Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Не го тупи толку многу, не се фаќај за ситници како слеп за стап и биди стрплив!!! Кој чека ќе дочека!
А да.. ќе заборавев! ТЕ САКАМ!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ајде враќај се побрзо од работа, имам една преубава вест!!!

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
ТЕ САКАМ, ПОСАКУВАМ, САКАМ, ПОСАКУВАМ МА ПРЕМНОГУ МИ НЕДОСТИГАШ БУДАЛЧЕ МОЕ... А на дождов кад тат ќе му вратам.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ме изненади...мислев нема да те видам пак денес...ама сега едвај чекам:back:те љубам :vozbud:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Pred nekoj vreme rekov deka poveke nema da pisuvam na ovaa tema nikogas,no ne mozam ednostavno racete sami pisuvaat vodeni od srceto,mislam deka ne mozam poveke da ziveam bez tebe,denes koga te vidov celiot zatreperiv, znaev deka ne smea da napravam niso poveke deka mora da se odnesuvam so tebe kako drugar, nekolkute caosvi sto gi minavme zaedno bea za mene sovrsenstvo,koga sekoj den bi mi bil takov niso drugo ne bi mi trebalo vo zivotot,no za zal ne e taka i nikogas nema da bide zaso ti mu pripagas na drug dodeka ja sedam i si go minam zivotot mislejki na tebe ti uzivas vo negovite pregratki,pomislata na ova me boli kako nekoj da mi go deli srceto na dva dela no istovremeno eden del od mene e sreken znaejki deka si serekna.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
те молам вечер дојди, премногу си тврдоглава.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Размислував вчера и сфатив дека навистина нема да се роди друг човек како тебе за мене ... премногу те сакам, но ете, лош период ме фати ... верувам дека е моментална криза и дека повторно еден ден ќе бидеме заедно ... те сакам злато мое!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
размислував, знаеш. ти си онаа вистинската за мене. навистина те сакам! САКАМ ДА ГО ПОМИНАМ ЖИВОТОТ СО ТЕБЕ!!!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Знаев! Знаев! Кога видов во очичките блесок знаев! Би се сменил за тебе и не треба од тоа што се случи да ме осудуваш. Зошто секогаш кога те гледам се смееш? И ДВАЈЦАТА СМЕ СВЕСНИ дека има нешто повеќе, а веќе солзи не мислам да леам за тебе, туку СО ТЕБЕ... САМИ... Да плачам од среќа...

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Еј ама бурен период!Само се качкаме!

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
ЅОНЕ напиша:
ТЕ САКАМ, ПОСАКУВАМ, САКАМ, ПОСАКУВАМ МА ПРЕМНОГУ МИ НЕДОСТИГАШ БУДАЛЧЕ МОЕ... А на дождов кад тат ќе му вратам.
Будалче мое те сакам те сакам те сакам те сакам да знаеш взаемно и те САААКААААМММММ...СОНЦЕНЦЕ МОЕ ШТО ДЕНЕСКА НАПРАВИ ДА СЕ ГОРДЕАМ СО ТЕБЕ...:back:

С

Сатори

Гостин
:icon_frow:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Зооооштооооооо?
Зошто морам да го направам ова????
Зошто живеам во градот во кој живеам???
Зоштоооооооооооо?
Зоштооооооо?
Те сакам злато...ама морам да те оставам....морам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom