Ја слушам онаа песна кога се гушнавме првпат...и во мене струеше нешто ново...непознато, и проклето добро...Каде отиде сето тоа?Низ истиве ноти сега кога ја слушам...Зборови волшебни...Марко сеи андиато...хахха...смешно тажно...
Се оддалечивме многу у последно време т.е последниве две недели...Немав шанса да ти кажам некои работи.. Ништо од тоа не е важно веќе.. Сега сакам само да ти кажам убаво да поминеш вечер на прославата..
сонце преубаво ми е со тебе.уживам во секој ден поминат со тебе и се` повеќе се заљубувам во тебе.а пораката вчера што ми ја прати ахх, се растопив:vljubena:те сакам мноогу:couple:
For all those times you stood by me For all the truth that you made me see For all the joy you brought to my life For all the wrong that you made right For every dream you made come true For all the love I found in you I'll be forever thankful baby
You were my strength when I was weak You were my voice when I couldn't speak You were my eyes when I couldn't see You saw the best there was in me Lifted me up when I couldn't reach
I'm everything I am Because you love me
You stood by me and I stood tall I had your love I had it all I'm grateful for each day you gave me Maybe I don't know that much But I know this much is true
I'm everything I am Because you love me
A light in the dark shining your love into my life You've been my inspiration Through the lies you were the truth My world is a better place because of you
Те сонував синоќа. Те сонував како ми се приближуваш насмевнувајќи ми се допирајќи ги твоите усни со моите. Немаш вкус на што би ме потсетило. Неми слики, а сепак прекрасни. Чувства кои зборовите не се доволни да ги опишат. Но тоа не си ти. Тоа е само сон. Сонот кога прв пат те видов.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.