сум тука еден ден да плачеме и се радуваме ко мали деца (оние најмилите невини душички)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
I think it`s much too early to feel my older self. Maybe that once upon a time I was hurt in a most cowardly way or maybe I made the prefect mistake. I`m not sure if you would understand this, but iI need more time. Its not that I trust you but...
You are a wonderful person, and I cherish my feelings to you. And if you think that it doesn`t mean anything you can walk away now. But I don`t wanna be another loner when the time comes and you decide to stay because of some pity. I hate that. Just to tell you that it means a lot to me to be like this. I`ll tell you when the time comes.
And since you are so great with words, may I tell you that nothing pleases me more than to be with you, snuggled beneath a warm blanket. And talking and talking `bout nothing. Just enjoying the words.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
После ова што се деси денеска мислам дека сфативме некои работи и двајцата.Се надевам дека ке тргнеме на подобро и дај да ја поминеме новава година во добро расположение.И колку пути да ти кажам да не брзаш и да не кажуваш разни глупости со тоа устето?Пребрзо ти е јазичето од мозочето знаеш? :D Али мислам дека ќе го средиш и тоа нели? Ајде се надевам не чекаат подобри денови!

Tе сакам шеќер!

Kajgana Shop

На врв Bottom