Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Во вакви моменти те осеќам некако далечен,ама ќе се потрудам да ги нема веќе.У ствари зошто само јас да се трудам?Која е твојата улога во целава работа?

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
What do you say, јас и ти да си се земеме? И онака вчера таква желба пројави така да не е проблем од твоја страна.
Ветувам дека ќе ги трошам парите на твоите, а тебе обавезно ќе те шетам во град секој вторник и четврток [освен четвртоците кога ќе има добри журки во Колосеум]. :salut:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
:wub:се надевам утре вечер ке дојдеш со мене:smir:

а...да и почна да ми недостигаш... :back:

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
Што и да се деси меѓу нас јас сеуште ќе те сакам. Иако знам дека не ја заслужуваш мојата љубов. И ако не сакаш да се мешам во твојот живот нема веќе да се мешам. Само сакам да знаеш дека никогаш нема да ги заборавам нашите прекрасни моменти.:back:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Ооооффффф мори мајкоо!!! Што да правам ...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
whatever...не се замарам и убаво ми е и без тебе и останатите што сум била....среќна сум тоа ми е најважно :vozbud:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ljubovta e najgolemata velicina na svetot, no sepak ja sobira i vo najmaloto srce :)

R

reactive89

Гостин
Me vikase sonce, bebe, wewe, me narekuvase milicko, srcence, ludak a jas ti vozvrakav "da lud sum po tebe", me narekuvase po ime so topla nasmevka koga go govorese....
te vikav smesko, najmilo moe, najslatko i najsakano, te narekuvav zlato moe.... Sekogas ti velev deka tebe te sakam do beskrajnost i deka nema den a da ne pomislam na tebe i deka sekogas ke te saka moeto srce... koga te vidov se plasev da te dopram, no taa vecer 30.09.06, posle zapoznavanjeto na 29.09.06, jas ti go pocuvstvuvav nezniot dopir, tvoite nezni race se fatija za moite i pametam taa vecer deka ne se pustija, pametam deka se ispotija do beskraj i ne ni pomisluvaa da se trgnat barem da se izbrisat od farmerkite moi... gi pametam site mozni poraki prateni i dobieni kon i od tebe... go pametam prviot baknez na 10.10.06, toa bese samo praksa na toa so go cuvstvuvavme i dvajcata, magicnoto se desi posle dva dena, te imav do mene celi 4 meseca... go imav najsakanoto nesto, bev preradosen, me napravi najsrekniot covek na planetata, mi trgna se na dobro... poslednata nedela od nasata vrska ti velev deka cuvstvuvam deka ke se sluci neso i ke ne vodi do raskinuvanje, mi teknuva kako me tesese i kako mi gi brisese solzite i kako mi vikase "nemoj taka da zboris, tuka sum sega i nema da se sluci toa, te sakam" - me uveruvase vo toa, neznaejki ti deka ke dojde toj moment, mislejki celosno na toa sto go kaza... a jas plasliv vo tvojata pregrata bev i ronev solzi ko malo detence, a ti milo moe me smiruvase i mi go povtoruvase toa....pomina edna nedela, znam te budev preku Budenje na City radio, ti go slusnav toj nezen i treperliv glas, koj za malku ke zaplacese... znaev sto e rabota....posle toa mi prati sms i mi pisa " Lud eden, ke te utepam, :) zs taka mi pravis? posle skolo sakam da se najdeme da zborime seriozno za nas" i mene otogas srceto uste tolku mi se skrsi, znaev sto e rabotata... se najdovme, zborevme, mi kaza deka sakas da e kraj... zborevme... mi kaza deka e bez nekakva pricina....te pogaliv po tvoeto nezno lice i ti zaplace... se dobliziv i te baknav i ti me bakna.... zavrsi nasat prikazna tuka... prodolzivme so drugarstvoto pak... no toa sto ti go kazav deka nema nikogas da prestanam da te sakam, toa i go odrzav... najmilo moe, zlaticko moe, ako go citas ova te molam vrati mi se i napraj me pak sreken kako togas... 8ipol meseci neznam kade mi e glavata, no edno znam, deka seuste te sakam i sekogas ke te sakam i deka premnogu mi nedostigas...

Znam zgresiv jas... Preterav so edna rabota, ja znaes samata koja e, ne mora da ti ja kazam, moze i zatoa si go dobiv toa so ne posakuvav ic... No te molam da mi se vratis nazad, i da pocneme nov pocetok...

DIJANA I. (posledna 5ka) TE SAKAM NAJVEKE NA SVET, TE MOLAM OPROSTI MI I TE MOLAM ZA NOV POCETOK, ZNAM DEKA GO SAKAME TOA, I ZNAM DEKA SE KRIEME OD TOA!!! NO IAKO MOZE ODGOVOROT E NE, JAS EDNO KE TI KAZAM I KE TI ZABLAGODARAM ZA TAA VRSKA STO JA IMAVME ZASTO MI SE RAZOTKRIJA MNOGU NESTA ZA SVETOT!!!TE SAKAM NAJMNOGU I KE TE SAKAM ZASEKOGAS!!!! :(

S

Stef Bachatero

Гостин
Сакам со секоја девојка што сум имал нешто да остане помеѓу нас,затоа што утре другарите не сакам таа да ја гледаат како предмет што ми дава се и сешто.Би сакал да се извинам за се,за моите постапки за моите грешки и глупости што ги правев.Нема више поезија,само јас и моите зборови.Нема више форсирање затоа што креира одбивност.Има нешто што се вика дискреција во врска и тоа ќе почнам да го учам.Не кажувам на никој дека имам девојка едноставно тоа е помеѓу нас двајца.Толку не пишувам повеќе за љубов.Љубов ми е потребна али не сега за сега.Доволно е.Се прероди нов човек од корупката.Само се осеќа како тој што му го извадиле бубрегот,збунет не знае ништо.Прво се криви себе што пуштил доверба,и без знаење го извадиле од такт кога видел дека го оперирале.Сега што да прави исто е затоа,си се враќаме на стариот себе,но со повеќе искуство и се што научи е дека згрешил и од тие грешки се подобри.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Доста се фарбаш, дојди АЈ ХЕВ А СПРАЈС ФОР ЈУ:hot:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop