Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Сметам дека темава не е само за изразување на љубов кон партнерот,затоа нема да бидам оф топик ако пишувам за друга љубов...

Кукло..поминаа 6 месеци!Знаев дека ќе ми биде тешко,али не верувам дека вака ќе преживувам!Ми недостигаш знаеш?!
Ми требаше вчера..ми требаш денес,сакам да те видам утре..сакам да те гушнам,сакам да ти раскажам се што ми се случуваше овие 6 месеци, ќе се радуваш со мене знам..знам и дека ќе плачеш!Знам дека нема да ти се верува кога ќе ти кажам дека и ја се заљубив,а и нема да ти се верува дека имав доста тежок период!
Може барем во сонот да останеш малку повеќе..потребно ми е време со тебе!
Мало..уште 10 дена ќе правеше 20 години!
Сакаш да ти донесам цвеќе,цигари и едно кафе да испиеме..и торта мило..ќе ти пеам ако!?
Знаеш дека сум пола од тоа што бев?!Знаеш од кога не сум се смеела така како што се смеевме?
Знаеш дека никогаш не дознав што згрешив..што мораше баш тебе да те изгубам!?
Фала мало што те имав..ај може ќе се сретнеме таму горе,чувај ми место до тебе!Може ќе се видиме побрзо од што можеш да замислиш, а до тогаш почивај ми во мир убавице!

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
едвај чекам да дое 10 саат,да завршиш со работа и да ми се избациш на врата и да те изнагушкам како никогаш до сега:back: те сакам најмногу сонце мое :pipi::love2::wub:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Дали ти е убаво со мене? Дали ме посакуваш како и јас тебе?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Of where we would be when the future comes
And how you would paint while I wrote my songs

хехе, најс текст

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Се гледаме во септември:nesum: :placko:

п.с.:back:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Ме наку*чи знаеш???

А немам право да ти преречам. Самата сакав така.
OMG ќе најдам ли јас некој некогаш да ме сфати?
Уствари ќе се сватам ли јас некогаш?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
:back::back:

Мала се надевам дека си добра и дека температурата ти пројде. Утре убаво да си поминеш и дај бе помини уште некој километар и дојди докај мене :):back::back:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Мило ми е што вчера ти го слушнав гласот по пауза од 7 дена :) и мило ми е што помисли на мене се гледаме во скоро време

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
те сакам,незнаеш колку најмногу :smir::back:и сакам сега да си тука до мене да те изнагушкам најсилно на свет! :vozbud:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
~5 месеци мило! ~
~Нека ни се множат!~
~.~.~Те сакам~.~.~
:back:

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Те сакам мило мое .. Сакам да те видам што поскоро .. И се надевам многу на тоа :back:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
те љубам злато... жалам за Игор и Мара, ама сепак они си знаат што е најправилно. Знаеш дека имаат преку 20 пати поминато низ истово и секогаш кога ке раскинат мислат дека е крај, но после неколку дена се е кај нив по старо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom