lele srce si. neznam kako no nepresusen izvor si mi na inspiracija. samo sto napisav pesna za tebe. so sekoja pomisla me inspiriras so sekoj potek me voodusevuvas. abe ajde be... cat pat vaka mi se ide da te izedam. ama cat pat :back:
Кога љубовта е во прашање ?
-Разумот треба да молчи а Срцето да зборува..
-Кај мене разумот води инает со тебе а срцето те посакува
Зошто Зошто Зошто мораше да се појавиш Зошто ?
...ми недостигаш...ми недостигаат твоитњ очиња...твоите нежни прстиња кои ме галеа секојдневно..зборовите што ми ги кажуваше а со тоа праев некои планови ехееееее....едноставно сакам пак да се врати тоа време кога бевме заедно....но нели бевме тогаш најсрекни? и јас и ти? са бидеме сами во светов без никој...никој не ни е потребен....те сакам сонце мое...:strumf:
те мразаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааммммммммммммммммммммммммммм многу те мразам!!!!!!!!!!мразам се поврзано со тебе а најмногу од се мразам што неможам да те мразам!
сакам да те заборавам зошто си идиот и се најлошо а јас пак те сакам!ТЕ МРАЗАММММММММММММММММММ
море те љубам злато и тоа најмногу на свет и покрај тоа што си ми наку*чена... а вие таму горе доста со офф топици, освен ако не мислите тоа треба да и го кажете на вашата љубена или нема логика нели?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.