Sakam da ti kazam deka te izvarav..... Mislev deka polesno ke zaboravam toa sto ti mi go napravi... Da, uspeav, Polesno mi e a i poubavo. Nemoj da mislis deka e podobar od tebe, ne naprotiv, "polos" e, ist e kako taa sto ti ja ljubese. Ama ubavo mi bese dur se ljubev so nego, ubavo mi e koga me guska, koga mi zbori, mi go kazuva toa sto sakam jas da go slusnam. Ne mora nikogas da doznaes, ustvari ne go ni napraviv toa za ti da doznaes, go napraviv od zabava, isto kako i ti sto go pravese. Polna sum so lutina i omraza sprema samata sebesi........... Sprema tebe. Ama ete, ti teknuva sto ti zborev celo vreme???? Krugot se vrti. I se svrte, sega jas sum taa sto vara. Si vetiv deka nema nikogas da te izvaram, samo za da ne se custvuvas kako mene koga doznav deka si me varal, ama....... shit happenes. Se slucuvaat nekoi raboti, se menjaat luget, vo slucajov Jas. Ne znam sto ke se slucuva ponatamu. Te izvarav so eden, so drug......
Moze ke gi ima uste, moze i brojkata ke se zaokruzi na dvajca. Kako i da e, znaes sto si mi ti na mene vo zivotot i znaes deka oni ne mozat da te zamenat.. Ti zvuci poznato ova??? Aha, znam. Ti mi go zborese istoto...
Ali toa e, nema nazad......