Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Аууу...
Немам ништо да кажам во врска со љубовта...
Fuuuuck,where`s my inspiration??????
Ok,well...
Леле,аман...коа не ми е бед,неможам да употребуам универзумски зборови...сакам,ама не ми идат.:ija::ija:
И сеа шо напраивме...се осекам како турбофолкер:kesa::kesa:...

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Не те сакам нели ? Не нели ? Или да ? Не бе не.. не не.. готово, реков завршено е со тебе...

E

`EsCaPe`

Гостин
Znam deka rekov ce bidam pozitivna i sl .. ama kako da ne se nerviram ajde kazi..sega eve raspust i namesto da iskoristime da bideme povekje vreme zaedno..ti pak so drugarite ..ama znaes srce..ne mi smeta toa shto si so niv..mi smeta toa shto ne se trudish dovolno ...ajt poz

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.980
Поени од реакции
24.357
Мојот прв пост на темава. И знам дека вреди.

Се одбројуваат деновите. Се ближи крајот. Во себе знаев дека ќе дојде и тој ден но се надевав дека ќе биде што покасно. Сега веќе нема одолгувлекување.
Се сеќавам кога прв пат те имав во раце. Се радував како мало дете. Тогаш беше топ модел многумина сакаа да те имаат, јас ја имав таа среќа. На почетокот имавме проблеми околу разбирањето ама па кој ги нема. Меѓутоа секогаш е интересна таа почетна фаза на запознавање, полна со возбуди. Со тек на време се зближивме уште повеќе. Беше со мене во сите оние бесони ноќи да ме забавуваш да ме успиеш. Ти беше и првата работа што ја слушав наутро, некогаш и прерано но не ти замерував. Беше со мене и во добро и во зло, знаеше да замолчиш кога не бев расположен, знаеше да ми бидеш при рака кога бев весел за да ја споделам таа радост. Ти ми беше врска со надворешниот свет во места и држави каде што никогаш не сум бил порано. Некогаш знаев да те заборавам, некогаш дури и да те испуштам од раце и да ти оставам лузни но никогаш ама никогаш не беше намерно ко што знаат некои луѓе да го направат. Со текот на времето некои луѓе почнаа и иронично да ми се потсмеваат, се чудеа како уште не сум те заменил со нешто подобро и поубаво. Но јас не сакав, иако имав мал милион прилики да го сторам тоа, еднаш и потклекнав на искушението, но тоа беше краткотрајно и не се смета.
Во последно време станува се потешко и потешко. Задниот дел почна да ти паѓа. Знаеш да се исклучиш без причина и тоа тогаш кога ми е најпотребно. Порано ти требаше многу малку време да ги наполниш батериите и се да функционира нормално колку и да ти беше напорен денот. Порано можеше да издржиш седум дена последователно. Сега само ден до два. Почнаа да пристигнуваат и многу добри понуди насекаде околу мене. Мораш да одиш. Но сепак не те давам на никој. Секогаш ќе бидеш тука во некоја моја полица за да те гледам, пак да си блиску до мене. Збогум. Ќе ми недостасуваш, пеколно ќе ми недостасуваш.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words just makes me weak.

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Знам дека постоиш некаде и секој чекор ме води поблиску до тебе.
Знам дека постои среќа,која чека на двајцата нас.
Знам дека постои љубов...........
Знам.........

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
:eek:ftopic:
kat.<3 има тема за искажување љубов преку слики,оваа е за зборови

M

**MEMORY**

Гостин
Утре... Ептен посабајлечки ќе си го почнеме нашиот ден. Многу си сладок кога си поспан...

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Па незнам веќе кој начин да го одберам.Несакаш или неможеш?Искажи се,неможам веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom