Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Vecerva kje bide zesko bejbi.
Veti deka kje mi dades, nemoj sega da smenis mislenje.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ија, сакам да дојде викендов:)
А да, и вечер треба да јадам вегетарјански унгарски, треба да дојдеш со мене, океј мило?:)
Лав ја

N

NeMiRnA

Гостин
Ah samo da te fataaaam...perduvcinja ke letkaat od ubavini,denes pogoden mi e denov mrrrrrrrrrr

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Во врска со љубовта веќе немам што да ти кажам, кажано е се' веќе неможам веќе пукнав. Незнам кај сум јас самиот, а не па кај си ти и со кој си. На крај краева твој живот твоја ствар.
А забораив да ти кажам:back::wub::back:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Си ме разочарала ептен,не очекував вакво нешто од тебе,да се надевам дека во иднина нема истата грешка да ја направиш!

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Sudbinata kako da gi odbegnuva nasite sredbi... Hmmm... sigurno toa so nekoja pricina... Ej i posle se sakam da te vidam, i pravam se za da te vidam... Slaba strana si mi :pipi:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Fala ti so me zaeba taka gadno. Da znaes deka nikogas u zivoto nikoj ne me e taka povredil. Stvarno alal neka ti e.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Sakam da ti kazam deka te izvarav..... Mislev deka polesno ke zaboravam toa sto ti mi go napravi... Da, uspeav, Polesno mi e a i poubavo. Nemoj da mislis deka e podobar od tebe, ne naprotiv, "polos" e, ist e kako taa sto ti ja ljubese. Ama ubavo mi bese dur se ljubev so nego, ubavo mi e koga me guska, koga mi zbori, mi go kazuva toa sto sakam jas da go slusnam. Ne mora nikogas da doznaes, ustvari ne go ni napraviv toa za ti da doznaes, go napraviv od zabava, isto kako i ti sto go pravese. Polna sum so lutina i omraza sprema samata sebesi........... Sprema tebe. Ama ete, ti teknuva sto ti zborev celo vreme???? Krugot se vrti. I se svrte, sega jas sum taa sto vara. Si vetiv deka nema nikogas da te izvaram, samo za da ne se custvuvas kako mene koga doznav deka si me varal, ama....... shit happenes. Se slucuvaat nekoi raboti, se menjaat luget, vo slucajov Jas. Ne znam sto ke se slucuva ponatamu. Te izvarav so eden, so drug......
Moze ke gi ima uste, moze i brojkata ke se zaokruzi na dvajca. Kako i da e, znaes sto si mi ti na mene vo zivotot i znaes deka oni ne mozat da te zamenat.. Ti zvuci poznato ova??? Aha, znam. Ti mi go zborese istoto...

Ali toa e, nema nazad......:toe:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Pomislata deka si daleku od mene a blizu do nekoj drug me vdzasuva,ne mi dava mirno da ziveam,svesen sum deka se blizi vremeto koa ke gi slusnam onie nekolku zbora koi sto gi imav cuseno pred 8 meseci,i koga zivtoto ke mi se pretvori povtorno vo pekol no sto da se pravi.Edinstvenoto nesto vo koe naogam uteha e deka sepak nadesta posledna umira.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Таа плава коса,тие очи,таа прекрасна насмевка,тие бели заби........туку доста за мене,како си ми ти?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Жалам за шамарчето, но кој би одолеал на такви убави обравчиња? :icon_bigg

Те љубам. :love20:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ќе ти вратам...ќе видиш ти...

И јас те сакам, бај д веј.:back:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не се пронаоѓај, прво прашај ме дали е за тебе.
Ваму еј! Ееееј, на оваа страна! Алооо сврти се! Прво тукаааа прочитааај!

Лелеее готово, ќе има ново прашање. ОооОо не:nesvest:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
...сакам да ти кажам дека...абе незнам колку знаеш а мислам незанеш,ама сакам да знаеш иако незнаеш дека незнаеш дека сакам да незнаеш ама еве веќе сега кажувам дека незнаеш дека те сакам:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom