Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
...Сакам да почнеш конечно и ти во твојот живот да чувствуваш и да го осознаеш значењето на зборот емоција, кој за жал не постои во твојот сиромав речник. И кога ќе се случи тоа сакам да ме засакаш онака како што те сакам јас тебе. Само се плашам да не ти попуштам и тоа поради љубовта, на која за разлика од тебе јас го знам значењето. Сакам тогаш да бидам цврста и ќе бидам само за да ти вратам. Среќна сум што сега кога имам се` те немам тебе. Смени се, за твое добро...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Порано имав потешкотии да те сватам ... сеа па ич не те сваќам ...

вака не може даље ... изглеа ни дојде крајот.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако мислиш дека јас сум го направил тоа грешиш!!!Што имам јас корист од тоа?Не сум толкава будала да правам такви глупости.Знаеш не ни треба да ти објаснувам.Некој ден ќе сфатиш.Јас немам никаква врска со тоа што ти го направила таа.Јас како прво не зборам со нејзе,а како второ не сакам да ја видам а камоли да слушнам глас за нејзе.И она истото ми го направи на мене ми избриша се на мсн,си изнакажала глупости ме направила будала.Кажи што сакаш,за мене но јас немам али никаков корист од тоа што тоа она го изнапишала.Мисли што сакаш,јас немам никаков удел во тоа.Само мојата другарка знае што зборела за тебе и за другар ти.Али тоа се само глупости.Само да си ги задоволи своите потреби.Зарем не сфаќаш или што се замарам.Јас сум веќе никој и ништо за тебе,знаеш јас више не сакам ни да слушнам ни да те видам доволно ми беше што се мачев за тебе.Што никогаш нема да сфатиш,а камоли овие зборови ќе допрат до тебе.Онака заборави на се и да ме видиш не се знаеме и толку.

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
All alone, not by myself
another girl bad for my health :)
I NE MI TITKAJ VISE AMAN STAJ KREDIT

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Оваа вечер нема да ја заборавам...:back:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Каде е церемонијата??? Ми вети...
...
Денот ми беше прекрасен...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Сакам да кажам едно фала што 9 месеци ме трпиш и си тука кога ми требаш :)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Ужас, а кога само ќе помислам дека влакно ми фалеше за и јас да бидам таква...дури среќна сум кога те гледам како мој опозит.
Моја црна инспирација, затворена дупка без дно.
Уживаш да ставаш граници, да им ставаш до знаење на луѓето до каде можат да стигнат и влијаат, и очајно се надеваш дека така ги предизвикуваш да ти ги уриваат бариерите; знам дека го сакаш тоа, ама кај мене не функционира и не ме предизвикува; ќе играм по твоите правила, па што ли ќе се случи тогаш? :smir:

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Kakov ke bide ishodot ovoj pat? Sto ke se sluci? Postapiv pravilno ili uste ednas izbrzav?
U bestraga veke. . .:nerv: ke zbesnam
Do koga ke se cekame? Ke ima li cel ovaa igra i kako li ke se zavrsi?
Kade ke bidam jas na krajot? Pak vo tvoite pregratki ili sosema isfrlena od tvojot zivot?
Cel mesec ziveam vo neizvesnost. Nemozam veke vaka. Ovie misli me poluduvaat.
I sea? Sto tolku ti treba, sto se mislis i te nema?
Pak prodolzuvam da si cekam . . .:icon_conf i si cekam . . .:icon_conf i cekam . . . :icon_conf

P.S. I po se izgleda, se zae*av

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Те разбирам без разлика дали ти мислиш така или не. Зошто баш мораше тоа што ти кажал тој да те здоболи,кога не е така кога и самата знаеш дека не е така.
Иако не се деси ништо прекрасно ми беше... доволно што беше до мене.:(

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Јеее ова оди на подобро... хехе се надевам вечер ќе слушнам убави нешта...:)

A може и не... Не ми требаше да слушнам ништо, доволно беше тоа што го видов... фала барем за лажните погледи :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom