Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ме уништи тотално,не се препознавам ни која сум,а толку многу ми недостигаш покрај мене.Благодарение на тебе го поминав најубавиот ден во солзи,цела вечер не затворив ни око,најлошиот Велигден во мојот живот.Дали ти ќе научиш некогаш да се јавиш и објасниш што е проблемот и дека некој неможе ни да дише без тебе.Не ми текнува ни една добра причина зошто Те сакам,но знам дека Те сакам колку животов.
На помислата, дека ќе те изгубам засекогаш, снемав воздух во градите,неможам да се опоравам.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Spending my time,Watching the days go by.
Feeling so small,I stare at the wall,
Hoping that you think of me too.

P

Princ

Гостин
Те сакам многу. Премногу. Уште повеќе ми недостигаш :(

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
... дека незнам со што те имам заслужено ... откако те знам, јас сум најсреќната девојка на светов, без оглед дали го покажувам тоа или не ... лилааа!:zaljuben:

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Колку не ми се иде во вторник во школо, кога ќе ми текне ми се плаче:(
Ама кога ќе ми текне дека тогаш ќе те видам, едвај чекам:vozbud:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Te sakam, mi trebas kako nikogas do sega, sakam da zaspijam dodeka ti me guskas i mi sepkas deka me sakas najveke na celiot svet.........

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Фала ти за прекрасниот Велигден

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Синока, ме повреди многу! Многу, но само за едно сум задоволна, за тоа што се ти кажав во лице се што ми тежеше...се надевам дека ја свати поентата!

С

Сатори

Гостин
Ќе ја запознаеш слободата како вест во весник...ооооо...и се што луѓето прават во нејзино име а против неа...оооо...благодарам што ме научи како да бидам среќна и слободна...:back: , твоја засекогаш! :)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Чекај чекај... која е ова DC дуксерица јас шо не ја знам а шо ти стојт ногу убо??????? ааах душа..
И носи ја косата во реп, не си ти за пуштена коса, те мрзит да ја ставаш зад уши :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Сакам да кажам само дека многу ми недостига моето малецко бебенце кое многу си го сакаааамммм.... едвај чекам да се видиме:back::smir:

Z

ZeroStyle

Гостин
Moze patot ke te donese na forumov pa sakam da ti kazam deka sekogas ima nekoj koj te saka povekje otkolku sto veruvas ili mozes da zamislis !!:back:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
...леле значи ти се нешто најслаткоооо..најубавоо бебенце мое..срце..те обожавам..усфари..Те сакам..незнаеш тоа:)фала за тоа вчера..:back:беше..

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Уште не можам да верувам дека заради тоа се скаравме!!!Ама знај мн ми е глупо и ме повредува што мислиш дека те лажам:(

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сонце мое, те сакам ...:devojkr::kiss::gyh: Ќе те убијам беееееее (од што те сакам :pos:) ...:bbeutr::bilo::bilokojzbor:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom