Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти си совршенство,неможам ни секунда да не мислам на тебе,најнежното суштество на планетава,со најубавата насмевка.Те обожавам,само ти можеш да ме направиш среќна со една насмевка и најтажна само со еден поглед.Можеби премногу ги покажувам моите чуства кон тебе,но те молам немој да ме повредиш или оставиш зошто понатаму не би можела без тебе.

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Во моментов ми требаш само ти!Го сакам твојот глас ја сакам твојата насмевка го сакам твојот поглед го сакам секој дел од тебе!
МИ ФАЛИИИИШШШШШШШШШШШШШ!:nesum::nesum::nesum::nesum:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Duso , srce bel dziger od magare si pobeter :D :D

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...poleka no sigurno,gledam nekoi raboti sto vredat i nekoi raboti sto nevredat...samo vremeto e vo prashanje...

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
serc otpisan si za sekad od kaj mene..........a taa so e so tebe neka si ja pribere malce ustata za da ne i ja priberam ja.......aj cavos!!!!!!!!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
ех да можев да избегам од се`,и оние 30 минути да ги претворам во вечност,се би било совршено,би била најсреќната личност на овој свет...
да можев да се спротивставам пред светот,да го одбранам она што е мое,она што го сакам,оној што го сакам,причината за новото утре...
би се насмевнала,и ми умрела во тој миг од среќа!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Devilish Angel напиша:
На приказната и дојде крајот .. ја свртев и последната страница и ја затворив корицата.. ја забаталив книгата некаде по полиците и се надевам дека ќе изнасобере многу прашина, а кога ти ќе ја читаш јас ќе бидам некаде на средина со пишување на некоја нова книга која нема да заврши во прашините на полиците. :helou:
Весна :eek:lee::eek:lee:за постов!

Мило денес 2 месеци!:love2:Нека ни се множат!:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
уффффффффффффффффффффффффффффффф леле колку ме нервираш ми се иде да ти ја бапнам една :angry3:.:nerv:.Што ти е филмот бе ало?:uvo: Примети дека те свиѓам и сега фраер ќе се праиш.И-Д-И-О-Т:tapp: ... абе добро морам ли јас увек да налетувам на волци во јагнешка кожа?морам ли? или е тоа или си се уште детенце кое не пораснало..АМАН више од нервирање..Аман!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zid:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Свињо една ретардирана ми направи модрици вчера! Ич не знаеш да си играш, кога викам да се тепаме не мислам да ме убиеш ебате! Не сум јас боксерска вреќа! Ај ќе видиш ти следниот пат, со шипка ќе тепам јас!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ми недостигаш, сакам да те бацнам, гушнам, шмукнам, изгњавам!!!

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Abe pa neli svakas deka premnogu mi se dopagas? Zarem jas bi treperela vo tvoite pregratki ako ne cuvstvuvam nesto? Koga veke ednas ke svatis??????

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Секој пат кога ја отварам темава сакам да напишам нешто...Ама не знам како да го кажам тоа што го мислам. :nesum:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Знаеш дека те сакам а мислам дека и ти ме сакаш, но што има сврха тоа кога не можеме да си го покажеме еден на друг!Зошто едноставно не попуштиш малце за да можеме да бидеме среќни заедно!Знам дека сега ова што го правиш е за да ми вратиш за тоа што еднаш ја зезнав работата но мислам дека доволно ми враќаш и дека ја научив лекцијата!

Тешко ми е:nesum:

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Не можам да дочекам да те видам.
Време!Ајде проаѓај побрзо!

Статус