Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Извини за прееска!Знаеш дека не го мислев тоа буквално така како што ти го свати,читај некогаш меѓу редови,мајку му!:back:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
It just hurds......:toe:

Eeeeeeeej, 2 ipol god.:back:, te sakaaaaaaaaaaam.......

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Morase uste od sabajle da mi go unistis cel den.
Navistina znaes da bides golem kreten

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Морав да ти вратам бе...
Знаеш дека те сакам и ја многу...еве една гушка :)

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
OOoo мило тоа мисли дека ми вратило...Го знаеш смајлито BRAVO епа тоа ти го праам сеа:)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Zavcera cela nok mi igrase pred **** i pak ne mi dade. A imavme tolku mnogu momenti, si znaes ti.
E da ti ebam srekjata moja, koga kje se desi cudesnata nokj? Koga?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми се свиѓаш...
Почнувам да се заљубувам во тебе, ама онака ептен.. срцето ми трепери кога ќе ме погледнеш, нозете ми се пресекуваат кога ќе те видам, а пеперутки ме обливаат постојано, па и кога мислам на тебе...очињава ми сјаат, постојано сум расположена и се смеам без никаква причина, само си се смешкам за било што...позитивна енергија во мене има до максимум, а да не зборам тоа што зборам со брзина од 500 километри на час.:helou:
Што да ти кажам друго...не можам да се однесувам ладно спрема тебе, кога само што ќе ме погледнеш со твоите очиња, јас се топам...мислам дека уште малце ќе исчезнам, од мене ќе остане само едно мало поточе...се разбира ништо не е совршено, па ни ти...и постојано ме нервираш, можеби несвесно, а можеби и свесно..кој те знае..мислам дека и самиот не знаеш што сакаш..ај кога ќе се одлучиш јави ми се...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Never ever let you go :place:памтиш како ми пееше некогаш?
Ех камо да се врати тоа време... :cry:

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
abe te sakam no i ke te zadavam. pa oti sam takvi gluposti pravis. sam si si kriv. :nenene: ama vo vakvi momenti sfakam kolku mn te sakam i deka ne sakam da te izgubam. pa taka da ne me teraj da te izgubam oti loso ke bide. :back: no se nadevam deka se e ok. se obiduvam da ti veruvam bidejki mislam deka zasluzuvas. se molam vo angelite da e taka. i ako veke otide po nekoi krivpravec ostavi da te pamtam po dobro i iskrenost. te sakam

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Se nadevam deka ke te vidam vecer i deka ke uspeam da ti go kazam toa sto tolku mnogu mi lezi na srce.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ооо, и сеа ?!!?!??!?!?!?!
Злато извини, ама не се јаде се што лета ...
Се надевам не се лутиш :bilokofgdgfjzbor:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...crush the bariers...brake the silence...shout it out...call the Angels...there's a friend in me...Love is not the enemy...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom