alal da ti e...kako mozese taka da se izrazis za mene??? bravo, jas mozam da te sakam i poddrzuvam posle se sto mi napravi a ti za mene da zboruvas na toj nacin...ne, veke nema da stradam...te sakam, toa ne mozam da go poreknuvam no nema da stradam....ne vredis, ne vredis za niedna solza moja...ti si idiot sto ne znae da pocuvstvuva i da se predade na edno tolku ubavo cuvstvo kakvo sto e ljubovta....ti ne znaes da sakas a jas se lazev dolgo vreme mislejki deka sum te promenila malce...no ne, covek ostanuva ist se do svojata smrt, kukavicite ke si ostanat kukavici....
ama nema da stradam (ti povtoruvam) a bre ne si edinstven na svet..a znaes sto? mi trebase dolgo vreme da go svatam toa no sepak, svativ....svativ deka mozam i bez tebe i najubavotot e toa sto svativ deka veke ne sakam da sum so tebe...ne sakam...jas te poznavav mn dobro no sepak si ralzicen od toa sto go poznavav kaj tebe...ljubovta sto ja cuvstvuvav me zaslepuvase, ne mi gi otvarase ocite....no sega mi se otvorija...i da znaes nesto: toa sto dosega go napraviv za tebe bese ludost, no ovde e krajot...ovde !!!! ne mi e maka, ne mi e maka za proleanite solzi, za potrosenite nervi, za potrosenoto vreme izgubeno mislejki na tebe....ne, ne mi e ! seuste sum mlada, a ti si veke minato za mene....nisto nema da ja promeni mojata odluka, sega ke ja doznaam celata vistina...ke gi izvadam kartite na videlina sto ti dolgo vreme gi kries...sega ke gi izvadam...i ne e vazno kakvi ke se...toa sto pregeska go kaza za mene izbrisa se !!!