Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Some other night... :smir: Извини, денеска некако се обрна цел ден, од премногу еуфорија до целосно разочарување и нервирање, се заради еден глуп дј... Незнам како дозволив да се нервирам заради него. Спиј убавко... :back:
 
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Поминаа 9 месеци од првиот бакнеж.
Едно од убавите нешта е тоа што научив дека можам да те сакам многу повеќе одколку што си мислев дека е возможно.
И што секој ден љубовта се повеќе расте...

Зимски те сакам! :love2:
 
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Дали е ова почетокот на крајот, или една обична криза?
Незнам дали сеуште те сакам онака неизмерно, дали сакам покрај тебе да се будам, дали сакам со тебе да бидам. Мразам кога сум збунета.
 

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Тетребу мој, уште осум дена. Сосе денес. Зачисти по дома, мисли да смениш чаршафи, напрај плеј листа... Со ред да си фатиш работата:))
 

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Sakam da kazam, ama se plasam da ne te povredam:S Izvinii

Pozz:smir:
 

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Абе мило, денес е пола година откако се запознавме!
Ах, спомени... Ти си бркал друга таа вечер и си бил подразочаран... И тогаш сум влегла јас и ти си се израдувал зошто си си нашол утешна награда :icon_lol:
Епа се заеба бејб, оваа утешна награда нема да си иде од тебе така лесно :)

Иначе, не беше баш вака, ама оваа е варијантата што јас ја сакам:)
Всушност... Имаше силен ај-контакт кога влегов во Џез енд Блуз и додека јас ги замарав другарките за тоа коооолку е прекрасен, он збирал сила да ми пријде, додека го куражеле другарите, иако претходно меркал некоја друга. И кога идев накај вц овој се исплаши да не си одам и ми пријде :) Таа вечер ЈАС МУ ЗЕМАВ БРОЈ :))) На многу селска финта, му го земав телефонот и си титнав сама на себе :)) Од следната вечер, наваму - немало никој друг... И сега сум официјално заљубена!
 
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
иста тема, веќе втор пост денес.нова посвета.
Забранетото овошје е најслатко :vozbud:
:back:
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Пробувам да те сфатам... Претпоставувам како ти е и не сакам да те напињам и јас... Се надевам ќе ти се подобри ситуацијата... До тогаш нека биде вака, иако да знаеш не ми се свиѓа нешто многу многу.... И се надевам знаеш што правиш... Ти кажав, уште еднаш такво нешто и крај... Не можеш да си играш како ти текне, не ми е срцево на дугме Он и Оф... И искрено се надевам нема да ти текнe пак...
Иначе, убаво си поминав деновиве во секој случај
:wub:
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
Знаеш да ме полудиш, и стварно ми фалиш, не си измислувај дека јас не те мислам и дека други ми се пуштаат, да беше така немаше да бидам со тебе. Уствари ми се пуштаат да, но битно е чив сум!
Ти тоа многу добро го знаеш.
Мило ми е што е така,
мило ми е што те сакам.:back:
 

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.498
Убавите нешта, велат се вечна радост“. Точно,но.. секако дека важи и обратното.
Сето она кое ни носи радост е убаво, на свој начин, без оглед како изгледа. За среќа, секој од нас го цени животот на свој начин, од своја гледна точка. Им се восхитуваме и посакуваме многу различни нешта. Епа зошто тогаш да бараш туѓо мислење за да го одбраниш или оправдаш своето најдлабоко чувство.
Потпри се на она во кое веруваш, во кое се сомневаш и она кое инстинктивно го разбираш. Затоа, твоето решение е единственото правилно, во овој момент.
За се’ друго можеш слободно да прашаш.

Лека ти ноќ, ако одиш да спиеш.
М.
 

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Времето поминато заедно беше најпрекрасно , неверојатно !
Те сакам , највеќе .
Со оглед на тоа што сме во врска една година а се немаме скарано за ништо , буквално , мислам дека цел живот ќе бидам со тебе , се молам да бидам цел живот со тебе :).
Уште еднаш , те сакам :back:
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Уште сат и пол имаш за спиење, и на работа... :) ам греота :( Едвај чекам, уште 4 денааа... :zlo::love2: Твоето маљо манијаче :) -.-
 
Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
sega se znam i sega se mi e jasno samo ne mi e jasno kako mozev da bidam takov slepec celo vreme mi bese pred oci a jas ne veruvav oti mislev deka treba tebe da ti veruvam koj idiot bev ama toj idiot e mrtov. kako mozese taka nisko da padnis barem nekoj da vredese a ne da padnes od konj na magare. i toa ne mozese da najdis nekoj pa naceka veren covek. ama ti gi mavna klocite i si se ozeni.ama ne e problem za tebe ke si najdis nekoj drug kuckata samo treba da pusti miris i pesovite ke se soberat. izgleda moja greska bese so te tretirav kako snegulka na dlanka i za se ti odev po gazot. za takvite kako tebe ima samo eden zbor koj nema da go napisam. ti si edno neizziveano sustestvo i ne ti e gajle za nikogo samo da se zadovolis ti.
samo se nadevam deka ke ti se sluci istoto kako mene ni poveke ni pomalku. a jas ke se sredam pak ke sakam oti mojata dusa e cista.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom