Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
*Teedra Moses-Still Got Love*

Talking Intro:
You know, when I really sit down and think about it all, the up's and the down's of this love thing, you see we had bad times, we sho' did have some good times, but whateva we did, we did it for love, listen...

I-I been thinkin', I mean seriously thinkin' maybe we should try again ohhh but you (you, you) you got a situation, it's not a complex situation, slip it bring it to an end (and bring your love) this is what it is boy

If you ever (eva) feel the need to call on someone you can call on me and I'll (I'll be there for you) still got love for...

Ooooo, oooh, uh-huh, ooooo, oohoooh, ooooo, ooooh, ooooo still got love

Youuu-you see I know you well, she's a pretty face but she don't get as deep as I get, but you (you're intellectual) and youuu (you like it mentally and sexual) and to make it plain I know I was your verrrry best sooo....

If your ever (eva) feel the need to call on someone you can call on me and I'll (I'll be there for you) still got love for...

Still in love, still in love, still in love, still in love
Still in love with you despite all we go through I can't turn away you know, (you know that I'm still in love with you) you know that I'm still in love (you know that I can't give up) you know that I can't give up (I'm still in love with you) still in loooove

If you ever (eva) feel the need to call on someone you can call on me I'll be there for you still got love for... still in love, still in love, still in love, still in love

If your ever (eva) feel the need to call on someone you can call on me (but you and I) I'll be there for you (we're gonna work it out) still got love (because I still got love) still in love, still in love, still in love, still in love, still in love, still in love, STILL, still in love

Oh, oooooh, oh, oooooh....

Блес'д би и масниве ткива и забранетото овошје, и годинава помината без тебе и тишината и буквално се! Затоа што вредеше. Доаѓам по тебе! :back:

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
не знаеш колку ме разочара...како да не го сменам мислењето,коа го праеш баш спротивното на тоа шо ми го кажуваш??? ногу ме повреди.не го очекував тоа од тебе. ќе се размислам за некои работи.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.574
Поени од реакции
2.793
Trazis mnogo od zivota tvom se srcu tuga smesi ne vredi ti ta lepota kad ne vidis kada gresis...

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Неможам љубов моја ...крај е навистина е крај
изгубив се ...
те изгубив тебе во далечните земји,ја изгубив вербата и надежта на нашата поврзаност,и најжалното се изгубив себеси во длабоката болка :cry:
но едно да знаеш...сеуште ужасно те сакам и неможам да го покријам тоа како тебе,ладнокрвно...... :cry:

Член од
7 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
neznaes kolku mi e zal sto dozvoliv da vlezes vo mojot zivot, proklet da e denot koga te sretnav, proklet da si ti, doagase samo koga ti e tesko,koga site ke ti svrtea grb ke te mrazam cel zivt zatoa sto ti go unisti mojov, site ovie godini sevo ova vreme go frli vo voda. za kraj ti posakuvam cel zivot da ti bide pekolen kako sto ti go napravi mojov. za kraj ti blagodaram na se sto me nauci i sto me napravi emotiven invalid p. s. te mrazam

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Aide, za saat-dva, ke dojdat da te zemat 20te godinki. :back:
Znaesh li deka si roden na ist den so Tolkien?

Pa, se gledame utre, essential friend of my heart.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога немаш што да кажеш...тоа е поради тоа што некој веќе го рекол тоа и подобро го дофатил моментот.

За сега

One baby to another says
I'm lucky to have met you
I don't care what you think
Unless it is about me

За утре

It is now my duty to completely drain you

Ама тука ми се барем мене најдобрите моменти

Chew your meat for you
Pass it back and forth
In a passionate kiss
From my mouth to yours
Sloppy lips to lips
You're my vitamins
I like you

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Фала за вечерва, супер си поминав.

И среќен роденден. :back: :back: :back: :zlo: да знаеш што ќе ти купам утре... :) :back:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Се што сакам да ти кажам е дека сакам да ми простиш што те измалтретирав изминатиов период со глупи муабети да знајш дека се ќе биди во најдобар ред..Ќе видиш дека не сум идиот и психотпат ко ќе дојдиш ваму...Незаборавно има да си поминиш :smir::smir::smir::smir::smir::back:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
1 година помина од првиот наш бакнеж :)
1 година поминав со тебе :)
1 прекрасна година :back:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.084
Поени од реакции
13.067
Ххх....немам шо да кажам,ти си замина со неа,немам право да се љутам јас,само најмногу ме болит помислата шо јас можев да бидам на нејзино место,ама како и секогаш-морам да зафркнам.Морам. Биди среќен со неа,искрено ви посакувам се најдобро,и,немој си ја повредил. Златна е. Бидете среќни заедно. :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
сакам да се тркаламе заедно на снегот и да се љубиме долго долго долго...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.767
Поени од реакции
9.895
Фала ти што си покрај мене у овја ладни денови, кои само ти ми ги праеш топли и полни со љубов и среќа, фала ти за прекрасниот новогодишен помин, којшто ќе го памтим свекоаш... Фала ти што ме правиш најсреќниот човек, фала ти што ме сакаш мило. Те сакам и ја тебе, знаеш. :back: Едвај чекам вечер да те ваљам у снег :pipi:

P

Polaroid vanity

Гостин
Некој не ме добил толку за неколку години..колку ти за неколку дена.

E

`EsCaPe`

Гостин
Аииии каква вечер. Хаха.
Ко бебиња изгледавме веројатно, да не гледаше некој од страна, ама убаво ми беше.. иако смрзнав.. И иако го мразам ладново.
Не мислев дека лежење у снег било олку интересно. :)

И..

Ти се свиѓаше ?

:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom