Bebusko... Sakam da ti kazam nakratko sto pocustvuvav od koga bevme zaedno onaa nok... Sakam da znaes deka nema nikogas vo mojot zivot da ja zaboravam taa nok i deka nema nikogas da te zaboravam i tebe... Sakam da kazam deka sum so tebe zaradi ogromnata ljubov sto ja custvuvam sprema tebe... Sakam da znaes deka ova malo SRCE mnogu lesno ranlivo sto go nosam vo sebe cuka samo za tebe... Zatoa ke te zamolam da vnimavas kako se odnesuvas so nego... Bidejki koga ke se skrsi ednas povtorno nema da znae da saka, moze ke zasaka povtorno ali nema da bide celo za da saka iskreno... Nema licnost na ovoj bel svet sto poveke te saka od mene... Ne veruvav deka olku mnogu ke se zaljubam vo nekogo a ne osobeno vo tebe... Nikogas ne sum pomislil na toa deka nekogas ke imam nekoja sto ke bide so kilometri odalecena od mene a ke ja sakam iskreno i silno so celo srce... Nikogas ne sum pomislil kako bi se odrzuvala ogromna ljubov, ljubov kakva sto custvuvam jas sprema tebe... Mislev deka e tesko, no sum se izlazal, toa e tolku ednostavno... Potrebno e samo da se saka iskreno i da se bide veren... Neznam so koj drugi zborovi bi ja izrazil ljubovta sto ja custvuvam za tebe... Znam deka ponekogas mislis deka ne sum licnosta jas za tebe, mozebi i ne sum ali ti za mene si... I da znaes deka za tebe ke se boram do kraj na mojot zivot... Isto taka znam deka ponekogas sakas da mi kazes deka nemozes veke da izdrzis poradi toa sto mnogu retko se gledame, veruvaj mi i mene mi e tesko ali spremen sum i zivotov da go dadam za tebe... Ako mi veruvas sekoja nok mu se molam na Gospod da mi te cuva i da ja cuva nasata ljubov... Isto taka skoro sekoja nok tivko go sepotam tvoeto ime i zaspivam so solzi so nadez deka utre ke se razbudam pokraj tebe... No koga ke se razbudam utroto i koga ke poglednam okolu sebe se e isto... Tebe te nema pokraj mene, ja nema mojata ljubov za da i sepnam tivko ” Dobro utro ljubov moja”... Nemoj nikogas da se somnevas vo moite custva, vo ovaa ljubov sto sum spremen uste da ti ja dadam, ona e cista, iskrena i samo za tebe cuvana... Koga nekogas ke pomislis deka se odalecuvam malku od tebe, i si mislis deka i drugite imaat del od mene, veruvaj mi se lazes... Ti si mi edinstven angel... Tie imaat prijatelstvo i nisto poveke od mene... Bidejki jas ti pripagam so srce, dusa i telo samo tebe... Samo vo tviote race moeto telo znae da zatreperi... Uste mnogu ubavo se sekavam na prviot baknez, koga i dvajcata se sramevme po malce eden od drug, uste se sekavam kako mi letaa peperutki vo stomakot i se do den denes ne prestanaa da letaat koga ke pomislam na tebe i na tvoite prekrasni oci... Mu se molam na Gospod ova da ne zavrsi kako sto posakuvaat tie sto ne mrazat... Znam deka mnogu pati mi imas kazano deka toa zavisi od mene, ali veruvaj mi, kolku sto ti si sigurna vo sebe, tolku i jas sum siguren vo sebe deka nikogas ne bi napravil nekoja glupost za da te povredam ili slicno..............
TE SAKAM PREMNOGU!!!!!!! :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: :love2: