pak mi e bezveze,seuste ne znam dali ja napraviv vistinskata rabota sto mu kazav se ama seuste ne se kaam...iako znam deka bese detska rabota sepak morav nekako da mu kazam...sea ke si ja lupav glavata ako ostavev da misli deka ne sum imala cuvstva za nego....on ke svati sto saka...ne mi se veruvase kako reagirav na nekoi raboti...porasnav i jas
![Аплауз :aplauz: :aplauz:](/styles/default/xenforo/emot/aplauz.gif)
seuste me kopka prasanjeto kako on reagiral na se toa ama ke go prasam nekogas i taka ne se sramam od nego
preeska mi tekna deka ne sum sigurna dali ke mozam da bidam srekna ako ne ja odbere nejze...pa i ona ima cuvstva,i ona zasluzuva sreka,ne sakam da bidam sebicna ama pa neli i jas zasluzuvam da bidam srekna posle se...
vcera bese prekrasno...go cuvstvuvav tolku blizok...bev tolku happy koga mi kaza za pesnata...miss him
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
drugo..pa definitivno imam na kogo da se potpram koga mi e najtesko,nikogas nema da go zaboravam nejziniot poteg,a i znam na kogo ne mu e bitno za mojot zivot...davas se od sebe za na kraj da vidis deka samo ti davas....dosta se zalam
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
inace drugo se e super,seuste sum ludo vljubena vo forumov i site gi zamaram so kajgana ama toa e ljubov
te sakam,tvoja
^^^magde^^^
p.s.ti kazav deka te sakam