Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
....патиките ти смрдат. дојди да си ги прибереш.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Ова беше најубавата порака што некој некогаш ми ја пратил...немаше досадни фрази, украдени реченици, имаше само љубов, љубов, тооолку мноогу љубов што ми го стопи срцето...мило ми е што сум ти покажала што чувствувам со погледот, мило ми е што конечно најде зборови да се искажеш...те сакам, фала што постоиш!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
znam deka znaes no sepak....TE SAKAM...ne znam uste sto li nema da napravam za da ti go dokazam i pokazam toa :) sakam da svatis deka te sakam mn i deka nema sansi da se otkazam od tebe..mozam da ziveam i bez tebe-ne e do toa rabotata..te sakam mn no mozam bez da stradam da ziveam i bez tebe....no jas sakam da ja oziveam nasata ljubov...znam deka go cuvstvuvas istoto sprema mene no znam i deka sme mn razlicni....dodeka jas ti ja pokazuvam sekojdnevno svojata ljubov ti se pravis gord, ja digas glavata i se pravis kako da ne te interesiram...koga go nasocuvam mojot pogled kon tebe ti ja vrtis glavata....ne sakas da se soocis so mojot pogled...znaes mn dobro deka pogledot te izdava...a koga jas go trgnuvam pogledot ti zjapas vo mene...e zlatce, de daj objansi sto treba toa da znaci a???? sto moze toa da znaci? sto mozat da znacat site tie pogledi od tebe a? cuvstvuvam deka ne sum ti indiferntna...neee nema sansi...pa ti begas od mene...da ne cuvstvuvase nisto ne ke ti bese tolku sram od mene :toe: nema veza...razlicni sme si nie...me povredi mn no pocnuvam da svakam deka ljubovta ne e se vo zivotot....ne deka prestanav da te sakam tuku vo zivotot ima dr ubavi nesto sto treba da gi uzivam...a ne da se zatvaram vo sobata i da se deprimiram kako sto toa mi se sluci eden od izminatite meseci...no toa mi bese prvoto bolno iskustvo, a sea e poinaku...kako sto se veli: toa sto nemoze da te ubie-ke te napravi posilen...e pa toa mi se sluci mene...i svativ mn nesta...doziveav silen udar, nemozes ni da zamislis kolku mi e bilo tesko...bez zelba da ziveam-so zelba da se samoubiam...:tapp:eeeeeeee toa vreme izmina zlatce...seto toa sto mi go napravi, seta boka sto mi ja nanese me napravi mn mn posilna....ja bev i pred toa silna no ne bev doziveala takva slicna bolka dotogas...i zatoa sea sum posilna, i nema sansi povtorno da mi go priredis istoto....:nenene:

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Милоооооо...милооооооо..милоооооо...МИЛО!Те сакам сонце,најмногу!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Маче, дај почни да ми веруваш, аман!
Те сакам САМО тебе и не би била со друг НИКОГАШ!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
престани да флертуваш со други типци аман!!! те љубам злато...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
So sekoj den nesto novo a? A barem edno da bese dobro....
Od kade pa sega ovaa informacija a? Tolku li ne svakas deka se raboti za tebe? Pa aman veke, da ti nacrtam da ne sakas?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
alal da ti e...kako mozese taka da se izrazis za mene??? bravo, jas mozam da te sakam i poddrzuvam posle se sto mi napravi a ti za mene da zboruvas na toj nacin...ne, veke nema da stradam...te sakam, toa ne mozam da go poreknuvam no nema da stradam....ne vredis, ne vredis za niedna solza moja...ti si idiot sto ne znae da pocuvstvuva i da se predade na edno tolku ubavo cuvstvo kakvo sto e ljubovta....ti ne znaes da sakas a jas se lazev dolgo vreme mislejki deka sum te promenila malce...no ne, covek ostanuva ist se do svojata smrt, kukavicite ke si ostanat kukavici....
ama nema da stradam (ti povtoruvam) a bre ne si edinstven na svet..a znaes sto? mi trebase dolgo vreme da go svatam toa no sepak, svativ....svativ deka mozam i bez tebe i najubavotot e toa sto svativ deka veke ne sakam da sum so tebe...ne sakam...jas te poznavav mn dobro no sepak si ralzicen od toa sto go poznavav kaj tebe...ljubovta sto ja cuvstvuvav me zaslepuvase, ne mi gi otvarase ocite....no sega mi se otvorija...i da znaes nesto: toa sto dosega go napraviv za tebe bese ludost, no ovde e krajot...ovde !!!! ne mi e maka, ne mi e maka za proleanite solzi, za potrosenite nervi, za potrosenoto vreme izgubeno mislejki na tebe....ne, ne mi e ! seuste sum mlada, a ti si veke minato za mene....nisto nema da ja promeni mojata odluka, sega ke ja doznaam celata vistina...ke gi izvadam kartite na videlina sto ti dolgo vreme gi kries...sega ke gi izvadam...i ne e vazno kakvi ke se...toa sto pregeska go kaza za mene izbrisa se !!!

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Gleda� me kao da se znamo
Stranca dva eto to smo samo

Pricaj mi gdje si ti bila dok lile su ki�e
nek' ova noc na tebe miri�e
zauvijek

Gledam te, hodamo lagano
osjecam kao da vec dugo mi se znamo
Deja vu
Sve vec podsjeca na pro�le dane
Ruke u hodu dodir blag
Ti i ja

A kada odu svi
Mi ostacemo sami
Samo ja i ti
i pogledi u tami
Reci mi da znam
da jutro nije blizu
da ima vremena
za poljupce u nizu

Gledam te kroz ovu noc �to pada
Stranca dva, pod svjetlima smo du�o
ovog grada

Pricaj mi gdje si ti bila dok lile su ki�e
Nek' ovaj grad na tebe miri�e
Zauvijek

Секогаш кога ќе ја слушнеш нека ти текне на сите моменти поминати заедно!На заедничките насмевки и солзи!
Боли!:nesum: Баш кога ни беше најубаво мораше да заврши!Меѓутоа ти кажав јас тука ќе останам се додека ти не ми речеш да исчезнам!

Цела моја љубов е насочена кон тебе!!!!!

ТЕ САКАМ СО ЦЕЛО СРЦЕ!!!!:back::nesum:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
извини што се понашав ко љубоморно детиште и покрај тоа што знаев дека тоа те боли...ама јасно ти е дека те сакам, самата помисла на нашата љубов ме тера да се смејам, да бидам среќна...ми недостигаш, дури и ноќта, кога наместо да идам негде со другарките и да се забавувам, јас останав со тебе пошто не можеше да стоиш од алкохол и те чував, беше поубава од било која друга ноќ во мојот живот...жал ми е ако мислиш дека сум себична и дека мислам на само на себе, јас сум себична зошто тебе те сакам само за мене, тоа е единственото нешто што ме прави најсебичната личност на светот, ама ти немаш право на приговор, те сакам БЕ, алооо! :back:

С

Сатори

Гостин
Ќе те уништам кога ќе те видам утре, само да ми паднеш во раци :zlo: бебе мое најубаво.

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
fala sto me napravi kralica vo tvoite oci. veruvaj mi, ke bidam verna na svojot kral ( pod uslov ako mi gi zadovoluvas site potrebi :zlo::vozbud: )

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
I will call you again .. Well... that's all I left ..

See ya tomorrow.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom